Σκόπευα να γράψω για τους ζωμούς που φτιάχνουμε με τον Κώστα και αντίστοιχα αποθηκεύουμε στο ψυγείο-κατάψυξη, μέχρι που έπεσε το μάτι μου στην e-kouzina.
Ετσι σκέφτηκα ότι δεν έχει νόημα, οτιδήποτε να γράψω. Μιλάει εδώ ο επαγγελματίας.
Ετσι αύριο το απόγευμα θα φτιάξουμε demi glass stock.
Και ώσπου να γίνει ο ζωμός..
7 comments:
Ξέρεις τι ζηλεύω ποιό πολύ ειδικά αυτή την περίοδο;
Τον χρόνο σας!!!
Συνταγές που θέλουν 5ωρα, ζωμοί που χρειάζονται ώρες βράσιμο...
Πω! Πω! Και εγώ δεν κατάφερα ούτε στο Ζάππειο να πάω σήμερα να δοκιμάσω κρασάκια...
Το μεράκι σας πάντως, ξεχειλίζει πάνω από τις μαρμίτες σας. Μπράβο.
Μη μου πεις ότι χορεύετε Τάνγκο μέχρι να γίνει ο (νεο)μέλας ζωμός, γιατί θα πεθάαααανωωωωωωωωω
:-D
Γιάννη, μη ζηλεύεις. Ο Κώστας έχει ελάχιστο χρόνο, μόνο τα σβκ μαγειρεύει τις άλλες μέρες δουλεύει απο το πρωϊ ως το βράδυ. Απλά έχουμε μάθει να ρυθμίζουμε τον λίγο ελεύθερο χρόνο ωστε κάτι να μενει.
η άλλη α, ήταν μία ιδέα αυτή της μουσικής, γιατί ωσπου να πήξουν οι ζωμοί..καλάάάά΄! Λίγη μουσικούλα δεν βλάπτει. Την συγκεκριμμένη ιδέα την πήρα απο την "κουζίνα" του link
Ωραιότατη υπόκρουση...
@ ΟΛΟΥΣ
Δεν με λένε Κώστα αλλά Κ η CGP. Το όνομα Κώστας ανήκει στον derlicatessen.
Οκ Κ.
Και μουσικούλα στο blog... τέλεια! Καλή Αρχή Μαρίνα, thanks.
Σήμερα εφαγα απίστευτη φρίκη με σιδερώματα, πλυντήρια και τα συναφή..μόλις πριν λίγο τελείωσα και κατάκοπη μπήκα να σας διαβάσω λίγο. Και μόνο που άκουσα το κομμάτι μου φτιαξε η διάθεση και φύγαν όλα και φρίκες και κούραση. Να ΄σαι καλά!!!
Post a Comment