tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post972394521249254300..comments2023-10-20T19:26:20.901+03:00Comments on HFL: Κρασάτο χταπόδιHungry For Lifehttp://www.blogger.com/profile/12419280695853659723noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-20103456606133087412007-03-11T00:12:00.000+02:002007-03-11T00:12:00.000+02:00Κι εγώ το ίδιο Λία. Εμείς προσθέσαμε και μουστάρδα...Κι εγώ το ίδιο Λία. Εμείς προσθέσαμε και μουστάρδα για λίγο πιο πικάντικη γεύση. Το κρασί του ταιριάζει πολύ.<BR/>Τώρα πρέπει να βρούμε ένα μεγάλο χταπόδι (δεν το κατάφερα ακόμα) και 5 ώρες με τον Γιάννη για να δοκιμάσουμε και την σπέσιαλ συνταγή του αργού ψησίματος.Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-35491901662010638612007-03-10T20:57:00.000+02:002007-03-10T20:57:00.000+02:00Έφτιαξα τη συνταγή του Γιάννη και έγινε ένας καταπ...Έφτιαξα τη συνταγή του Γιάννη και έγινε ένας καταπληκτικός μεζές, πεντανόστιμος!<BR/>Χρησιμοποιήσα μόνο πλοκάμια χταποδιού, τα έβρασα χωρίς νερό(μόνο όσο κατέβασε το χταπόδι). Όταν μαλάκωσαν, τα έκοψα και τα έψησα σε 2 κούπες κρασί και 1 κούπα από το ζουμί του χταποδιού και λάδι βέβαια, έγινε απίθανο!! <BR/> Το προτείνω ανεπιφύλακτα.Λία Π.https://www.blogger.com/profile/06549341150971345963noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-7722142156287153332007-02-17T21:02:00.000+02:002007-02-17T21:02:00.000+02:00Μπορώ σας παρακαλώ να πάρω ένα μικρότερο χταπόδι α...Μπορώ σας παρακαλώ να πάρω ένα μικρότερο χταπόδι απο αυτό της τελευταίας φωτογραφίας, όχι τπτ άλλο δεν έχω την καταλληλη κατσαρόλα.. <BR/>Γιάννη θα το κάνω μιά μέρα μετά την Καθ. Δευτέρα και θα σου στείλω φωτό.Marinahttps://www.blogger.com/profile/06463395129162398056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-91210615388919718992007-02-16T12:03:00.000+02:002007-02-16T12:03:00.000+02:00Είδες πόσο ευγενικός ο κ.Νίκος που μας έστειλε φωτ...Είδες πόσο ευγενικός ο κ.Νίκος που μας έστειλε φωτογραφίες για να ομορφύνουμε την συνταγή;<BR/>Αρχίζει και γίνεται παρεϊστικο το μπλογκ μας, συμμετέχουμε όλο και περισσότερο και μου αρέσει πολύ.Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-9323924493387775802007-02-16T11:31:00.000+02:002007-02-16T11:31:00.000+02:00Μένουμε και μακριά, να κάναμε από 2,5 ώρες ο καθέν...Μένουμε και μακριά, να κάναμε από 2,5 ώρες ο καθένας!<BR/><BR/>Συμφωνώ με τον κ. Νίκο, ούτε εγώ βάζω νερό παρά μόνο κρασί. <BR/>Το ανέφερα διότι λίγο νερό προσθέτει η μητέρα μου μειώνοντας το κρασί στην αρχή και γίνεται μια χαρά.<BR/>Αυτή η σαλτσούλα του στο τέλος, όλα τα λεφτά! αρκεί να μην είναι υπερβολικό το ελαιόλαδο.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-74350369859508553762007-02-15T20:28:00.000+02:002007-02-15T20:28:00.000+02:00Και εγώ θα τις βρω τις 5 ώρες, στα σίγουρα. Την ίδ...Και εγώ θα τις βρω τις 5 ώρες, στα σίγουρα. Την ίδια μέθοδο με τον Κώστα της Μαρίνας χρησιμοποιεί και ο Αθήναιος, αν είδες και στο κείμενο της Julia. Πρέπει να το κάνουμε, λουκούμι θα είναι.<BR/>Είδες τί χταποδάρα σου διάλεξα για φωτό! 12 μέτρα, δεν μπορείς να έχεις παράπονο.Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-68926581477808909112007-02-15T19:08:00.000+02:002007-02-15T19:08:00.000+02:00Στην χταποδοκατάσταση να προσθέσουμε και τη συνταγ...Στην χταποδοκατάσταση να προσθέσουμε και τη συνταγή της Μαρίνας με το μπαλσάμικο.<BR/>Που θα πάει, θα βρω τις 5 ώρες που θέλει και θα το κάνω...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-91273134234170672722007-02-15T18:49:00.000+02:002007-02-15T18:49:00.000+02:00Aυτή η χταποδοκατάσταση η δική σου Γιάννη, και της...Aυτή η χταποδοκατάσταση η δική σου Γιάννη, και της Julia με έχει τρελλάνει. Να είστε καλά και οι δύο. Ε.. να μην το φτιάξουμε και αυτό για καθαροδευτέρα και όχι μόνο; Να το φτιάξουμε!!!!!Λία Π.https://www.blogger.com/profile/06549341150971345963noreply@blogger.com