tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post5854762634012260029..comments2023-10-20T19:26:20.901+03:00Comments on HFL: Θράψαλα γεμιστά με σφέλα και πετιμέζιHungry For Lifehttp://www.blogger.com/profile/12419280695853659723noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-56703468641117138932008-10-13T21:53:00.000+03:002008-10-13T21:53:00.000+03:00Μράβο σου, πολύ ωραία και προτότυπη συνταγή! Και ...Μράβο σου, πολύ ωραία και προτότυπη συνταγή! Και μας λέιπουν γενικότερα οι προτότυπίες :-)Μελενιαhttps://www.blogger.com/profile/04048660199191289384noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-68417957677884890822008-10-10T16:43:00.000+03:002008-10-10T16:43:00.000+03:00@ Γιάννη: Για σφέλα όπως θυμάσαι έχω εγγραφεί απ τ...@ Γιάννη: Για σφέλα όπως θυμάσαι έχω εγγραφεί απ το προηγούμενο ταξίδι σου. Μην ξεχνιόμαστε και σπεύσε.<BR/>Λόπε μου τι διαβάζω. Τι καταπληκτικος συνδυασμός. Με ξεσηκώνεις και πάνω που προσπαθώ να συμμαζευτώ.Nenahttps://www.blogger.com/profile/16438137353823170271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-13864593416205176482008-10-09T10:30:00.000+03:002008-10-09T10:30:00.000+03:00Καλημέρες σε όλους,όπως τα λες Juanita, το πετιμέζ...Καλημέρες σε όλους,<BR/><BR/>όπως τα λες Juanita, το πετιμέζι "έδεσε" δίνοντας ένα γλυκόξινο αποτέλεσμα. Τύφλα ν' χουν τα κινέζικα! <BR/><BR/>Dear Heart & καλή μου Ρένα, σας συνιστώ να την δοκιμάσετε, είναι πολύ καλή ιδέα για μεζέ ή κυρίως φαγητό.<BR/><BR/>Αγγελικούλα ζάχαρη, Αγγελικούλα μέλι. Οντως τα θράψαλα είναι διαφορετικά από τα καλαμάρια. Διαφέρουν στο χρώμα, στο μέγεθος αλλά και στην σάρκα ανάλογα με τον τρόπο του μαγειρέματος.<BR/><BR/>Γιάννη μου, σφέλα έχω ακόμη. Προλαβαίνεις ίσως μέχρι την Κυριακή για μεζεδάκι. Βλέπεις δεν καταφέραμε να συναντηθούμε όπως τα υπολογίζαμε από τον Σεπτέμβρη και είμαστε πια σχεδόν στα μέσα Οκτώβρη.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-89938169696574470022008-10-08T00:00:00.000+03:002008-10-08T00:00:00.000+03:00Σφάλα διάβασα και μπήκα! Ακόμη έχεις; Πρέπει να βρ...Σφάλα διάβασα και μπήκα! Ακόμη έχεις; Πρέπει να βρω και εγώ χρόνο να πάω για προμήθειες και όχι μόνο...Giannihttps://www.blogger.com/profile/08202461353871532645noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-23638472912353414592008-10-07T23:16:00.000+03:002008-10-07T23:16:00.000+03:00Για εξηγήστε! Για εξηγήστε! Τα θράψαλα διαφέρουν α...Για εξηγήστε! Για εξηγήστε! <BR/>Τα θράψαλα διαφέρουν από τα καλαμάρια;;; Δεν το ήξερα, η άσχετη! Παρακαλώ, πείτε μου να μάθω!άλλη Αγγελικήhttps://www.blogger.com/profile/08718198466227846156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-12888007029472409522008-10-07T21:21:00.000+03:002008-10-07T21:21:00.000+03:00Penelope ζήλεψα και το εξοχικό με τη θάλασσα και τ...Penelope ζήλεψα και το εξοχικό με τη θάλασσα και τη θέα του και το φαγάκι σας. Θα ΄θελα να το δοκίμαζα με σφέλα αλλά δυσεύρετη. Το ΄χω ξαναπεί αυτή που πωλούν εδώ στα SM δεν μου κάνει κλικ. Σκέφτομαι να το φτιάξω με την πρώτη ευκαιρία και νομίζω ότι συνδυασμός φέτας και κεφαλοτυρίου θα του πήγαινε. Τι λες?Renahttps://www.blogger.com/profile/08617107201156253581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-49982116920848472242008-10-07T19:40:00.000+03:002008-10-07T19:40:00.000+03:00penelope υπέροχο το φαγητό σας, η γέμιση με το τυρ...penelope υπέροχο το φαγητό σας, η γέμιση με το τυρί (δεν έχω φάει σφέλα ακόμα:(, το πετιμέζι στη σάλτσα τέλεια ιδέα, το τραγανό ψωμάκι, όλα!heart n soulhttps://www.blogger.com/profile/02542542921311317286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-30521539802925070432008-10-07T16:44:00.000+03:002008-10-07T16:44:00.000+03:00Το πετιμέζι νομίζω ότι κάνει τη διαφορά σε αυτήν τ...Το πετιμέζι νομίζω ότι κάνει τη διαφορά σε αυτήν την συνταγή, θα δώσει αυτήν την ελαφρά έξτρα γλύκα που θα κάνει τα θράψαλα πεντανόστιμα!Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-72933287531933698692008-10-07T13:56:00.000+03:002008-10-07T13:56:00.000+03:00Μαρία μου, τα γεμιστά θράψαλα (με όποιον τρόπο επι...Μαρία μου, τα γεμιστά θράψαλα (με όποιον τρόπο επιλέξεις να τα γεμίσεις) σαν φαγητό με σάλτσα είναι πιο μαλακά και "μελωμένα" από ότι τα καλαμάρια. Είναι εύκολο να τα γεμίσεις, μην το φοβηθείς.<BR/><BR/>Ελενά μου, εδώ είμαι...<BR/>Σας παρακαλουθώ όσο μπορώ και όσο προλαβαίνω, γιατί είναι πολλά και μαζεμένα αυτά που εδώ και μερικούς μήνες με "τρέχουν". Βάλε και έναν Θοδωρή που πλέον περπατεί και ανδραγαθεύει!!! Ο χρόνος ο προσωπικός μου, ελάχιστος πια.<BR/><BR/>Elie, ο συνδυασμός των υλικών ήταν που έκανε την διαφορά σε μια κατά τ' άλλα συνηθισμένη συνταγή για τα θράψαλα. Η θάλασσα και η παρέα στην βεράντα, ήταν που τόνισαν το αποτέλεσμα.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-76164332656312358232008-10-07T13:46:00.000+03:002008-10-07T13:46:00.000+03:00Ωωωωω, θράψαλο, πετιμέζι και σφέλα, τι συνδυασμός!...Ωωωωω, θράψαλο, πετιμέζι και σφέλα, τι συνδυασμός! (για τη θάλασσα δεν λέω κουβέντα...)eliehttps://www.blogger.com/profile/12659277402228691768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-1380579849751358332008-10-07T13:41:00.000+03:002008-10-07T13:41:00.000+03:00Που είσαι εσύ καλή μου και μας λείψανε οι νοστιμιέ...Που είσαι εσύ καλή μου και μας λείψανε οι νοστιμιές σου??<BR/>Πιο πολύ από τα θράψαλα ξέρεις τι ζήλεψα?? Φαγάκι και κρασάκι δίπλα στην θαλασσίτσα, τέλεια!!!ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-52546059576365833842008-10-07T13:22:00.000+03:002008-10-07T13:22:00.000+03:00Τα θράψαλα μ'αρέσουν πολύ, αν και δεν τα έχω δοκιμ...Τα θράψαλα μ'αρέσουν πολύ, αν και δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ γεμιστά,<BR/>μάλλον θα πρέπει να κάνω κάποια στιγμή την αρχή.Maria B.https://www.blogger.com/profile/13680676530943422492noreply@blogger.com