tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post7500954734481405541..comments2023-10-20T19:26:20.901+03:00Comments on HFL: Αλμυρό κέικHungry For Lifehttp://www.blogger.com/profile/12419280695853659723noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-63069366712376345562010-04-08T12:24:58.013+03:002010-04-08T12:24:58.013+03:00Το έχεις λίγο στεγνό όμως και θέλει κι άλλο ένα μι...Το έχεις λίγο στεγνό όμως και θέλει κι άλλο ένα μισο φλυτζάνι γάλα. Παραλίγο να κάψω το μιξεράκι...Unknownhttps://www.blogger.com/profile/03717137067154920981noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-79314292239213231692009-01-21T22:05:00.000+02:002009-01-21T22:05:00.000+02:00Lamprinakiiiiii mou!!!mmmmm!!!nostimo!!kai thaymas...Lamprinakiiiiii mou!!!<BR/>mmmmm!!!nostimo!!kai thaymasia emfanish kai sthn strigglh forma!!!<BR/>filia sto koukli!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-3432925750122831402009-01-20T22:29:00.000+02:002009-01-20T22:29:00.000+02:00Ειρήνη χαιρομαι που σας άρεσε !!! :)Ειρήνη χαιρομαι που σας άρεσε !!! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-13147752794293093142009-01-20T09:43:00.000+02:002009-01-20T09:43:00.000+02:00Μπράβο Λαμπρινή, τέλειο το κεκάκι σου. Το έφτιαξα ...Μπράβο Λαμπρινή, τέλειο το κεκάκι σου. Το έφτιαξα χθες και έγινε ονειρεμένο. Αφαίρεσα την πιπεριά (που δεν την τρώει η κόρη μου) και αντί για μπέηκον έβαλα γαλοπούλα φουαντρέ. Γάλα τελικά πήρε περισσότερο από το προτεινόμενο. ΄<BR/>Έγινε μούρλια, αφράτο και νόστιμο.<BR/><BR/>Πολλές ευχές στην εορτάζουσα!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-32040515532153457132009-01-19T12:14:00.000+02:002009-01-19T12:14:00.000+02:00Elie mou :)Εχεις δικιο η ισοδυναμία ειναι 1+1 . Τω...Elie mou :)<BR/>Εχεις δικιο η ισοδυναμία ειναι 1+1 . Τωρα εγω γιατι βαζω 1 τσουπωτο τσουπωτό (εντελως γεμάτο) κουταλάκι στις 2 κουπες ....θα σε γελάσω !!! χαχααα <BR/>Οπως και να χει στην Ελλάδα οι περισσοτερες βάζετε το αυτοφούσκωτο αλεύρι οποτε δεν θα υπάρχει προβλημα :)<BR/><BR/>Κατερινα , για κανε ανταπόκριση :)Λαμπρινηhttps://www.blogger.com/profile/07995854022849206903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-81697381497872274262009-01-19T11:14:00.000+02:002009-01-19T11:14:00.000+02:00Καλώς την πέρδικα! Δυναμικό καμ μπακ, βλέπω. Καλέ ...Καλώς την πέρδικα! Δυναμικό καμ μπακ, βλέπω. Καλέ μήπως εκτός από νερουλά γιαούρτια εκεί στην ξενιτιά έχετε και δυνατά μπέικιν πάουντερ; Κι εγώ θα το έκοβα για 2 κουταλάκια επειδή κάπου διάβασα ότι μια κούπα αυτοφούσκωτο αλεύρι ισοδυναμεί με 1 κούπα απλό+1 κουταλάκι μπέικιν (στην ελλάδα, πάντα). Το δικό σου πάντως δείχνει τέλειο! Μιαμ!<BR/>(βούτυρο ή μαργαρίνη δεν βάζεις καθόλου, ε;)<BR/><BR/>Katerina εσένα σου πέτυχε;eliehttps://www.blogger.com/profile/12659277402228691768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-4411130185092724422009-01-17T21:20:00.000+02:002009-01-17T21:20:00.000+02:00Χαίρομαι πολύ Λαμπρινή! καλό σ/κ και σε σένα:)Χαίρομαι πολύ Λαμπρινή! καλό σ/κ και σε σένα:)heart n soulhttps://www.blogger.com/profile/02542542921311317286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-52997568453817610692009-01-17T16:43:00.000+02:002009-01-17T16:43:00.000+02:00Γεια και χαρά σας ομορφες :) Καιρό εχουμε να τα πο...Γεια και χαρά σας ομορφες :) <BR/>Καιρό εχουμε να τα πουμε , σε λιγο θα ρχοταν ωρα να ξανασυστηθούμε ;) <BR/><BR/>Jua , η κουζίνα μου ειναι αρκετά δυνατή και πανω απο 170 ειναι πολυ . Με δοκιμές τα βρισκεις αυτα , αλλα αστο το αθλημα :) <BR/><BR/>Αγγελική μου να σου πω ή να μου πεις "καλως ήρθες " ? :) :) <BR/><BR/>Χαρτ , εδωσα τη συνταγή σας για ενα κεικ με γλάσσο σε μια φιλη που ειναι vegan , να την κανει για τα 2α γενεθλια της κορης της . ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ και σε ευχαριστουν :) <BR/><BR/>Ρενάκι δεν τρως τις πιπεριές ? Ετσι και ο καλος μου αλλα σιγα σιγα τις συνηθίζει !<BR/><BR/>Ιμαμ (μιαμ μιαμ) νομιζω ειναι καλο το μπεικιν . Δεν περιμένουμε απο αυτο το κεικ να γινει "αφρος" . Γινεται ομως πολυ καλό και οχι ...στουμπος :) <BR/><BR/>Κουκιτσα μου λειψατε :) :) <BR/><BR/>Κατερίνα το χω δοκιμάσει με ελιές και γινεται πολυ νοστιμο ! <BR/>Με το γαλα εχω μπερδευτει , μια το βαζω μια οχι και θα σου πω γιατι ...<BR/>α) Παιζει σημασία το γιαουρτι ! Με τα ελληνικά που ειναι στραγγιστα θελει οπωσδήποτε ενω με τα νερουλά γερμανικά ειναι οκ ! <BR/>β) Δεν μετράω πια με κουπες και πολλες φορες ριχνω με το μάτι αλευρι μέχρι να "δεσει" !!!<BR/><BR/>Καλο Σαβ/κο σε ολους !! Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας για το Βιργινάκι :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-81477348955611440722009-01-17T16:24:00.000+02:002009-01-17T16:24:00.000+02:00Χαιρετώ την ωραία και νόστιμη παρέα σας!Μόλις το έ...Χαιρετώ την ωραία και νόστιμη παρέα σας!<BR/>Μόλις το έφτιαξα, και το έβαλα στο φούρνο (ελπίζω να μην μου κάνει κόλπα το φουρνάκι).<BR/>Έβαλα ελιές πράσινες αντί για πιπεριές και πάπρικα αντί για πιπέρι. Για να δούμε τι θα δούμε!<BR/>Τελικά το γάλα μου φάνηκε απαραίτητο στη συνταγή, αλλιώς είναι σαν ζύμη για κουλούρια...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-51416710985699070372009-01-16T23:43:00.000+02:002009-01-16T23:43:00.000+02:00πολύ γιαμ γιαμ Λαμπρινη μου :)πολύ γιαμ γιαμ Λαμπρινη μου :)cookhttps://www.blogger.com/profile/02213538990705545321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-39174179209882689622009-01-16T22:19:00.000+02:002009-01-16T22:19:00.000+02:00Το ένα κουταλάκι μπέικιν είναι αρκετό για δύο κούπ...Το ένα κουταλάκι μπέικιν είναι αρκετό για δύο κούπες αλεύρι ή μήπως θα έπρεπε να βάλουμε περισσότερο;Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-68004726296700142752009-01-16T20:07:00.000+02:002009-01-16T20:07:00.000+02:00Πολύχρονη η πριγκίπισσα!! Λαμπρινή με έστειλες αδι...Πολύχρονη η πριγκίπισσα!! Λαμπρινή με έστειλες αδιάβαστη. Παίρνω ένα κομμάτι και πάω να το τσακίσω. Θα διαλέξω ένα χωρίς πιπεριά.Renahttps://www.blogger.com/profile/08617107201156253581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-67201715021649414792009-01-16T16:56:00.000+02:002009-01-16T16:56:00.000+02:00ω ρε μάνα μ' μια αφρατούμπα! Δώσε και μένα μπάρμπα...ω ρε μάνα μ' μια αφρατούμπα! Δώσε και μένα μπάρμπα! Νάου!<BR/>Και τις δικιές μου ευχές, μπράβο Λαμπρινή!heart n soulhttps://www.blogger.com/profile/02542542921311317286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-85502427857074888442009-01-16T15:57:00.000+02:002009-01-16T15:57:00.000+02:00Να ζήσει το πριγκιπισσάκι!Αμάν Λαμπρινή μου έκαψες...Να ζήσει το πριγκιπισσάκι!<BR/>Αμάν Λαμπρινή μου έκαψες τα μάτια (και τα φρύδια μην σου πω) με το κέικ!<BR/>Στα υποψην και αυτό με απ'όλα το δικό μου, ειπαμε πρέπει να ανακτήσω τις χαμένες μου καμπύλες!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-773817106156425192009-01-16T15:37:00.000+02:002009-01-16T15:37:00.000+02:00Να της ζήσει της φίλης σου της Μαρίας η κορούλα τη...Να της ζήσει της φίλης σου της Μαρίας η κορούλα της! Χρόνια Πολλά!<BR/><BR/>Μια με απ΄όλα για μένα παρακαλώ πολύ! Τα αγαπώ πολύ τα αλμυρά κέικ αλλά δεν μου πετυχαίνουν εύκολα στο ψήσιμο, όπως και τα γλυκά, αφού κάτι στραβό κάνω και στην μέση μένουν μισοψημένα, σνιφ!<BR/>Βλέποντας όμως τώρα τις οδηγίες, έχω την υποψία ότι τα ψήνω σε δυνατή φωτιά και γι αυτό την πατάω. Θα δοκιμάσω στους 170 που προτείνεις Λαμπρινή, μπας και γίνει και το δικό μου όπως φαίνεται το δικό σου από το πλάι, εξαιρετικά ψημμένο μέχρι το κέντρο και φουσκωτό!Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.com