tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post1476506381317343932..comments2023-10-20T19:26:20.901+03:00Comments on HFL: Ψητό Μοσχάρι γάστραςHungry For Lifehttp://www.blogger.com/profile/12419280695853659723noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-68992470054846026482012-07-19T19:00:08.186+03:002012-07-19T19:00:08.186+03:00Να πω την αλήθεια....ΠΕΙΝΑΣΑ!!!Να πω την αλήθεια....ΠΕΙΝΑΣΑ!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-60752803585480536972011-12-20T19:17:58.497+02:002011-12-20T19:17:58.497+02:00ωραιο ακουγεται αλλα ρε παιδια να σχολιασει κ κανε...ωραιο ακουγεται αλλα ρε παιδια να σχολιασει κ κανειε που το εχει κανει να μας πει εντυπωσειςAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-55233324277030254492011-09-11T21:13:29.414+03:002011-09-11T21:13:29.414+03:00Καλησπέρα σας! Ήθελα να κάνω μία ερώτηση.. Το ζουμ...Καλησπέρα σας! Ήθελα να κάνω μία ερώτηση.. Το ζουμί που μένει μέσα στη γάστρα μετά το ψήσιμο είναι πάρα πολύ. Τι φταίει για αυτό;Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-17138833152004461042009-02-05T19:50:00.000+02:002009-02-05T19:50:00.000+02:00Έχετε απόλυτο δίκιο για το σωτάρισμα και για τη μα...Έχετε απόλυτο δίκιο για το σωτάρισμα και για τη μαρινάδα. Δίνει μια άλλη ποιότητα στη γεύση. Προσπαθώ όμως να αποφεύγω το σωτάρισμα (όσο μπορώ) για πιο υγιεινά-ελαφριά φαγητά.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-53432457848941854112009-02-05T16:28:00.000+02:002009-02-05T16:28:00.000+02:00Ασφαλώς εσύ ξέρεις καλύτερα πόσο καλό σου γίνεται ...Ασφαλώς εσύ ξέρεις καλύτερα πόσο καλό σου γίνεται στη γάστρα. Θα σου πρότεινα την εξής μικρή παραλλαγή: Ασε το κρέας στα υλικά που είπες για τουλάχιστον 3 ώρες. Μετά πέρασέ το από τηγάνι όπως λέει η Χουανίτα, ρίξε τα υλικά της μαρινάδας στο τηγάνι για δευτερόλεπτα και όλα μαζί βάλτα στη γάστρα όπως ξέρεις.Nenahttps://www.blogger.com/profile/16438137353823170271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-17781420627984190412009-02-04T22:13:00.000+02:002009-02-04T22:13:00.000+02:00Η καλύτερη πρόταση είναι η δική σου στη γάστρα Σοφ...Η καλύτερη πρόταση είναι η δική σου στη γάστρα Σοφία. Ισως να γινόταν λίγο πιο νόστιμο αν το σώταρες αρχικά για 5-10' σε κατσαρόλα ώστε να κλείσουν οι πόροι, πριν συνεχίσεις στο φούρνο.Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-84243571310435003472009-02-04T02:44:00.000+02:002009-02-04T02:44:00.000+02:00....ότι αξίζει ο καφές ...λέμε τώρα....ότι αξίζει ο καφές ...λέμε τώραΝασος Παπαστυλιανούhttps://www.blogger.com/profile/15794878616271198165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-5191174244947882202009-02-03T22:50:00.000+02:002009-02-03T22:50:00.000+02:00Μπράβο Σοφία Ζ. επικροτώ κάθε συνταγή γάστρας!Μπράβο Σοφία Ζ. επικροτώ κάθε συνταγή γάστρας!Katerina ante portashttps://www.blogger.com/profile/01001977560118907920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-80109656895093182452009-02-03T14:56:00.000+02:002009-02-03T14:56:00.000+02:00Πω πω αναμνήσεις! Έτσι ακριβώς το έφτιαχνε η μαμά ...Πω πω αναμνήσεις! Έτσι ακριβώς το έφτιαχνε η μαμά μου και άρεσε πολύ σε όλη την μαζεμένη οικογένεια γύρω από το κυριακάτικο τραπέζι. Γιατί άραγε θυμάμαι ηλιόλουστες όλες τις χειμωνιάτικες Κυριακές των παιδικών μου χρόνων?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-47291063139057014202009-02-03T13:49:00.000+02:002009-02-03T13:49:00.000+02:00Κι εγώ συμφωνώ για το "λουκουμάτο" του θέματος!Αν ...Κι εγώ συμφωνώ για το "λουκουμάτο" του θέματος!<BR/>Αν και δεν το αγοράζουμε συχνά το μοσχάρι, αυτό θα το φτιάξω σίγουρα.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-32652634032725795482009-02-03T13:16:00.000+02:002009-02-03T13:16:00.000+02:00Ωραίο το κόλπο με το αλουμινόχαρτο. Θα το εφαρμοσω...Ωραίο το κόλπο με το αλουμινόχαρτο. Θα το εφαρμοσω στη γάστρα μου που δεν κλείνει τόσο ερμητικά το καπάκι της. Το ζυμάρι το ψιλοφοβάμαι να πω την αλήθεια. <BR/>Σοφία πρέπει να γίνεται λουκούμι. Ευχαριστούμε.Renahttps://www.blogger.com/profile/08617107201156253581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-46959161168258337222009-02-03T11:40:00.000+02:002009-02-03T11:40:00.000+02:00Τελικά το μεγαλύτερο μυστικό είναι το αργό ψήσιμο....Τελικά το μεγαλύτερο μυστικό είναι το αργό ψήσιμο. Έτσι γίνονται τα φαγητά πεντανόστιμα. Και μου άρεσε η ιδέα ότι το βάζουμε να ψήνεται, πάμε βόλτα και γυρνάμε!KitsosMitsoshttps://www.blogger.com/profile/16458188325252435722noreply@blogger.com