Tuesday, December 12, 2006

Τώρα και chat στο blog μας!

Φίλοι και φίλες μας, από χτες έχουμε ένα νέο παιχνιδάκι στο blog μας. Το κουτάκι για chat στη δεξιά στήλη στο μέσο της σελίδας περίπου. Ένας ακόμα τρόπος για να ερχόμαστε κοντά, να πούμε δυό κουβέντες, να ανταλλάξουμε απόψεις, να λύσουμε απορίες, να πούμε ένα γειά!
Το chat που βλέπετε είναι χαμηλών απαιτήσεων, αφού είμαστε σε ένα readymade blog και όχι σε κάποιο site. Από χτες πάντως αρκετοί από εμάς το έχουμε δοκιμάσει και ήδη μιλάμε μεταξύ μας.

Όποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει είναι απλή η χρήση του.

Πληκτρολογούμε στο πεδίο name το όνομά μας και σε αυτό του email την ηλεκτρονική μας διεύθυνση (προαιρετικά). Eκεί που λέει message πληκτρολογούμε το μήνυμά μας. Πατάμε go ή enter από το πληκτρολόγιό μας και εμφανίζεται το μήνυμά μας σε real time στην οθόνη. Για να τσεκάρουμε αν υπάρχουν νέα μηνύματα από άλλους, πατάμε refresh, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το email address. Όταν γράφουμε εμείς και πατάμε go εμφανίζονται όλα τα νέα μηνύματα αμέσως, αλλά για να δούμε την απάντηση του άλλου χωρίς να έχουμε γράψει κάτι, πατάμε refresh. Τόσο απλά!
Είναι χαρά μας που κάθε μέρα κάνουμε το χώρο μας πιο πλούσιο. Τα κουτάκι της αναζήτησης που βάλαμε, το monitor που μπήκε σήμερα, τα στολίδια μας και το chat, στόλισαν το σπίτι μας και πιστέψτε μας, πίσω από αυτά κρύβεται πολλή-πολλή δουλειά...

5 comments:

Anonymous said...

Να είστε καλά!
Όπως βλέπεις, το εγκαινιάσαμε ήδη το chat-άκι μας!

Olivi Nina said...

μια χαρα...πολυ καλη ιδεα για μια πιο άμεση επικοινωνια..

chrisa said...

ας μου πει κάποιος λίγο αναλυτικά πως να βάλω τσατ στο blog μου εχω μεσω του google

Juanita La Quejica said...

Μπες στο site http://cbox.ws/?r=3-2486567 Chrisa και ακολούθησε τις οδηγίες.

chrisa said...

ευχαριστώ πολυ το κατάφερα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...