tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post1064232858478939760..comments2023-10-20T19:26:20.901+03:00Comments on HFL: Φύλλο για πίττες με τη μέθοδο του ήλιουHungry For Lifehttp://www.blogger.com/profile/12419280695853659723noreply@blogger.comBlogger42125tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-18344526983135513712009-05-01T00:30:00.000+03:002009-05-01T00:30:00.000+03:00http://www.sintagespareas.gr/sintages/anoigma-fill...http://www.sintagespareas.gr/sintages/anoigma-fillou-me-tin-methodo-tou-iliou.html<br /><br />Ριχτε ΚΑΙ μια ματιά εδώ .Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-72333109276077554182008-09-29T10:10:00.000+03:002008-09-29T10:10:00.000+03:00Το μόνο εύκολο είναι αυτό, το ξέρεις! Και χωρίς πρ...Το μόνο εύκολο είναι αυτό, το ξέρεις! Και χωρίς πρόσκληση, έλα και σε μισή ώρα θα στις έχω έτοιμες, άντε 40΄το πολύ!Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-18493314809350759542008-09-29T08:46:00.000+03:002008-09-29T08:46:00.000+03:00Μαγια χαίρομαι που σου βγήκε καλό. Αλλωστε εχει επ...Μαγια χαίρομαι που σου βγήκε καλό. Αλλωστε εχει επιτυχία πάντα.<BR/>Βρε Χουά είναι ευκολο λέμε...Αλλά αν ζορίζεσαι ξερεις τι ανταλλαγμα θελω. Ε ναι το κατάλαβες, ενα νταβα σπανιόλες γαρίδες. Φθινοπώριασε. Πρεπει να κανονίσουμε κανένα μαζεμα...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-30859982060561419792008-09-27T19:32:00.000+03:002008-09-27T19:32:00.000+03:00Καλό Ταξίδι Μάγια!Καλό Ταξίδι Μάγια!Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-80819817372776040052008-09-27T18:36:00.000+03:002008-09-27T18:36:00.000+03:00καλό ταξίδι! (μηλόπιτα την άλλη φορά:)καλό ταξίδι! (μηλόπιτα την άλλη φορά:)heart n soulhttps://www.blogger.com/profile/02542542921311317286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-28892192012296237012008-09-27T14:24:00.000+03:002008-09-27T14:24:00.000+03:00εμένα αυτή η μηλόπιτα πώς μου ξέφυγε; και δεν προλ...εμένα αυτή η μηλόπιτα πώς μου ξέφυγε; και δεν προλαβαίνω να πάω να την ψάξω, πετάω το βράδυ...<BR/><BR/>τυρόπιτα ροοοουλζζζζ! :ρΜάγιαhttps://www.blogger.com/profile/03837312718092856358noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-22973020222203791722008-09-27T01:20:00.000+03:002008-09-27T01:20:00.000+03:00καλή διαμονή στα πάτρια! και πίτες πολλές!:) (αχ α...καλή διαμονή στα πάτρια! και πίτες πολλές!:) (αχ αυτή η μηλόπιτα με καρύδια που έπαιρνα από το ναυαρίνο, πάνω αριστερά όπως κατεβαίνεις, πώς λεγόταν δε θυμάμαι (seasons something?) άραγε να υπάρχει ακόμα;;; Κι εγώ τυροπιτόφιαξα σήμερα:)heart n soulhttps://www.blogger.com/profile/02542542921311317286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-62073965436677835752008-09-26T19:15:00.000+03:002008-09-26T19:15:00.000+03:00ευχαριστώ χαρτ!¨:)έβαλα μόνο φετούλα, καθότι είμαι...ευχαριστώ χαρτ!¨:)<BR/>έβαλα μόνο φετούλα, καθότι είμαι στην ελλάδα (και ό,τι ελβετικό τυράκι είχα φέρει μαζί μου εξαφανίστηκς από τις πρώτες μέρες..)<BR/><BR/>είναι η αλήθεια ότι την παραδούλεψα τη ζύμη. νόμισα ότι όσο περισσότερο, τόσο καλύτερα, η αδαής!Μάγιαhttps://www.blogger.com/profile/03837312718092856358noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-88193246134192614912008-09-26T19:11:00.000+03:002008-09-26T19:11:00.000+03:00μπράβο Μάγια! καλοφάγωτη η τσιζ πάι (τι τυράκια βά...μπράβο Μάγια! καλοφάγωτη η τσιζ πάι (τι τυράκια βάλατε, ελβετικά?) και εις ανώτερα! για το σκληρό μπορεί να φταίει το ψήσιμο, ή να παραδουλεύτηκε η ζύμη, μα μη τα θέμε κι όλα τέλεια από την πρώτη φορά!:))heart n soulhttps://www.blogger.com/profile/02542542921311317286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-30868717267502732382008-09-26T18:21:00.000+03:002008-09-26T18:21:00.000+03:00εμένα η λατρεία μου για τις πίτες ξεπέρασε τελικά ...εμένα η λατρεία μου για τις πίτες ξεπέρασε τελικά την τεμπελιά και τον φόβο μου και το επιχείρησα! δοκίμασέ το, αφού το έκανα εγώ, όλα γίνονται!!Μάγιαhttps://www.blogger.com/profile/03837312718092856358noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-57572724665569486282008-09-26T18:11:00.000+03:002008-09-26T18:11:00.000+03:00Συγχαρητήρια Μάγια!Εγώ πάλι δεν το επιχειρήσει ποτ...Συγχαρητήρια Μάγια!<BR/>Εγώ πάλι δεν το επιχειρήσει ποτέ, όχι ακόμα (περιμένω να μεγαλώσω, χιχι!).Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-54319300672680157432008-09-26T17:52:00.000+03:002008-09-26T17:52:00.000+03:00άνοιξα για πρώτη φορά στη ζωή μου φύλλο και ξεχειλ...άνοιξα για πρώτη φορά στη ζωή μου φύλλο και ξεχειλίζω από περηφάνια, χαχα! μου βγήκε ολίιιιγον σκληρό το φύλλο (ίσως να ήθελε λιγότερο ψήσιμο;) αλλά πολύ πολύ νόστιμο. οι γονείς μου ακόμα δεν το πιστεύον, χαχα!Μάγιαhttps://www.blogger.com/profile/03837312718092856358noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-73436814232646503122008-09-08T23:11:00.000+03:002008-09-08T23:11:00.000+03:00Έφτιαξα το φύλλο σου (έβαλα μισό ελαιόλαδο-μισό βο...Έφτιαξα το φύλλο σου (έβαλα μισό ελαιόλαδο-μισό βούτυρο φρέσκο χωριάτικο) και είναι πραγματικά υπέροχο! Ευχαριστώ!<BR/><BR/>Μπορούμε να διατηρούμε τα φύλλα στην κατάψυξη? (στο στάδιο που είναι όλα μαζί, το ένα πάνω στο άλλο)Vanahttps://www.blogger.com/profile/05627922668200630891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-32372388407625927272008-04-12T12:10:00.000+03:002008-04-12T12:10:00.000+03:00Αυτή τη συνταγή την έκανε η καλή μου η γιαγιά , τη...Αυτή τη συνταγή την έκανε η καλή μου η γιαγιά , της οποίας οι πίτες ήταν πολύ φημισμένες.Βορειοελλαδίτισσα κι αυτή! Μόνο που δεν έβαζε ποτέ λάδι αλλά σε κάθε κομμάτι του ήλιου έβαζε μία μικρή δαχτυλιά από μαργαρίνη στο κέντρο του. Το φύλλο ήταν πολύ τραγανό και φυσικά όταν φτιάχνεις και ψήνεις σωστά την πίτα ποτέ δεν σου βγάζει λιπαρότητα , ούτε βέβαια μαλακώνει το φύλλο!Όσο για το ελαιόλαδο... δεν ξέρω γιατί , αλλά βγάζει μια μυρωδιά που καλύπτει όλη την γεύση της πίτας.Σαφώς πιο υγιεινό,αλλά έλα που θέλουμε και τη γεύση!!! <BR/>ΣτελίναAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-54624747063056718852008-03-29T23:21:00.000+02:002008-03-29T23:21:00.000+02:00σταυρούλα, έφτιαξα σπανακόπιτα σήμερα με αυτόν τον...σταυρούλα, έφτιαξα σπανακόπιτα σήμερα με αυτόν τον τρόπο, το καλύτερο και ευκολότερο φύλλο που έχω κάνει, ευχαριστώ!:)<BR/>(anonymous εγώ έψησα στους 200 C μια ώρα)heart n soulhttps://www.blogger.com/profile/02542542921311317286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-72986609391046072222008-03-06T13:01:00.000+02:002008-03-06T13:01:00.000+02:00κοριτσια καταπληκτικο !!! ευκολο και γρηγορο, μπορ...κοριτσια καταπληκτικο !!! ευκολο και γρηγορο, μπορειτε να μου πειτε σε ποσους βαθμους ψηνω και για ποση ωρα? ευχαριστω !!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-36597733876701367042008-02-16T19:04:00.000+02:002008-02-16T19:04:00.000+02:00Kαι από εμένα Σταυρούλα!Εγώ πάλι κάνω ένα, χανιώτ...Kαι από εμένα Σταυρούλα!<BR/>Εγώ πάλι κάνω ένα, χανιώτικου τύπου, τρία -τρία φυλλαράκια αλειμμένα λάδι και ανοιγμένα μαζί σε ένα.<BR/>Μου αρέσουν αυτά τα άρθρα με τεχνικές και κυρίως παραδοσιακές ελληνικές. <BR/>Φιλώ σεKaterina ante portashttps://www.blogger.com/profile/01001977560118907920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-65212541879383903672008-02-15T22:37:00.000+02:002008-02-15T22:37:00.000+02:00Ακόμα ένα "μπράβο" από μένα Σταυρούλα!Ακόμα ένα "μπράβο" από μένα Σταυρούλα!άλλη Αγγελικήhttps://www.blogger.com/profile/08718198466227846156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-29973786626855471482008-02-15T13:51:00.000+02:002008-02-15T13:51:00.000+02:00Αυτή είναι συνταγή! Με τα όλα της!Σταυρούλα, γεια ...Αυτή είναι συνταγή! Με τα όλα της!<BR/>Σταυρούλα, γεια στα χέρια σου!<BR/>Και ευχαριστούμε και την Πηνελόπη που την ανέβασε, καθώς και την Κική που βοήθησε στο συμμάζεμα.<BR/>Άξιζε τον κόπο όμως, είναι συνταγή "αρχείου", με πλήρεις οδηγίες για ναυτιλομένους.Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-37954183262646414702008-02-14T22:44:00.000+02:002008-02-14T22:44:00.000+02:00Και μένα μου αρέσει αυτή η τεχνική. Σήμερα κιόλας,...Και μένα μου αρέσει αυτή η τεχνική. Σήμερα κιόλας, αφού μου το θύμησες, την ξαναεφάρμοσα στην σπανακόπιτα που είχα στο πρόγραμμα να φτιάξω!!!eliehttps://www.blogger.com/profile/12659277402228691768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-73460339994702541992008-02-14T21:05:00.000+02:002008-02-14T21:05:00.000+02:00Σίγουρη επιτυχία,εγώ εδώ στα Βόρεια πάντα έτσι ανο...Σίγουρη επιτυχία,εγώ εδώ στα Βόρεια πάντα έτσι ανοίγω φύλλο.Στο άνοιγμα πασπαλίζω με νισεστέ ,που κάνει το φύλλο πιο τραγανό και απορροφά αυτή τη λιπαρότητα που αφήνει η σφολιάτα όταν κρυώσει.Ό,τι περισσεύει στο στρώσιμο του φύλλου στο ταψί,γίνεται υπέροχο στριφταράκι με οποιαδήποτε γέμιση (συνηθίζω κρέμα).Άλλωστε μπουγάτσα γίνεται ακόμη και φλουρί και λέγεται βασιλόπιτα!Χα,χαAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-49373534487503011942008-02-14T17:38:00.000+02:002008-02-14T17:38:00.000+02:00Είναι το καλύτερο φύλλο που έχω δοκιμάσει!Το δοκίμ...Είναι το καλύτερο φύλλο που έχω δοκιμάσει!<BR/>Το δοκίμασα μισό λάδι-μισό βούτυρο γάλακτος(αυτό στο βαζάκι) και αλεύρι κίτρινο σταρένιο.Αρχοντίαhttps://www.blogger.com/profile/03208360000556189792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-66536603412583887072008-02-14T15:25:00.000+02:002008-02-14T15:25:00.000+02:00Με αυτή τη λογική (φύλλο πάνω στο φύλλο) γίνεται κ...Με αυτή τη λογική (φύλλο πάνω στο φύλλο) γίνεται και η σολιάτα των κρουασάν (με βούτυρο φυσικά). Πολύ κατατοπιστικές οι φωτό. Να γιατί χρειάζονται σε μια συνταγή...Μερσί Σταυρούλα!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-78664825284638440572008-02-14T13:54:00.000+02:002008-02-14T13:54:00.000+02:00Σοφή μέθοδος Σταυρούλα, με πολύ λιγότερο κόπο!Σοφή μέθοδος Σταυρούλα, με πολύ λιγότερο κόπο!witchofdaffodilshttps://www.blogger.com/profile/17297293224639044497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-33669093989643088522008-02-14T13:53:00.000+02:002008-02-14T13:53:00.000+02:00Stauroula mou!!!bravo kai ksana bravo!!!oxi giati ...Stauroula mou!!!bravo kai ksana bravo!!!oxi giati to eftiakses mono!alla kai gia thn perigrafh sou!me tis fwto!pou einai thauma!!!geia sta xeria sou kai panta kalofagwta!!!Anonymousnoreply@blogger.com