tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post5004462647799311622..comments2023-10-20T19:26:20.901+03:00Comments on HFL: Να ήταν η ζήλια ... κουσκούς!Hungry For Lifehttp://www.blogger.com/profile/12419280695853659723noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-69389793785697663222007-05-16T18:34:00.000+03:002007-05-16T18:34:00.000+03:00Και με χειροποίητο ζωμό ε; Θέλω κι εγώώώώώώώ!Και με χειροποίητο ζωμό ε; Θέλω κι εγώώώώώώώ!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-66163613589928961372007-05-16T18:32:00.000+03:002007-05-16T18:32:00.000+03:00Εξαιτίας αυτής της συνταγής που διάβασε ο Κ, χθές ...Εξαιτίας αυτής της συνταγής που διάβασε ο Κ, χθές έκανε κουσκούς. Είχα ετοιμάσει ήδη κρέας, πήρε το μισό ζωμό (250ml)έβρασε μέσα του το πλιγούρι, πρόσθεσε και λίγο βωλίτη (τριμμένο ξερό μανιτάρι), αλατοπίπερο και το αποτέλεσμα γλείφτηκε απο την κατσαρόλα!Marinahttps://www.blogger.com/profile/06463395129162398056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-56106397252873866642007-05-15T12:56:00.000+03:002007-05-15T12:56:00.000+03:00Ναι, ναι με χαρίσα είναι το κάτι άλλο!Ναι, ναι με χαρίσα είναι το κάτι άλλο!eliehttps://www.blogger.com/profile/12659277402228691768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-87108624726427418302007-05-15T12:22:00.000+03:002007-05-15T12:22:00.000+03:00Μαγισσούλα, το ταχίνι μου αρέσει πολύ σαν γεύση τε...Μαγισσούλα, το ταχίνι μου αρέσει πολύ σαν γεύση τελικά. Αλλά παχαίνει το ρημάδι, ουφ!Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-91118293124480961882007-05-15T12:20:00.000+03:002007-05-15T12:20:00.000+03:00Αγγελική, θα την ψάξω την χαρίσα σε κάποια μπακάλι...Αγγελική, θα την ψάξω την χαρίσα σε κάποια μπακάλικα με ανατολίτικα προϊόντα γιατί μου κίνησες την περιέργεια!Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-55258513716178790582007-05-15T12:19:00.000+03:002007-05-15T12:19:00.000+03:00Εγώ είχα κρατήσει το κουτί να το σκανάρω, αλλά το ...Εγώ είχα κρατήσει το κουτί να το σκανάρω, αλλά το πέταξε ο Δ. χωρίς να ξέρει ότι επίτηδες το είχα στην άκρη. Το είχα αγοράσει όμως από τον Θανόπουλο στην Κηφισιά, που δεν με βολεύει ιδιαίτερα και είναι και ακριβός, οπότε κάποιο άλλο θα δοκιμάσω την επόμενη φορά.Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-69655265683018546472007-05-15T12:13:00.000+03:002007-05-15T12:13:00.000+03:00Μπορείτε να μου πείτε έστω μια μάρκα κους κους για...Μπορείτε να μου πείτε έστω μια μάρκα κους κους για να καταλάβω ποιο εννοείτε? Αν δε θέλετε εδώ, στο μειλ μου...kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-65042270756622431882007-05-15T00:29:00.000+03:002007-05-15T00:29:00.000+03:00και με λαχανικά και πικάντικο, πρωτότυπη η προσθήκ...και με λαχανικά και πικάντικο, πρωτότυπη η προσθήκη ταχινιού !witchofdaffodilshttps://www.blogger.com/profile/17297293224639044497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-28488003891922559392007-05-14T20:32:00.000+03:002007-05-14T20:32:00.000+03:00Και dry martini είναι ΜΟΝΟ ΕΝΑ!!!Λίγο martini dry ...Και dry martini είναι ΜΟΝΟ ΕΝΑ!!!<BR/>Λίγο martini dry (ποτέ bianco, αλλιώς τι dry θα ήταν;;) και πολύ gin. Και 1 ελίτσα - ή πολλές - εδώ δεν είμαστε αυστηροί!!! ;-) :-PAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-4198872655597826222007-05-14T20:26:00.000+03:002007-05-14T20:26:00.000+03:00H Harissa τώρα είναι μίγμα καυτερής πιπεριάς, σκόρ...H Harissa τώρα είναι μίγμα καυτερής πιπεριάς, σκόρδου (δε βρωμάει!) και κύμινου (ίσως και άλλων μπαχαρικών κατά περίπτωση - δε μας λένε πολλά οι κατασκευαστές!).<BR/>Κυκλοφορεί σε σωληνάρια, αλλά έχω δει και σε βάζα.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-34923092013981385172007-05-14T20:23:00.000+03:002007-05-14T20:23:00.000+03:00Βρε ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΑΑΑΑ!!!!!Βρε ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΑΑΑΑ!!!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-86629813519341635902007-05-14T20:19:00.001+03:002007-05-14T20:19:00.001+03:00Κικίτσα, έσκασα σου λέω! Ευτυχώς που είχα στο ντου...Κικίτσα, έσκασα σου λέω! Ευτυχώς που είχα στο ντουλάπι.Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-55970037831739291982007-05-14T20:19:00.000+03:002007-05-14T20:19:00.000+03:00Την προηγούμενη φορά πρέπει να είχα βάλει λιγότερα...Την προηγούμενη φορά πρέπει να είχα βάλει λιγότερα υγρά, αλλά του Δ. του αρέσει να γίνεται κάπως ... υγρό, ή μάλλον λαπαδερό, χαχαχα! Είχε μαλακώσει από τα πρώτα 3', στα 10΄ ήταν τελείως έτοιμο, αλλά υγρά πρόσθεσα και στη συνέχεια, αφού έβαλα τα λαχανικά (τα οποία ήταν πολύ στεγνά γιατί τα σώταρα χωρίς καπάκι, μόνο με την σίτα για να μην λερώσω την κουζίνα).<BR/>Την χαρίσα την έχω διαβάσει και δει στην τβ, αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Από τί γίνεται Αγγελική; Μείγμα με πιπέρια είναι και μυριστικά; Καίει πολύ; Έχει διαβαθμίσεις;<BR/>(Το ξέρεις ότι απαγορεύονται τα καυτερά στην ροδώχρου ακμή; Διά ροπάλου! Καθώς και το κόκκινο κρασί. Άκου τώρα... Το martini επιτρέπεται πάντως. Βρήκα την συνταγή, martini bianco με vodka, είναι πιο γλυκό από αυτό που ήπιαμε παρέα αλλά όχι λιγωτικό.)Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-67443760006088709972007-05-14T20:00:00.000+03:002007-05-14T20:00:00.000+03:00Χα χα! Είδες ωραίο που είναι το άτιμο; Κι εμένα μο...Χα χα! Είδες ωραίο που είναι το άτιμο; <BR/><BR/>Κι εμένα μου φαίνεται λίγο το ένα μέρος νερό για ένα μέρος κουσκούς που αναγράφεται στη συσκευασία (μιλάω για το προψημένο). Θέλει όμως προσοχή μην πέσει πολύ το υγρό και γίνει "λαπάς", γιατί χάνει πολύ (όπως και τα παραβρασμένα μακαρόνια).<BR/><BR/>Έχω καταλήξει στο 1 1/3 νερό, ιδιαίτερα με βρασμένα λαχανικά, που, όπως και να το κάνεις, όλο και θα βγάλουν λίγα υγρά. <BR/><BR/>Μήπως ήσουν λίγο βιαστική; ;-) Γιατί, αν περιμένεις λίγο, μαλακώνει περισσότερο, κι ας έχει φανεί ότι έχει ρουφήξει νωρίτερα τα υγρά του.<BR/><BR/>Την επόμενη φορά, δοκίμασε οπωσδήποτε χαρίσα (ιδιαίτερα αν σ΄αρέσουν τα καυτερά).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-71008130055834646002007-05-14T14:37:00.000+03:002007-05-14T14:37:00.000+03:00Ζουλιάρικο! Φουλ του κουσκους είχαμε καλέ!!!Ζουλιάρικο! Φουλ του κουσκους είχαμε καλέ!!!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-76411594654565780262007-05-14T14:36:00.000+03:002007-05-14T14:36:00.000+03:00ΧΑΧΑ! Ναι, ναι!ΧΑΧΑ! Ναι, ναι!Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-84703398310067706592007-05-14T12:57:00.000+03:002007-05-14T12:57:00.000+03:00Συνταγές υγιεινής διατροφής βλέπω!Me gusta δεν λέ...Συνταγές υγιεινής διατροφής βλέπω!<BR/>Me gusta δεν λέτε και εσείς εκεί; :)Katerina ante portashttps://www.blogger.com/profile/01001977560118907920noreply@blogger.com