tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post65816507989974581..comments2023-10-20T19:26:20.901+03:00Comments on HFL: Εξωτικό ρύζι με καρύδα και κάσιουςHungry For Lifehttp://www.blogger.com/profile/12419280695853659723noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-29455395739472382652007-06-08T10:19:00.000+03:002007-06-08T10:19:00.000+03:00Ευχαριστώ όλες. Η φάση της καρύδας άρχισε όταν είχ...Ευχαριστώ όλες. Η φάση της καρύδας άρχισε όταν είχαμε πάει σε ένα κουβανέζικο εστιατόριο στην Νέα Γιόρκη πέρσι το Σεπτέμβριο και το είχαμε φάει με κοτόπουλο (μιαμ) και από τότε δεν λείπει ποτέ από το σπίτι (ευτυχώς αρέσει και στον καλό μου...)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-83143931600490893192007-06-08T09:02:00.000+03:002007-06-08T09:02:00.000+03:00Μμμμμ! Πολύ ωραία μυρίζει, Λυδία!Μμμμμ! Πολύ ωραία μυρίζει, Λυδία!άλλη Αγγελικήhttps://www.blogger.com/profile/08718198466227846156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-34932924287123123702007-06-08T00:41:00.000+03:002007-06-08T00:41:00.000+03:00Κι εγώ ψηφίζω υπερ καρύδας...Κι εγώ ψηφίζω υπερ καρύδας...kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-37866236742240239452007-06-07T23:25:00.000+03:002007-06-07T23:25:00.000+03:00Ωραίο συνοδευτικό σε φαγητά "περίεργα" είναι η τρι...Ωραίο συνοδευτικό σε φαγητά "περίεργα" είναι η τριμμένη καρύδα με τσίλις και ζάχαρη. Το είχαμε πρωτοδοκιμάσει σε κάποιο thai εστιατόριο στο Άμστερνταμ πριν πολλά χρόνια και επειδή το φαγητό ήταν ελαφρώς αποτυχημένο, αυτό το μείγμα είχε δώσει μια κάποια λύση σε μένα τουλάχιστον. Και σε ρύζι ταιριάζει πολύ από πάνω, αντί για τυρί.Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-30904260545293913502007-06-07T22:17:00.000+03:002007-06-07T22:17:00.000+03:00Λαμπρινή εκτός απ' την Λυδία που περνάει την φάση ...Λαμπρινή εκτός απ' την Λυδία που περνάει την φάση της καρύδας, θα την περάσουμε κι εμείς, γιατί και σε μας αρέσει πολύ. Λυδία μου μετά τον λαχταριστό "κορμό" που είναι στο πρόγραμμα για Σαββατοκύριακο, το ρυζάκι σου φαίνεται επίσης πολύ νόστιμο. Ευτυχως οι εξωτικές γεύσεις αρέσουν και στους δύσκολους της οικογένειας, οπότε... μπαίνει στο πρόγραμμα.ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-52784712995195180862007-06-07T21:14:00.000+03:002007-06-07T21:14:00.000+03:00Καλησπέρα! Η καρύδα μου αρέσει τόσο πολύ, που σχεδ...Καλησπέρα! Η καρύδα μου αρέσει τόσο πολύ, που σχεδόν σε όλα τα γλυκά έχω βρεί και μια παραλλαγή με καρύδα. Κέικ, ρεβανί, μπισκότα, σοκολατογλυκά, παγωτό. Σε φαγητό δεν την έχω δοκιμάσει ούτε καν σκεφτεί ποτέ. Πολύ πρωτότυπο!Αρχοντίαhttps://www.blogger.com/profile/03208360000556189792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-46579112707751638812007-06-07T20:22:00.000+03:002007-06-07T20:22:00.000+03:00Λυδια μου καλα το ειπα εγω , περνάτε οικογενειακώς...Λυδια μου καλα το ειπα εγω , περνάτε οικογενειακώς την φάση της καρύδας οποτε βλεπω να ακολουθούν και αλλες συνταγές :) <BR/>Πολυ ενδιαφέρουσα η συνταγή αλλα η καρυδα.... ! <BR/>Ενα περιεργο πραγμα ...την κανονική καρυδα την τρώω πολυ ευχαριστα μου θυμίζει αμύγδαλο στην γεύση.<BR/>Οπως και το πραγματικό "γαλα" καρύδας το πίνω ευχάριστα .<BR/>Τα ετοιμα δεν μου αρεσουν καθολου και συγκεκριμένα ...σορρυ ..αλλα παντα λεω "Εχει και αντιηλιακό μεσα?" χαχαχα Εννοω αν εχει καρύδα ετοιμη αφου αυτο μου θυμιζει η μυρωδιά και η γευση:) <BR/>Χωρις την καρύδα ειναι πολυ του γούστου μου η συνταγή :)Anonymousnoreply@blogger.com