tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post643671128727925719..comments2023-10-20T19:26:20.901+03:00Comments on HFL: Ριζότο με λιαστή ντομάτα και αμύγδαλοHungry For Lifehttp://www.blogger.com/profile/12419280695853659723noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-7923795677021229632007-11-15T13:05:00.000+02:002007-11-15T13:05:00.000+02:00Eξαιρετικά νόστιμο το ριζότο με λιαστή ντομάτα και...Eξαιρετικά νόστιμο το ριζότο με λιαστή ντομάτα και μυγδαλάκια!!! Εβαλα παραπάνω από 3 κουταλιές γραβιέρα (είμαστε τυράδες, τι να κάνουμε???)και το καταευχαριστηθήκαμε!!<BR/>Ευχαριστούμε elie για την ωραία συνταγούλα:)))ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-21440708559207864182007-11-15T08:47:00.000+02:002007-11-15T08:47:00.000+02:00Καλώς την cook! Ωραίο το αμυγδαλάκι, ε?Καλώς την cook! Ωραίο το αμυγδαλάκι, ε?eliehttps://www.blogger.com/profile/12659277402228691768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-18422839604605288312007-11-14T20:26:00.000+02:002007-11-14T20:26:00.000+02:00σλουρπ....τρελλαινομαι για ριζότο...και με αμυγδαλ...σλουρπ....<BR/>τρελλαινομαι για ριζότο...και με αμυγδαλακι κιόλας....άψογο!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-24147807552232595402007-11-14T12:15:00.000+02:002007-11-14T12:15:00.000+02:00@ελενα, άλλη αγγελικήΧίλιοι καλοί χωράνε! Μόνο να ...@ελενα, άλλη αγγελική<BR/>Χίλιοι καλοί χωράνε! Μόνο να προσέχετε μη χαθεί η juanita που θα δείχνει το δρόμο στη heart n soul η οποία θα έχει μαζί και την κάβα, έτσι;)<BR/><BR/>@oneiromageiremata<BR/>:))eliehttps://www.blogger.com/profile/12659277402228691768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-27674659911138145232007-11-13T22:22:00.000+02:002007-11-13T22:22:00.000+02:00Μας εκπλήσετε ευχάριστα elie μας με τις ιδέες σας....Μας εκπλήσετε ευχάριστα elie μας με τις ιδέες σας.kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-57265223788877675042007-11-13T20:09:00.000+02:002007-11-13T20:09:00.000+02:00Έλενα, τι είπες;; Η Χουα χάνεται δεξιά κι αριστερά...Έλενα, τι είπες;; Η Χουα χάνεται δεξιά κι αριστερά;;; Χαχαχαχα! Μα την αλήθεια, νομίζω ότι της ταιριάζει αυτό! :-P<BR/><BR/>Ελίτσα, ομολογώ ότι ποτέ δε με ενέπνευσε το ριζότο με λιαστή ντομάτα, αλλά με έβαλες σε σκέψεις τώρα! Και νομίζω ότι έχεις δίκιο στο "όχι ΚΑΙ μανιτάρια".<BR/><BR/>Η ιδέα του Γιάννη για "κριθαρότο" μου φαίνεται καταπληκτική! <BR/><BR/>Heart n soul, βάλε κι εμένα μέσα!άλλη Αγγελικήhttps://www.blogger.com/profile/08718198466227846156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-73026363486366012022007-11-13T17:48:00.000+02:002007-11-13T17:48:00.000+02:00Έλενα κανονίστηκε! Άλλος? :)Έλενα κανονίστηκε! Άλλος? :)heart n soulhttps://www.blogger.com/profile/02542542921311317286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-30962617476912536102007-11-13T17:16:00.000+02:002007-11-13T17:16:00.000+02:00Καλέ κορίτσια να έρθω κι εγώ μαζί?? Γιατί η Juanit...Καλέ κορίτσια να έρθω κι εγώ μαζί?? Γιατί η Juanita όταν την αφήνω μόνη της χαζεύει δεξιά κι αριστερά και χάνεται;))<BR/>elie εννοείται ότι δεν θα έρθουμε με άδεια χέρια, τι μας πέρασες???ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-59957781142824413272007-11-13T16:56:00.000+02:002007-11-13T16:56:00.000+02:00δις Χουανίτα it's a date!elie ντίαρ μόνο ένα? Τόσο...δις Χουανίτα it's a date!<BR/>elie ντίαρ μόνο ένα? Τόσοι θα μαζευτούμε! Την κάβα θα σας φέρουμε;)heart n soulhttps://www.blogger.com/profile/02542542921311317286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-11594239036628837352007-11-13T15:57:00.000+02:002007-11-13T15:57:00.000+02:00Όπως θα "κατηφορίζετε" προς τα δω πιάστε κανα κρασ...Όπως θα "κατηφορίζετε" προς τα δω πιάστε κανα κρασάκι ιταλικό, έτσι; (ωραία οικοδέσποινα είμαι... κάνω και παραγγελίες!!)eliehttps://www.blogger.com/profile/12659277402228691768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-61950297349656047892007-11-13T14:03:00.000+02:002007-11-13T14:03:00.000+02:00Θα σου δείξω εγώ το δρόμο heart, μιας και είσαι κα...Θα σου δείξω εγώ το δρόμο heart, μιας και είσαι καιρό εις τα εξωτερικά, θα έρθω για παρέα μην χαθείς! Αύριο έτσι;Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-23471775576267800682007-11-13T12:30:00.000+02:002007-11-13T12:30:00.000+02:00elie θα αυτοκαλεστώ στο σπίτι σας αφού σερβίρετε κ...elie θα αυτοκαλεστώ στο σπίτι σας αφού σερβίρετε καθημερινά τέτοιες τσαχπινογκουρμεδιές με vintage ΠΟΠ τυράκια και σεφικές παρουσιάσεις. Αύριο καλά είναι? :)heart n soulhttps://www.blogger.com/profile/02542542921311317286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-44608469263212826122007-11-13T12:09:00.000+02:002007-11-13T12:09:00.000+02:00@ελεναΚαλή επιτυχία, περιμένω τη γνώμη σου.@gianni...@ελενα<BR/>Καλή επιτυχία, περιμένω τη γνώμη σου.<BR/><BR/>@gianni<BR/>Έχεις δίκιο για το κριθαράκι, κι εμένα μου αρέσει έτσι.<BR/>Όπως και για το ζουμί από τα μανιτάρια (τώρα τελευταία το σουρώνω με πολύ λεπτό τουλπάνι για να αποφεύγω το πολύ κριτς κριτς), δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένο! <BR/><BR/>@tassoula<BR/>Και δεν τα δίνεις στη juanita;<BR/>Μη βάλεις πιο πολύ λιαστή ντομάτα (κατά τη γνώμη μου είναι αρκετή), παρέλειψε μόνο τα 'μύγδαλα στο τέλος. Καλημέρα!<BR/><BR/>@juanita<BR/>Τα πήρες τα αμυγδαλάκια της tassoula;<BR/>Για τη φωτογράφιση νομίζετε ότι το έστησα το πιάτο; Κάνετε λάθος, αγαπητή, εμείς έτσι σερβίρουμε στο σπίτι μας κάθε μέρα!!!!<BR/>χαχαχα (ευχαριστώ)eliehttps://www.blogger.com/profile/12659277402228691768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-28903207139027950682007-11-13T11:51:00.000+02:002007-11-13T11:51:00.000+02:00Τασσούλα, κάτσε να πάρω εγώ τα αμύγδαλα που τα λατ...Τασσούλα, κάτσε να πάρω εγώ τα αμύγδαλα που τα λατρεύω!<BR/>Και τί ωραία που έστησες το πιάτο για την φωτογράφηση Elie! Γεια στα χέρια σου.Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-62695441167856240862007-11-13T11:36:00.000+02:002007-11-13T11:36:00.000+02:00Aν βγάλω τα αμύγδαλα (μου αρέσουν μόνο στα γλυκά) ...Aν βγάλω τα αμύγδαλα (μου αρέσουν μόνο στα γλυκά) και βάλω περισσότερη λιαστή ντομάτα?<BR/>Καλημέρα!tassoulahttps://www.blogger.com/profile/03278516344679349108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-27600492713595679542007-11-13T10:59:00.000+02:002007-11-13T10:59:00.000+02:00Είμαι από αυτούς που έχουν δοκιμάσει πολλούς συνδι...Είμαι από αυτούς που έχουν δοκιμάσει πολλούς συνδιασμούς στο ριζότο.<BR/>Το μυστικό είναι το καλό ρύζι (arborio ή carnaroli) και η προσθήκη ζεστού ζωμού σιγά - σιγά ανακατεύοντας συνεχώς.<BR/>Αν βάλεις αποξηραμένα μανιτάρια, αντί για ζωμό προσθέτεις το νερό που μούλιασες τα μανιτάρια.<BR/>Δοκιμάστε ακριβώς αυτή τη συνταγή με τη λιαστή ντομάτα με κριθαράκι αντι για ρύζι και κάντε το ίδιο με τον ζωμό (λίγο -λίγο). Εκπληκτικό!<BR/>Για την επιλογή τυριού η elie έχει απόλυτο δίκιο. Μια χαρά πάει η γραβιέρα εδώ.<BR/>Με τα μανιτάρια θα έβαζα και εγώ παρμεζάνα. Α! και λίγο σαφράν.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-42807951193253879342007-11-13T10:43:00.000+02:002007-11-13T10:43:00.000+02:00elie Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΟ!!!Πρέπει να σου έγινε πεντανόσ...elie Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΟ!!!<BR/>Πρέπει να σου έγινε πεντανόστιμο με τη γραβιέρα, τα μυγδαλάκια και την λιαστή ντομάτα!!<BR/>Μην σου πω ότι θα το φτιάξω σήμερα κιόλας:)))ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-90993749583944337102007-11-13T10:25:00.000+02:002007-11-13T10:25:00.000+02:00Αγαπητή witch, μου αρέσουν πολύ τα porcini αλλά πρ...Αγαπητή witch, μου αρέσουν πολύ τα porcini αλλά προσωπικά τα προτιμώ μόνα τους στο ριζότο, με παρμεζάνα. Τα μαλακώνεις πρώτα σε νεράκι και... βουρ! Πώς το λέτε κι εσείς... ριζοτοτρώμε!eliehttps://www.blogger.com/profile/12659277402228691768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-4602307049956674672007-11-13T10:07:00.000+02:002007-11-13T10:07:00.000+02:00πολύ καλό elie, αγαπημένο πιάτο :)θα μπορούσαμε να...πολύ καλό elie, αγαπημένο πιάτο :)<BR/><BR/>θα μπορούσαμε να βάλουμε και λίγα αποξηραμένα porcini?witchofdaffodilshttps://www.blogger.com/profile/17297293224639044497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-15616594364540624682007-11-13T09:34:00.000+02:002007-11-13T09:34:00.000+02:00Να σου πω... έβαλα τη γραβιέρα γιατί ήθελα πιο ρου...Να σου πω... έβαλα τη γραβιέρα γιατί ήθελα πιο ρουστίκ γεύση για το συνδυασμό με τη λιαστή ντομάτα. Και προτίμησα την παλαιωμένη επειδή είναι πιο πικάντικη και μεστή.eliehttps://www.blogger.com/profile/12659277402228691768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-79013168362199652662007-11-13T09:27:00.000+02:002007-11-13T09:27:00.000+02:00elie μου το ρυζότο σου φαινεται κα-τα-πλη-κτικό! Μ...elie μου το ρυζότο σου φαινεται κα-τα-πλη-κτικό! <BR/>Μου άρεσε πολύ η προσθήκη λιαστής ντομάτας :) <BR/>Επίσης να σου πω πως χαίρομαι πραγματικά που "άλλαξες" τυράκι . <BR/>Σκεφτόμουν τις προάλλες πως πια σε ελληνικές συνταγές από επαγγελματίες και οικιακούς μαγειρες κυριαρχεί η παρμεζάνα .<BR/>Μου αρέσει πάρα πολυ η παρμεζάνα την θεωρώ κορυφαίο τυρί αλλα νομίζω υπάρχουν και ελληνικά κορυφαία τυριά τα οποια έχουμε ξεχάσει/παραγκωνίσει απο τη διατροφή μας (εμείς αναγκαστικά).Anonymousnoreply@blogger.com