tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post1882419883715269162..comments2023-10-20T19:26:20.901+03:00Comments on HFL: Επιδόρπιο ΜήλουHungry For Lifehttp://www.blogger.com/profile/12419280695853659723noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-27972937393283629722007-11-13T16:41:00.000+02:002007-11-13T16:41:00.000+02:00Σωστά Juanita. H φατουράδα είναι ένα λικερ που είχ...Σωστά Juanita. H φατουράδα είναι ένα λικερ που είχα και γω ως κέρασμα στον αρραβώνα μου (εσείς το γευτήκατε αργότερα) ευγενική χορηγεία φίλης από τα Κύθηρα, που ξέρει ότι είναι μια από τις τέσσερεις πατρίδες μου. Αρωματική και με υπέροχο χρώμα. Θα τα φωτογραφήσουμε όταν με το καλό βρεθούμε και πάλι :-)))Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-19067602093387562192007-11-12T19:40:00.000+02:002007-11-12T19:40:00.000+02:00Πότε θα τα φωτογραφήσουμε; Με φατουράδα από δίπλα;...Πότε θα τα φωτογραφήσουμε; Με φατουράδα από δίπλα; Είναι εκείνο το κοκκινωπό λικέρ που είχες φέρει Λόπε από ... δεν είμαι σίγουρη... από τα Κύθηρα; Πρέπει να ήταν το πρώτο πράγμα που είχα δοκιμάσει σπίτι σου, αυτό που κερνούν σε αρραβώνες και γάμους;Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-88994062511591341632007-11-12T18:09:00.000+02:002007-11-12T18:09:00.000+02:00Τα μήλα και τα κυδώνια ψητά γίνονται επίσης πολύ ω...Τα μήλα και τα κυδώνια ψητά γίνονται επίσης πολύ ωραία, αν τα γεμίσετε κιόλας τα μήλα στον χώρο που θα αφαιρέσετε το κουκούτσι, με τριμμένο καρυδάκι,σταφιδούλες,ζάχαρη και λίγο κονικάκ που θα τα έχετε κάνει μείγμα. Αλλά με τον τρόπο που σας έγραψα τα αρώματα ήταν πιο "μεθυστικά" και σίγουρα θα σας αρέσουν αν το δοκιμάστε.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-77265294367092440462007-11-12T10:45:00.000+02:002007-11-12T10:45:00.000+02:00φαίνεται τέλειο, μου αρέσουν τα φρουτογλυκά με τα ...φαίνεται τέλειο, μου αρέσουν τα φρουτογλυκά με τα απλά υλικά.witchofdaffodilshttps://www.blogger.com/profile/17297293224639044497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-50508107623001727862007-11-12T09:26:00.000+02:002007-11-12T09:26:00.000+02:00Πάρα πολύ ωραίο και μυρωδάτο !:) Δεν έχω επιχειρήσ...Πάρα πολύ ωραίο και μυρωδάτο !:) <BR/>Δεν έχω επιχειρήσει ποτέ να κάνω ολόκληρα μήλα στο τηγάνι .<BR/><BR/>Καποια στιγμή που είχα απρόσμενες επισκέψεις για να ξεντροπιαστώ που δεν είχα να κεράσω γλυκό , έκοψα μήλα στα 8 τα καραμέλωσα με λίγη ζάχαρη και τα άναψα με μπόλικο κονιάκ. Σέρβιρα με στραγγιστό γιαούρτι , λίγο μέλι και καρύδια.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-89335754599918088142007-11-12T00:37:00.000+02:002007-11-12T00:37:00.000+02:00Phneloph mou me xara mou tha dokimasw ton diko sou...Phneloph mou me xara mou tha dokimasw ton diko sou tropo!!!nai einai laxtaristo!!!kai sigoura prepei na einai kai nostimo!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-11839207265772070512007-11-11T23:18:00.000+02:002007-11-11T23:18:00.000+02:00Υπέροχα !!!!Εμείς τα κάνουμε ψητά (επίσης νόστιμα ...Υπέροχα !!!!<BR/>Εμείς τα κάνουμε ψητά (επίσης νόστιμα γίνονται), θα τα δοκιμάσουμε και με τον δικό σου τρόπο Πηνελόπη μου.<BR/>(Αυτό το πιατάκι στην δεύτερη φωτό.....πολύ λαχταριστό φαίνεται:)))ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-18127569400678686092007-11-11T22:48:00.000+02:002007-11-11T22:48:00.000+02:00Βρε Πηνελόπη, έλεγα να το γράψω από μέρα σε μέρα. ...Βρε Πηνελόπη, έλεγα να το γράψω από μέρα σε μέρα. Η δική μου είναι λίγο διαφορετική βέβαια, οπότε την αφήνω να την πω άλλη μέρα. Γίνονται υπέροχα πάντως!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-79224928258225853162007-11-11T22:29:00.000+02:002007-11-11T22:29:00.000+02:00Άψογη σας βρίσκω, Madame!Άψογη σας βρίσκω, Madame!άλλη Αγγελικήhttps://www.blogger.com/profile/08718198466227846156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-25151715153241039422007-11-11T22:02:00.000+02:002007-11-11T22:02:00.000+02:00Να σου πω Πηνελόπη μου έρχεται στην ώρα η ιδέα σου...Να σου πω Πηνελόπη μου έρχεται στην ώρα η ιδέα σου! Μου έφερε ο άνδρας μου από Τρίπολη μήλα σκληρά (όχι τα ντόπια) και άγευστα και είναι ευκαιρία να μην χαθούν!Katerina ante portashttps://www.blogger.com/profile/01001977560118907920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-27158573775493560442007-11-11T21:51:00.000+02:002007-11-11T21:51:00.000+02:00penelope μ'αρέσει! δεν το χω δοκιμάσει με κρασί, ε...penelope μ'αρέσει! δεν το χω δοκιμάσει με κρασί, ευκαιρία!heart n soulhttps://www.blogger.com/profile/02542542921311317286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-61909001170453629122007-11-11T21:25:00.000+02:002007-11-11T21:25:00.000+02:00Πολύ ωραίο. Μπορούμε να το κάνουμε όσο το κυρίως φ...Πολύ ωραίο. Μπορούμε να το κάνουμε όσο το κυρίως φαγητό ψήνεται και να to αφήσουμε να περιμένει. Δεν μπορεί να σερβιριστεί χλιαρό?? Πιστεύω οτι σε όλους μας ξεμένουν μήλα, αλλά βέβεια τα κυδώνια είναι πιό special.Νασος Παπαστυλιανούhttps://www.blogger.com/profile/15794878616271198165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-26399192080770878782007-11-11T21:08:00.000+02:002007-11-11T21:08:00.000+02:00Έτσι έκανα 3 κυδώνια τις προάλλες και έγιναν πεντα...Έτσι έκανα 3 κυδώνια τις προάλλες και έγιναν πεντανόστιμα και πολύ πιο γρήγορα από ό,τι ψητά! Φυσικά για τα κυδώνια θέλει περισσότερο χρόνο και δε χρειάζεται κορν φλάουρ γιατί η πηκτίνη τους αρκεί για δεμένο σιρόπι.Kalliopehttps://www.blogger.com/profile/02878383804486394373noreply@blogger.com