tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post5194704827441959181..comments2023-10-20T19:26:20.901+03:00Comments on HFL: Αρωματικό κοτόπουλο με cashewsHungry For Lifehttp://www.blogger.com/profile/12419280695853659723noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-77477431454284337472009-06-15T22:12:15.296+03:002009-06-15T22:12:15.296+03:00Αχτίδα μου, μάλλον έχεις μπερδευτεί με όλους και ό...Αχτίδα μου, μάλλον έχεις μπερδευτεί με όλους και όλες εμάς εδώ. Δεξιά κάτω από το chat θα δεις όλους τους Contributors του blog μας. Πάντως όπως και να έχει σε ευχαριστούμε για την προτίμηση και την αγάπη που μας δείχνεις. Είναι αμοιβαία!Renahttps://www.blogger.com/profile/08617107201156253581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-1262489326142891612009-06-15T17:37:50.583+03:002009-06-15T17:37:50.583+03:00Αχτίδα μου, είμαστε πολλοί "μέτοχοι" στο...Αχτίδα μου, είμαστε πολλοί "μέτοχοι" στο Hungry for Life, οπότε αναμενόμενο να με πάρεις για άλλη. Η συνταγή είναι της Λαμπρινής, που δίνει πάντα πολύ ωραίες συνταγές, και την "ανέβασε" η Λία (δεν ξέρω για ποιο λόγο). <br />Πάντως, όπως σου είπα, δεν πειράζει! <br />:-)άλλη Αγγελικήhttps://www.blogger.com/profile/08718198466227846156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-43366771242888840062009-06-15T15:27:21.717+03:002009-06-15T15:27:21.717+03:00Ξαναπήγα να δω και ΟΧΙ δεν έκανα λάθος, έχει ημερο...Ξαναπήγα να δω και ΟΧΙ δεν έκανα λάθος, έχει ημερομην.21-5-2007 απο λια και έχει συνταγή με βάφλες.Γράψε τη λέξη βάφλες στην αναζήτηση και θα το δεις στη πρώτη κι όλας σε΄λίδαΑΧΤΙΔΑhttps://www.blogger.com/profile/04482882132861255372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-77417061180822866032009-06-15T14:09:23.123+03:002009-06-15T14:09:23.123+03:00Ευχαριστούμε για την πρόταση, WineLover. Καλορίζικ...Ευχαριστούμε για την πρόταση, WineLover. Καλορίζικο το blog!<br /><br />Αχτίδα, μάλλον με μπέρδεψες με άλλη, γιατί δεν έχω φτιάξει ποτέ βάφλες :-) Δεν πειράζει βέβαια!<br /><br />Καρδούλα σ΄ευχαριστώ. <br />Άγευστο είναι το αραχιδέλαιο - μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι (κατάλληλο) λάδι θέλεις. Θεωρείται ιδανικό για τηγάνισμα (διασπάται σε θερμοκρασίες πάνω από 180 βαθμούς).άλλη Αγγελικήhttps://www.blogger.com/profile/08718198466227846156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-26225735629406553762009-06-14T22:03:10.422+03:002009-06-14T22:03:10.422+03:00χαίρομαι για την επανεμφάνιση ΑΑ! πολύ ωραίο φαγητ...χαίρομαι για την επανεμφάνιση ΑΑ! πολύ ωραίο φαγητό, μ'αρέσει πολύ ο συνδιασμός τσίλι-λεμόνι (λάιμ)-ζάχαρη! peanut oil δεν έχω χρησιμοποιήσει, δίνει ιδιαίτερη γεύση ή είναι άγευστο;heart n soulhttps://www.blogger.com/profile/02542542921311317286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-42804194015440300452009-06-14T16:56:56.984+03:002009-06-14T16:56:56.984+03:00Είμαι δηλωμένη φαν του κοτόπουλου όπως κι αν μου τ...Είμαι δηλωμένη φαν του κοτόπουλου όπως κι αν μου το κάνεις, θα το έτρωγα ευχαρόιστως και που θα καίει λίγο μου αρέσει.Χθες έκανα βάφλες ακολουθόντας μια συνταγή δική σου ψάχνοντας στο διαδύκτιο σε προτίμησα γιατί σέβομαι τα γούστα σου.Καλή Κυριακή να έχεις καλή μου!ΑΧΤΙΔΑhttps://www.blogger.com/profile/04482882132861255372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-77501029919747940442009-06-14T15:03:54.701+03:002009-06-14T15:03:54.701+03:00Ωραία συνταγή, πραγματικά! Εχω δοκιμάσει κάτι σχετ...Ωραία συνταγή, πραγματικά! Εχω δοκιμάσει κάτι σχετικό που μαγείρευε φίλη στην Σέριφο, με ...υπολείμματα από βραστό κοτόπυλο.<br /><br />Και επειδή εγώ φίλος του κρασιού περισσότερο, να συστήσω ένα καλό ασύρτικο (π.χ. Σιγάλα Σαντορίνη 2007) γιά να το συνοδεύσει?<br /><br />Είμαι νέος στο Blogging, εχω το πρώτο μου post σχετικά με το κρασί στο Internet... όποιος ενδιαφέρεται, καλοδεχούμενος!WineLoverhttps://www.blogger.com/profile/06992385691104694613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-4745167545265957702009-06-14T09:22:31.314+03:002009-06-14T09:22:31.314+03:00Ευχαριστώ Αγγελική μου. Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε....Ευχαριστώ Αγγελική μου. Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε.Renahttps://www.blogger.com/profile/08617107201156253581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-50384378741057283752009-06-13T23:31:22.944+03:002009-06-13T23:31:22.944+03:00Σωστά, Betty! :-)
Η (αρχαία) ελληνική λέξη για τ...Σωστά, Betty! :-) <br />Η (αρχαία) ελληνική λέξη για το αράπικο φιστίκι είναι "αραχίς". Εξ ού και το λάδι που βγαίνει απ΄αυτό λέγεται "αραχιδέλαιο". :-DDD<br /><br />Ρενάκι, μπορείς να μαγειρέψεις το φαγάκι με οποιοδήποτε λάδι θέλεις.<br />Δίνω εναλλακτικές σχεδόν για όλα τα υλικά - εκτός από τη fish sauce. Αλλά ακόμα κι αυτήν μπορείς να την αντικαταστήσεις με αλατόνερο (δε θα έχεις βέβαια το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά πάλι θα έχεις πολύ νόστιμο φαγάκι).άλλη Αγγελικήhttps://www.blogger.com/profile/08718198466227846156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-64252264851670461882009-06-13T21:58:32.917+03:002009-06-13T21:58:32.917+03:00Πολύ ωραίο και μυρωδάτο! Το αραχιδέλαιο rena είναι...Πολύ ωραίο και μυρωδάτο! Το αραχιδέλαιο rena είναι λάδι από φυστίκια, αυτά με το σκληρό περίβλημα που δίνουν το γνωστό αράπικο φυστίκι.Betty's Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/00350983690425735157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-23468931533988729672009-06-13T20:46:06.868+03:002009-06-13T20:46:06.868+03:00Μοσχομύρισε το φαγάκι σου Αγγελική μου! Το αραχιδέ...Μοσχομύρισε το φαγάκι σου Αγγελική μου! Το αραχιδέλαιο τι είδους λάδι είναι? Πρώτη φορά το ακούω.Renahttps://www.blogger.com/profile/08617107201156253581noreply@blogger.com