tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post6414732104924199189..comments2023-10-20T19:26:20.901+03:00Comments on HFL: Γεμιστά, τα αγαπημέναHungry For Lifehttp://www.blogger.com/profile/12419280695853659723noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-70379579836614025362009-01-14T10:04:00.000+02:002009-01-14T10:04:00.000+02:00Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις συμβουλές σας!...Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις συμβουλές σας! Θα τα κάνω όπως μου είπατε σύντομα, κι ελπίζω να μην αποτύχω πάλι! Πολύκαλημέρα σας!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-48231509871539687142009-01-14T09:13:00.000+02:002009-01-14T09:13:00.000+02:00χαχαχαχαχαχα!! Αγγελικούλα όπως κατάλαβες επειδή α...χαχαχαχαχαχα!! Αγγελικούλα όπως κατάλαβες επειδή αγαπώ πολύ τις μανούλες την πιστεύω απόλυτα!!!!! έχει πάντα δίκιο χιχιχιχι!!Maria B.https://www.blogger.com/profile/13680676530943422492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-22466686384916455122009-01-13T17:26:00.000+02:002009-01-13T17:26:00.000+02:00Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!Είναι ι...Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!<BR/>Είναι ιδιαιτερα λόγω των ξηρών καρπών ( Μαρία θα αφαιρέσω τα δικά σου τα ξηρά καρπά και θα τα προσθεσω στης Χουανίτας) και επειδή δεν τσιγαρίζεται η γέμιση τους.<BR/>Heart έχεις απόλυτο δίκιο, δεν πρέπει να αγοράζουμε λαχανικά εκτός εποχής, ντροπή μου είμαι και κόρη μανάβη!Αλλά τι να κάνω με μάγεψαν οι άτιμες έτσι που τις είδα κόκκινες και φιλήδονες!<BR/>Μαρινάκι,στον δικό μου φούρνο τα ψήνω στην θερμοκρασία που σου λέω πάνω κάτω και τα βάζω στην πρώτη απο το τέλος σχαρα του φούρνου.<BR/>Προσέχω να έχει ζουμάκι το ταψί μου και φυσικά ΔΕΝ τσιγκουνεύομαι το λάδι.Αν δω ότι αρπάζουν , βαζω αλουμινόχαρτο.Αν τα ξανακάνεις τα γεμιστά για να σιγουρευτείς ότι οι πιπεριές σου θα μαλακώσουν , μπορείς πριν τις γεμίσεις να τις ζεματίσεις για λίγα δευτερόλεπτα σε καυτο νεράκι.<BR/>Το εσωτερικό απο τα γεμιστά δεν το πετάμε ποτέ, κάνουμε κολοκυθοκεφτέδες, μελιτζανοκεφτέδες, αλμυρά μαφινάκια κλπ.<BR/>Επίσης να εξομολογηθώ ότι δεν ξέρω πως συμβαίνει σχεδόν πάντα να ξεχάσω να γεμίσω ένα γεμιστό κα αναμεσα σε ολα υπάρχει ένα αδειαστό!Εγω λέω ότι το κάνω για το...κακό το μάτι, η μάμα μου λεει ότι φταίει το αδειανό μου το κεφάλι!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-42783047681434958162009-01-13T13:01:00.000+02:002009-01-13T13:01:00.000+02:00Αγγελικούλα μου φαντάζομαι μυρωδιές που θα εχει το...Αγγελικούλα μου φαντάζομαι μυρωδιές που θα εχει το σπίτι όταν τα φτιάχνεις!!! τα λατρεύω και εγω τα γεμιστά αλλά όπως καταλαβαίνετε, όσοι με ξέρετε, μου αρέσουν χωρις σταφίδες και κουκουνάρι!<BR/><BR/>Μαρινάκι ή τα ψήνεις όση ώρα λέει η Αγγελικούλα μας ή τα ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο, στο φουλ για περίπου 1 ώρα και ενα τέταρτο αλλά να προσέχεις γιατί στην αρχή θέλουν σκέπασμα με αλουμινόχαρτο ή χαρτί ψησίματος για να μην σου καούν απο πάνω.Maria B.https://www.blogger.com/profile/13680676530943422492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-7182911310946730522009-01-13T12:51:00.000+02:002009-01-13T12:51:00.000+02:00Υπέροχη πράγματι, ειδικά με τις σταφίδες και τα κο...Υπέροχη πράγματι, ειδικά με τις σταφίδες και τα κουκουνάρια!<BR/>Εκανες και μεγάλο ταψί, άρα φτάνει για όλους μεζές. Μια πιπερίτσα για μένα αν περισσέψει παρακαλώ. Και ένα κολοκυθάκι δηλαδή, για το "δρόμο".Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-66865868071196809762009-01-13T12:43:00.000+02:002009-01-13T12:43:00.000+02:00Νομίζω ότι πια, δεν υπάρχει σχεδόν κανένα (δυστυχώ...Νομίζω ότι πια, δεν υπάρχει σχεδόν κανένα (δυστυχώς)ζαρζαβατικό εκτός εποχής!!<BR/>Τα γεμιστά τα φτιάχνω κι εγώ συχνά τον χειμώνα, και συνήθως με κοιτάνε ... κάπως, χαίρομαι που βλέπω ότι δεν είμαι η μόνη, αλλά έχουν και άλλους χειμωνιάτικους λάτρεις:))<BR/>Υπέροχη η συνταγή σου Αγγελικούλα με τις σταφίδες και τα κουκουνάρια:)ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-90887904493508337002009-01-13T12:42:00.000+02:002009-01-13T12:42:00.000+02:00Το αγαπημένο μου φαγητό, ιδιαίτερα η μελιτζάνα και...Το αγαπημένο μου φαγητό, ιδιαίτερα η μελιτζάνα και η πιπεριά (τα τελευταία χρόνια φτιάχνω μόνο πιπεριές λόγω τεμπελιάς :))<BR/><BR/>Οπωσδήποτε με δυόσμο, αλλά χωρίς σταφίδα και κουκουνάρι. Θα τα δοκιμάσω κι έτσι όμως - δεν ακούγονται καθόλου άσχημα, ιδιαίτερα αν συνοδευτούν από γιαούρτι.άλλη Αγγελικήhttps://www.blogger.com/profile/08718198466227846156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-14184478476523562872009-01-13T12:27:00.000+02:002009-01-13T12:27:00.000+02:00Ax τρελλαινομαι για γεμιστα οποιαδήποτε εποχη.Ωραι...Ax τρελλαινομαι για γεμιστα οποιαδήποτε εποχη.<BR/>Ωραια συνταγή!!!faraonahttps://www.blogger.com/profile/13502782804849258354noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-83498393530839922912009-01-13T11:58:00.000+02:002009-01-13T11:58:00.000+02:00σταφίδα, κουκουνάρι, δυόσμος, μαϊντανός, τα τέ-λει...σταφίδα, κουκουνάρι, δυόσμος, μαϊντανός, τα τέ-λει-α γεμιστά! <BR/>(θα σας μαλώσω όμως Αγγελικούλα που παίρνετε εκτός εποχής:)heart n soulhttps://www.blogger.com/profile/02542542921311317286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-74332753472128123332009-01-13T11:39:00.000+02:002009-01-13T11:39:00.000+02:00Υπεροχα τα γεμιστά! Κι εγώ τα κάνω, μα ποτέ δε μου...Υπεροχα τα γεμιστά! Κι εγώ τα κάνω, μα ποτέ δε μου πετυχαίνουν στο ψήσιμο! Πάντα οι πιπεριές αψητες μέκνουν, ενώ σε άλλους βλέπω πως ίώνει ολόγυρα η πιπεριά. Σε παρακαλώ,Αγγελική και όσοι ξέρετε συμβουλέψτε με ακριβώς για το ψήσιμο! Όχι τίποτα άλλο, μα πάντα πάει χαμένος τόσος κόπος...! Σας ευχαριστώ, καλημέρα!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-18707964226467001492009-01-13T11:30:00.000+02:002009-01-13T11:30:00.000+02:00Τέλειο φαγητό. Προσωπικά μου αρέσουν και με κιμά α...Τέλειο φαγητό. Προσωπικά μου αρέσουν και με κιμά αλλά δε τα πολυφτιάχνω γιατί η οικογένεια προτιμά αυτή την εκδοχή τους. O δυόσμος και για εμένα είναι must αν και πολλοί τον αποφεύγουν.Renahttps://www.blogger.com/profile/08617107201156253581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-8206199376770191292009-01-13T10:23:00.000+02:002009-01-13T10:23:00.000+02:00Η αλήθεια είναι πως κι εμάς μας αρέσουν και εκτός ...Η αλήθεια είναι πως κι εμάς μας αρέσουν και εκτός εποχής μόνο που όλα τα ζαρζαβάτια γίνονται όλο και πιο απλησίαστα εκτός εποχής. Νόστιμο φαγητό και για δύσκολους ακόμη.Nenahttps://www.blogger.com/profile/16438137353823170271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-83498064720209605682009-01-13T10:14:00.000+02:002009-01-13T10:14:00.000+02:00Εντός ή εκτός εποχής πάντα επίκαιρα και νόστιμα τα...Εντός ή εκτός εποχής πάντα επίκαιρα και νόστιμα τα γεμιστά!<BR/><BR/>Μιαμ, Αγγελική Λ.!eliehttps://www.blogger.com/profile/12659277402228691768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-74697859869025879652009-01-13T00:14:00.000+02:002009-01-13T00:14:00.000+02:00Yaam, yaam kai pali YAAM!Yaam, yaam kai pali YAAM!Peter Mhttps://www.blogger.com/profile/01907758539058786065noreply@blogger.com