tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post3255623382047061425..comments2023-10-20T19:26:20.901+03:00Comments on HFL: Ζυμαρικά με καπνιστό σολομό, ρόκα και άρωμα λεμονιούHungry For Lifehttp://www.blogger.com/profile/12419280695853659723noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-5714882611824019272007-11-27T12:54:00.000+02:002007-11-27T12:54:00.000+02:00@ noni: Αν έχεις πρόσβαση σε s/m Α-Β, στα ψυγεία π...@ noni: Αν έχεις πρόσβαση σε s/m Α-Β, στα ψυγεία που πουλάει πακέτο πέστροφας, σολομού κ.λπ. έχει μικρά διαφανή κουτάκια με κύβους καπνιστού σολομού. Προφανώς είναι τα υπόλοιπα απ το σολομό που κόβει σε πελάτες αλλά έχουν ημερομηνία λήξεως πάνω και βλέπεις.Ειδικά γι αυτό το φαγητό θάναι πολύ καλλίτερα απ τις λεπτές φετούλες.Θα μασάς και θα το νοιώθεις. Σλρουπ πάλι...Nenahttps://www.blogger.com/profile/16438137353823170271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-20885073143920789462007-11-26T12:20:00.000+02:002007-11-26T12:20:00.000+02:00Αυτό με την ρόκα δεν το είχα σκεφτεί ποτέ.Τα έκανα...Αυτό με την ρόκα δεν το είχα σκεφτεί ποτέ.Τα έκανα πάντα με σολομό και άνιθο!<BR/>Καλημέρα!tassoulahttps://www.blogger.com/profile/03278516344679349108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-68508205864385491672007-11-25T01:54:00.000+02:002007-11-25T01:54:00.000+02:00Φανατική του σολομού δηλώνω κι εγώ...Φανατική του σολομού δηλώνω κι εγώ...kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-50007295933019248322007-11-24T23:42:00.000+02:002007-11-24T23:42:00.000+02:00Χουανιτάκι, και με άνηθο είναι πολύ ωραίο. Πόσον ν...Χουανιτάκι, και με άνηθο είναι πολύ ωραίο. Πόσον να βάλεις όμως; Ενώ η ρόκα (ή το σπανάκι) μπαίνουν σε μεγάλη ποσότητα, κι έτσι υποκαθιστούν τη σαλάτα (που αλλιώς μάλλον δε θα τρώγαμε) - προσπαθώ βλέπεις να τρώμε όσο πιο υγιεινά γίνεται χωρίς να χάνουμε σε γεύση.<BR/><BR/>Και τα λουλουδάτα πιπέρια τρίψ΄τα βρε! Θα μπαγιατέψουν και θα χάσουν το άρωμα - αν δεν το έχασαν ήδη.άλλη Αγγελικήhttps://www.blogger.com/profile/08718198466227846156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-36680667110750680042007-11-24T19:35:00.000+02:002007-11-24T19:35:00.000+02:00Να τρίψω λίγο από τα λουλουδάτα πιπέρια που μου χά...Να τρίψω λίγο από τα λουλουδάτα πιπέρια που μου χάρισες; <BR/>(Πριτς! Τα κρατάω για τον εαυτό μου, δεν τα μοιράζομαι με κανέναν, χαχα! Άντε, λίγο, ίσα για την φωτογράφηση!)<BR/>Ο αδερφός μου μας το έκανε όταν ζούσε μόνος του με άνιθο (προτιμώ την ρόκα που είναι πιο πικάντικη) και βότκα. Γρήγορο και νοστιμότατο! Καλά έκανες και το έβαλες να υπάρχει στη συλλογή μας!Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-61758310180339213682007-11-24T11:57:00.000+02:002007-11-24T11:57:00.000+02:00mille merci,νοστιμοτάτη άλλη αγγελική!mille merci,<BR/>νοστιμοτάτη άλλη αγγελική!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-87363861309882785592007-11-24T10:32:00.000+02:002007-11-24T10:32:00.000+02:00Εγώ πάλι νομίζω οτι ειναι ταλιατέλες . Οι παπαρδέλ...Εγώ πάλι νομίζω οτι ειναι ταλιατέλες . Οι παπαρδέλες ειναι πολύ πιο φαρδιές :))<BR/><BR/>Ωραίο , αρωματικό και γρήγορο φαγητάκι:)) <BR/>Βλέπω τους Γερμανούς που έχουν πάθει ενα κατι τις με την ρόκα και την προσθέτουν ωμή σε μακαρονάδες ή πίτσες και απλά μαραίνετε ελαφρά απο την θερμότητα του φαγητού .Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-8964254699853822932007-11-24T03:11:00.000+02:002007-11-24T03:11:00.000+02:00Παπαρδέλες λοιπόν! Χαχαχα!Νόνη, α) σωστό. Τον τρώ...Παπαρδέλες λοιπόν! Χαχαχα!<BR/><BR/>Νόνη, <BR/>α) σωστό. Τον τρώμε σκέτο, με ψωμάκι απλό ή βουτυρωμένο (οι πιο αμαρτωλοί) ή του βάζουμε λίγο λεμόνι, άνηθο, πολύ λεπτές φέτες κρεμμυδιού και κάππαρη. <BR/>β) μπορούμε να τον φάμε και ωμό (σε σούσι π.χ.), αν είναι πολύ φρέσκος<BR/>γ) μπορεί να βρεις και καπνιστό σε κομμάτι. Καπνιστό εννοούσα στη συνταγή, μια και βρίσκεται πολύ ευκολότερα και μένει και λίγο στο ψυγείο. Μπορείς όμως ωραιότατα να χρησιμοποιήσεις και ωμό (είπαμε-αν είναι πολύ φρέσκος) ή ωμό και να τον ψήσεις πολύ ελαφρά σε λίγο λάδι (ψήνεται πολύ γρήγορα)<BR/><BR/>Μάισά μου, για και με τον πόθο δε ζούμε; :-)<BR/><BR/>Κορίτσια (όλα), καλή επιτυχία αν το φτιάξετε και καλή όρεξη!άλλη Αγγελικήhttps://www.blogger.com/profile/08718198466227846156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-88193658603416672732007-11-23T23:21:00.000+02:002007-11-23T23:21:00.000+02:00Καταπληκτικη συνταγη.Υπεροχες ιδεες για το Σαββατο...Καταπληκτικη συνταγη.<BR/>Υπεροχες ιδεες για το Σαββατοκυριακο.prasino likerhttps://www.blogger.com/profile/03211969815401188262noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-90326099249995385832007-11-23T18:24:00.000+02:002007-11-23T18:24:00.000+02:00εύκολο or not, είναι τέλειο, το θέλω, το ποθώ :)εύκολο or not, είναι τέλειο, το θέλω, το ποθώ :)witchofdaffodilshttps://www.blogger.com/profile/17297293224639044497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-79670082880819691562007-11-23T16:38:00.000+02:002007-11-23T16:38:00.000+02:00ti!!!kala!!!h roka pou,latreuw!!!den aresei stous ...ti!!!kala!!!h roka pou,latreuw!!!<BR/>den aresei stous allous!!!e!tha kanw kai mia fora,kati,mono gia mena!!!geia sta xeria sou Aggelikoula mou!!!kati tha skarfistw kai gia tous upoloipous!!<BR/>paw na ftiaksw tis garideeees!!!<BR/>filakia!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-91162585773863771232007-11-23T16:02:00.000+02:002007-11-23T16:02:00.000+02:00Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ την ρόκα μέσα σε ζυμαρικά.Ω...Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ την ρόκα μέσα σε ζυμαρικά.<BR/>Ωραία ιδέα:))ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-30338029792706132722007-11-23T14:04:00.000+02:002007-11-23T14:04:00.000+02:00Χαίρεται σε όλη την υπέροχη παρέα. Παρακολουθώ και...Χαίρεται σε όλη την υπέροχη παρέα. Παρακολουθώ καιρό σιωπηλά τις καταπληκτικές πεντανόστιμες και λιχουδάτες ιδέες όλων σας!!!! Εμπνέομαι κι εγώ, κάτι προσπαθώ, κάτι κάνω… Όμως έχω ερώτηση ξανθιά πλην τίμια: α) Όταν λέμε καπνιστό σολομό, εννοούμε ότι τον τρώμε όπως είναι, χωρίς επιπλέον μαγείρεμα, σωστά? Σωστά μάλλον. β) Όταν παίρνουμε το ψάρι κομμάτι που είναι ωμό, εννοείται ότι το μαγειρεύουμε (ποικιλοτρόπως, μ’ αρέσει πολύ!! Ω3 κλπ). γ) Όμως όταν λέμε στην συνταγούλα «σολομό σε κομμάτι αντί για φέτες» εννοούμε καπνιστό?? Υπάρχει στο Σ/Μ κομμάτι καπνιστό?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-78598301031196851452007-11-23T13:34:00.000+02:002007-11-23T13:34:00.000+02:00τρελαίνομαι για ρόκα σε ζυμαρικά! μπράβο αγγελική!...τρελαίνομαι για ρόκα σε ζυμαρικά! μπράβο αγγελική! :)<BR/><BR/>νομίζω κι εγώ ότι παπαρδέλες είναι αυτές στη φωτό!Μάγιαhttps://www.blogger.com/profile/03837312718092856358noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35543344.post-7424708228201925512007-11-23T12:42:00.000+02:002007-11-23T12:42:00.000+02:00A A η συνταγή σας είναι ΑΑ! κι έλεγα τι να την κάν...A A η συνταγή σας είναι ΑΑ! κι έλεγα τι να την κάνω τη ρόκα που μου περίσσεψε, τέλεια:) τα πλατιά αυτά ζυμαρικά έχω την εντύπωση ότι έχουν το αστειο όνομα παπαρδέλες:) (papardele) δεν ορκίζομαι όμως κι όλας.heart n soulhttps://www.blogger.com/profile/02542542921311317286noreply@blogger.com