tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post7321390253862645222..comments2023-10-20T19:26:20.901+03:00Comments on HFL: Τάρτα με ζύμη κούρου, πράσο και σύγκλινο ΣπάρτηςHungry For Lifehttp://www.blogger.com/profile/12419280695853659723noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-43591150068603891272008-03-09T07:38:00.001+02:002008-03-09T07:38:00.001+02:00Κατερίνα μας, τι μας κάνεις! Πολύ ωραία ζύμη! "Εξω...Κατερίνα μας, τι μας κάνεις! <BR/>Πολύ ωραία ζύμη! "Εξωτική" γέμιση!<BR/>Πρέπει να βρεθει τρόπος να αντικατασταθει το σύγκλινο με κάτι πιο Αφρικάνικο για να δοκιμαστει!<BR/>Μμμ πορτοκάλι!Αγγελική Νhttps://www.blogger.com/profile/09233399913417050627noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-31665346319710760232008-03-09T07:38:00.000+02:002008-03-09T07:38:00.000+02:00Κατερίνα μας, τι μας κάνεις! Πολύ ωραία ζύμη! "Εξω...Κατερίνα μας, τι μας κάνεις! <BR/>Πολύ ωραία ζύμη! "Εξωτική" γέμιση!<BR/>Πρέπει να βρεθει τρόπος να αντικατασταθει το σύγκλινο με κάτι πιο Αφρικάνικο για να δοκιμαστει!<BR/>Μμμ πορτοκάλι!Αγγελική Νhttps://www.blogger.com/profile/09233399913417050627noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-46962151143669972232008-03-04T15:19:00.000+02:002008-03-04T15:19:00.000+02:00Λοιπόν Oneiromageiremata αυτό σκεφτόμουνα και εγώ ...Λοιπόν Oneiromageiremata αυτό σκεφτόμουνα και εγώ για την επόμενη φορά. Το βρίσκω λίγο βαρύ σαν να κάνεις καγιανά στο φούρνο!<BR/>Την άλλη φορά θα ρίξω μόνα τους τα τυριά και θα σε είπω!Katerina ante portashttps://www.blogger.com/profile/01001977560118907920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-13083910993153287602008-03-04T14:45:00.000+02:002008-03-04T14:45:00.000+02:00Με πορτοκάλι ε; Ενδιαφέρον! Εμένα στις τάρτες με χ...Με πορτοκάλι ε; Ενδιαφέρον! Εμένα στις τάρτες με χαλάει λίγο η προσθήκη αυγού στη γέμιση. Με λιγώνει. Θα με δει κανείς αν δεν το βάλω; :-)))kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-88821485206755515192008-03-04T14:43:00.000+02:002008-03-04T14:43:00.000+02:00Εκείνο το "μας" το εκτιμώ πολύ!Φιλάκια!Εκείνο το "μας" το εκτιμώ πολύ!<BR/>Φιλάκια!Katerina ante portashttps://www.blogger.com/profile/01001977560118907920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-86284016362762037962008-03-04T13:41:00.000+02:002008-03-04T13:41:00.000+02:00katerina mas!!!apithano!!!kai to portokaaali!!miam...katerina mas!!!apithano!!!kai to portokaaali!!miami-miami!!!ti gargalistikes protaseis einai ola auta!!!filakia!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-74792615404024846752008-03-04T12:45:00.000+02:002008-03-04T12:45:00.000+02:00Zεστή ή κρύα,αγαπητές φίλες,ο σύζυγος έφαγε την ...Zεστή ή κρύα,αγαπητές φίλες,ο σύζυγος έφαγε την περισσότερη! Του άρεσε πολύ. Μην ξεχνιόμαστε δεν ήτο τάρτα συνηθισμένη, ήταν.. ταψτάρτα!!<BR/>Εγώ τη βρήκα κάπως "βαριά" μια και έχω συνηθίσει σε διαιτητικά κρέατα, αλλά για μια φορά.. "Ας πάει και το παλιάμπελο.." (αθάνατη Βλαχοπούλου!)<BR/>H k.<A HREF="http://www.gourmed.gr/greek/gourmed-people/10/110/10020/Ιωάννα-Δημοπούλου.htm" REL="nofollow">Ιωάννα Δημοπούλου</A> έχει όπως είδατε προσωπικό <A HREF="http://jodimop.wordpress.com/" REL="nofollow">blog</A> και μας έχει λινκ!<BR/>Βάζει θαυμάσιες φωτογραφίες (πρέπει να πάρω ψηφιακή) και πολύ ωραίες συνταγές.<BR/>(Μήπως πρέπει να μεταφερθούμε στην wordpress κορίτσια;)<BR/><BR/>-Ναι το πορτοκάλι δίνει θεσπέσιο άρωμα και ισορροπία Juanita<BR/>-Αυτός ο νταβάς μπακαλιάρου Πηνελόπη βάζει ιδέες!<BR/>-elie είναι καλή.Κρύα ή ζεστή! ;)<BR/>-Ελενα, η ζύμη που μας θύμισες είναι το κάτι άλλο! Σαν βάση στην συγκεκριμμένη συνταγή, που ήθελα λόγω ταψιού να είναι αρκετή, ήταν απίθανη και νόστιμη.<BR/>-μάγια, πράσσειν άλογα και πιαστήκαμε στα..πράσσα! Δίνουν σε όλες τις συνταγές το κάτι!Katerina ante portashttps://www.blogger.com/profile/01001977560118907920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-85589959648555142712008-03-04T12:35:00.000+02:002008-03-04T12:35:00.000+02:00για τη πίτα δε θα ρωτήσω κατερίνα, λουκούμι θα είν...για τη πίτα δε θα ρωτήσω κατερίνα, λουκούμι θα είναι, αλλά θα ρωτήσω γι αυτό το "ξεχασμένο σύγκλινο", πώς καταφέρατε και το ξεχάσατε, δε σου μίλαγε μέσα από το ψυγείο? μόνο εγώ ακούω φωνές?:))heart n soulhttps://www.blogger.com/profile/02542542921311317286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-15286363094962782372008-03-04T12:11:00.000+02:002008-03-04T12:11:00.000+02:00πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή! ό,τι σε πότα/τάρτα με π...πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή! ό,τι σε πότα/τάρτα με πράσο καλοδεχούμενο! :)Μάγιαhttps://www.blogger.com/profile/03837312718092856358noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-57536416918029770072008-03-04T11:04:00.000+02:002008-03-04T11:04:00.000+02:00Εγώ κατάλαβα (σωστά ή λάθος δεν ξέρω...) ότι ο σύζ...Εγώ κατάλαβα (σωστά ή λάθος δεν ξέρω...) ότι ο σύζυγος την προτιμά κρύα την ταρτούλα!eliehttps://www.blogger.com/profile/12659277402228691768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-48501716490110589792008-03-04T10:10:00.000+02:002008-03-04T10:10:00.000+02:00Mε σύγκλινο δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά έχω δοκιμά...Mε σύγκλινο δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά έχω δοκιμάσει πρασόπιτα με μπέικον και ο συνδυασμός ήταν πολύ καλός,αν και τον αντιμετώπισα με δυσπιστία στην αρχή. Φαντάζομαι με σύγκλινο θα είναι ακόμα καλύτερος:)<BR/>Τελικά, ποια είναι η γνώμη του συζύγου, θα μας πεις;-)ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-21336277273061679652008-03-04T09:32:00.000+02:002008-03-04T09:32:00.000+02:00Με πορτοκάλι, όχι, δεν την έχω δοκιμάσει. Προτίθεμ...Με πορτοκάλι, όχι, δεν την έχω δοκιμάσει. Προτίθεμαι, όμως, μετά από αυτά που διάβασα!eliehttps://www.blogger.com/profile/12659277402228691768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-22874570863674550822008-03-04T09:23:00.000+02:002008-03-04T09:23:00.000+02:00Και εγώ σαν την Juantita κόλλησα στη προσθήκη του ...Και εγώ σαν την Juantita κόλλησα στη προσθήκη του πορτοκαλιού που μου φαίνεται άκρως "γαργαλιστική" σε τούτην ταρτούλα Κατερίνα μου.<BR/><BR/>Θυμάμαι μια γνωστή μου κυρία από την Μάνη που μαγείρευε τα πράσσα στην κατσαρόλα ή μάλλον στον "νταβά", μαζί με ξαλμυρισμένο μπακαλιάρο και πατατούλες, ελάχιστη ντομάτα αλλά έριχνε πάντα χυμό πορτοκαλιού και λίγο ξύσμα. Γεύση πραγματικά απίθανη και το αποτέλεσμα απίθανο. Το είχε υιοθετήσει ως φαγητό και η μάνα μου, για να μας κάνει να φάμε τα πράσσα!Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-62352674602243243542008-03-04T08:17:00.000+02:002008-03-04T08:17:00.000+02:00Με πορτοκάλι, όπως φτιάχνετε το σύγλινο, εξαιρετικ...Με πορτοκάλι, όπως φτιάχνετε το σύγλινο, εξαιρετική ιδέα η προσθήικη του στην τάρτα! Μπαίνει στα προς άμεση παρασκευή, αγαπάμε και τα πράσα και το σύγλινο!<BR/>Ποιά είναι η γνώμη του συζύγου; Ή θα μας μπουν κακές ιδέες αν μας την πεις;Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.com