tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post3333402815698684589..comments2023-10-20T19:26:20.901+03:00Comments on HFL: Σάλτσα ΜπολονέζHungry For Lifehttp://www.blogger.com/profile/12419280695853659723noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-48801850820963344332008-05-21T23:34:00.000+03:002008-05-21T23:34:00.000+03:00kai egw bazw!kanellogarifalla!!kai sthn thesh ths ...kai egw bazw!kanellogarifalla!!kai sthn thesh ths zaxarhs otan thelw na allksw geush bazw maurodaufnh!!<BR/>tha to dokinasw!me to gala!kai ta alla murwdika!kai fusika me leuko krasi!!<BR/>arghsa!!mhpws uparxei akoma kati upoloipo???ena toso da,mikro piataki??!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-8519828803690057882008-05-21T13:55:00.000+03:002008-05-21T13:55:00.000+03:00Κανέλλα και γαρύφαλλο βάζω εγώ αντί για θυμάρι και...Κανέλλα και γαρύφαλλο βάζω εγώ αντί για θυμάρι και βασιλικό, που είναι αντιοξειδωτικά και προλαμβάνουν τα κρυώματα το χειμώνα!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-42904673192582622342008-05-20T22:45:00.000+03:002008-05-20T22:45:00.000+03:00επί πολλά χρόναι δεν έτρωγα ζυμαρικά με κρέας! τώρ...επί πολλά χρόναι δεν έτρωγα ζυμαρικά με κρέας! τώρα τρελαίνομαι!Μάγιαhttps://www.blogger.com/profile/03837312718092856358noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-55670643713565887342008-05-19T15:26:00.000+03:002008-05-19T15:26:00.000+03:00την έκπληξη εδώ την κάνει το γάλα!την έκπληξη εδώ την κάνει το γάλα!witchofdaffodilshttps://www.blogger.com/profile/17297293224639044497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-51334561696909973702008-05-19T14:34:00.000+03:002008-05-19T14:34:00.000+03:00Σας έχω πολλά ακόμα. Σιγά-σιγά. Για μενα όλα τα λε...Σας έχω πολλά ακόμα. Σιγά-σιγά. Για μενα όλα τα λεφτά ήταν το σεμινάριο οπου μάθαμε να φτιάχνουμε sushi και το τελευταίο σεμινάριο που αφορούσε στα μπαχαρικά.Και η τούρτα που που χάρισε φεύγοντας.Την έκανε εκείνη την ώρα και την απολαύσαμε την επομένη στο σπίτι. Τι λέμε τώρα δηλαδή. Κάθε φορά λέγαμε να μη τελειώσει το μάθημα.<BR/>Αλλη Α. μου κάνει εντύπωση που δεν τρώς μακαρόνια με κιμά γενικώς. ΄Ισως να είναι απ τα πρώτα που μαθαίνουμε από πιτσιρίκια.<BR/>΄Ελενά μου όχι δεν βάζει κανελίτσα. Ως τώρα κι εγώ δεν έβαζα τίποτα απ αυτά και χρησιμοποιούσα κανελίτσα και 1-2 γαρύφαλλα. Αυτή η συνταγή όμως είναι διαφορετική με λεπτότερη γεύση και κατά βάσιν ιταλική.<BR/>Κατερίνα μου, ο συγκεκριμένος άνθρωπος και τα δύσκολα μας τα έκανε απλά.Nenahttps://www.blogger.com/profile/16438137353823170271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-4777342878390353362008-05-19T14:28:00.000+03:002008-05-19T14:28:00.000+03:00Παρ΄όλο που δε μαγειρεύω ποτέ κιμά με ζυμαρικά (δε...Παρ΄όλο που δε μαγειρεύω ποτέ κιμά με ζυμαρικά (δε μ΄αρέσει ο συνδυασμός, ούτε στο παστίτσιο), το όνομα του Δρίσκα και μόνο με βάζει σε πειρασμό!άλλη Αγγελικήhttps://www.blogger.com/profile/08718198466227846156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-70403155993357324092008-05-19T13:26:00.000+03:002008-05-19T13:26:00.000+03:00Kανελίτσα?? Δεν μπαίνει?? Πάντα στην μπολονέζ βάζω...Kανελίτσα?? Δεν μπαίνει?? Πάντα στην μπολονέζ βάζω και 2 ξυλαράκια κανέλας.<BR/>Τελικά Νενάκι φαίνεται ότι πραγματικά απόλαυσες τα σεμινάρια του κ.Δρίσκα, κι εμείς απολαύσαμε τις ωραίες σου αναρτήσεις:))ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-34444659134030670162008-05-19T12:52:00.000+03:002008-05-19T12:52:00.000+03:00Καλημέρα Νένα! Αυτοί οι περίεργοι οι ονομαστοί σεφ...Καλημέρα Νένα! Αυτοί οι περίεργοι οι ονομαστοί σεφ!! Που βάζουν την σφραγίδα στην απλότητα (ουκ εν τω πολλώ το ευ)..Katerina ante portashttps://www.blogger.com/profile/01001977560118907920noreply@blogger.com