Καραμελωμένες φράουλες:
½ κιλό φράουλες πλυμένες και στεγνές
100 γρ. ζάχαρη κοινή
Ζεσταίνουμε τηγάνι, ρίχνουμε τη ζάχαρη.
Μόλις διαλυθεί και κάπως καραμελώνει προσθέτουμε τις φράουλες. Με ξύλινη σπάτουλα ανακατεύουμε συνεχώς. Ανακατεύουμε σιγά-σιγά και καραμελώνονται. Λίγη υπομονή.
Οι φράουλες έτσι, πάνε και σε τάρτες τυριού, αλλά και σε σοκολατοειδή παρασκευάσματα.
Sunday, March 25, 2007
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
7 comments:
ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ!!!Ουαου!!! Και τι είσοδος! Με φραουλίτσες!
Πολύ χαίρομαι που θα σε έχουμε και σα συνεργάτη. Wellcome!
Καλωσήρθες Νενάκι! Καλώς μας βρήκες με τις ανοιξιάτικες φραουλίτσες!
Καλώς την! Καλώς την!
Καλά ποστ εύχομαι (ιδιοτελέστατα)
;-)
Νένα, καλώς ήρθες και επίσημα.
Την άλλη φορά έτσι θα φτιάξω τις φραουλίτσες μου για τις τάρτες μου.
Όπως σε αυτήν πιο κάτω, πηγαίνει έτσι;
Καλώς την, καλώς την.
Σήμερα έφαγα τις φράουλες που προτείνεις, στο σπίτι που ήμασταν καλεσμένοι, με παγωτό καϊμάκι, πραλίνα και σος σοκολάτας. Τέλειο.
Υ.Γ. Κι απ' όλα αυτά του σεμιναρίου τα κατάφερες και ΔΕΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΙΠΟΤΑ???? ΒΡΑΧΟΣ η Νένα!!!
Νένα μου, ξανά μαζί!
Εδώ είναι φθινόπωρο οπότε θα αργήσω να γευτώ τις φραουλίτσες σου! Φαίνονται υπέροχες!
΄Φιλακια
Αγγελική Ν
΄Ατιμα κοριτσάκια! Συγκινητικές είστε. Ευχαριστώ για την υποδοχή.
Juanita μου σ ευχαριστώ για την τακτοποίηση των φωτό. Είμαι πρωτάρα και δεν ξέρω πολλά πράγματα στους χειρισμούς αυτούς. Εκτός από καλά φαγάκια, γλυκάκια να με μάθετε και τέτοια κολπάκια.
Post a Comment