Sunday, October 14, 2007

Όλα στο τραπέζι!

Σε συνέχεια του post της Νένας...

Γύρω και πάνω σε ένα τραπέζι: Γλυκά, κρασιά, φαγητά (δεν προλάβαμε να τα αποθανατίσουμε αυτά), άνδρες, γυναίκες, ό,τι χρειάζεται για ένα όμορφο μεσημέρι Κυριακής.

Και βέβαια ο Παίδαρος! Με τις πατουσίτσες να έχουν ήδη αλλάξει νούμερο!






23 comments:

ΕΛΕΝΑ said...

Ενα υπέροχο, "ζεστό" παρ' όλη την δροσούλα που υπήρχε Κυριακάτικο μεσημεράκι. Με καλή παρέα, νόστιμα μεζεδάκια, άφθονο κρασάκι (χμ... ίσως κάτι παραπάνω από άφθονο θα έλεγα)και πολύ κέφι:))))
Εννοείται ότι την παράσταση έκλεψε ο Παίδαρος, ο οποίος εκτός από κούκλος είναι και πολύ κοινωνικός!!
Εύχομαι και ελπίζω να το επαναλάβουμε σύντομα:)))))

Αρχοντία said...

Αχ, χεράκι μου γλυκό!!!

Anonymous said...

Αχουτο αχουτο το γλυκο μου το μωλο :))
Ζαχτυλακια , ποζαλακια , πατουσακια γραμμένα:))))

Ελπίζω οι καλές νεραιδοθείες να δώσαν τα φιλάκια που έστειλα για το μωρουλίνι και να μην επιδόθηκαν μόνο στην κρασοκατάνυξη :)

Για τα υπόλοιπα τι να πω ? Δεν με αφήνει η ζήλια μου να αρθρωσω λέξη !

Anonymous said...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΙΡΑ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ. ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΣΟΚΑΤΑΝΥΞΗ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΒΛΕΠΩ.ΧΑ, ΧΑ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ2

Juanita La Quejica said...

Καλημέρα στην παρέα και Καλή Εβδομάδα.
Αναστασία πόσων χρόνων είναι η κορούλα σου; Δώσε στοιχεία μήπως και αρχίσουμε το προξενιό!

Anonymous said...

22 MHNΩΝ ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΚΟΥΑΖ ΜΑΤΑΚΙΑ. ΔΕΝ ΕΜΙΑΣΕ ΣΕ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΑ.ΤΣΙΛΙΒΙΘΡΑ (ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ) ΑΛΛΑ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ. ΜΕΝΕΙ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ (ΠΙΜΠΑ)ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΕΝΤΟΤΣΙΝΟ (ΠΕΠΕ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ(ΚΟΥΝΙΑ ΜΠΕΜΠΑ).ΧΟΜΠΥ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΝ 5 ΧΡΟΝΟ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ.ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ. ΧΑ, ΧΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ.

Anonymous said...

καλημέρες.
Πάντα ν΄ανταμόνουμε και να ξεφαντώνουμε βρε!
ΥΓ. Το ότι τα πειστήρια του «εγκλήματος» φωτογραφήθηκαν μπροστά μου είναι τυχαίο έτσι;

ΕΛΕΝΑ said...

Λαμπρινή τα φιλάκια στο μωρουλίνι εκ μέρους σου και βέβαια τα δώσαμε και σε ευχαριστεί πολύ χα χα χα

Πηνελόπη η νύφη καλή μου φαίνεται, τι λες κι εσύ??
Βέβαια ότι πουν τα παιδιά;)

Γιάννη, τίποτα δεν είναι τυχαίο σ' αυτή τη ζωή:)

Nena said...

Επ, μη βιάζεστε. Καλές οι προδιαγραφές της νύφης δε λέω, αλλά τους γονείς βρε παιδιά να γνωρίσουμε πρώτα. Αν τρώνε, πίνουνε, γελάνε όπως κι όσο εμείς, να προχωρήσει το προξενιό.
Λαμπρινούλα, αν σώνει και καλά θες φουντουκοπιτάκια, το βράδυ θάναι κάτι λίγα (υπόλοιπα) στο Aachen!Ταξίδεψαν πρωί-πρωί.
Πάντως παιδιά, επειδή ήταν μεσημέρι έφαγα νοστιμιές που δεν θάτρωγα με τίποτα λόγω δίαιτας εντέρου κ.λπ. Δεν με πείραξε τίποτα ήταν όλα πολύ νόστιμα. Θέλω όμως να καταθέσω τον θαυμασμό μου στην ΄Ελενα που αν δεν ήταν η σαλάτα θα είχε μείνει ΝΗΣΤΙΚΗ. Μπρρρράβο ΄Ελενα. Αξιοζήλευτη. Οι άλλοι... άστε καλλίτερα...

ΕΛΕΝΑ said...

Νενάκι χα χα χαααααααααα
Πάντα η καλή παρέα με χορταίνει πιο πολύ από το φαγητό:)))
Ταξίδεψαν τα φουντουκοπιτάκια στην Γερμανία!!!! Αρεσαν του γιόκα σου??
Οσο για την νύφη που μας προτείνεται για τον Παίδαρο, δεν λέω, και τουσ συμπεθέρους πρέπει να γνωρίσουμε για να δούμε που θα δώσουμε το παιδί:)))

Λαμπρινη said...

Νενάκι με το καλό να έρθει ο γιόκας σου :) Αληθεια Dusseldorf , Köln ? Σε ποιο αεροδρόμιο φτάνει?
Μην φοβασαι δεν θα πάω να του αδειάσω την βαλίτσα :))) χαχαχαχ

Αυτο παντως οι αδυνατες ετούτου του μπλοκ να κανετε διαιτα , δεν το χω καταλάβει ακομα !!

Anonymous said...

Θα χαρούμε πολύ να τα πούμε και να γνωριστούν και τα πιτσιρίκια,αλλά προς το παρόν μόνο σε παιδότοπους πηγαίνουμε ,για κραιπάλες προτιμούμε το σπίτι γιατί στα ταβερνάκια είναι ζωρικο να κυνηγάς πιτσιρίκια. Παρ΄αυτά σε επόμενη συνάντηση ενημερώστε με σας παρακαλώ και θα βρω λύση.
Ξανακαλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Juanita La Quejica said...

Πες τα βρε Λαμπρινή! Και όσα δεν δοκίμαζε η "θεά" τα κατάπινε η διπλανή της, guess who δηλαδή, χιχι!
Αναστασία να σου ζήσουν τα παιδιά σου! Ο Παίδαρος πάει παντού γιατί είναι ακόμα 3 μηνών. Μήπως σας πέφτει λίγο μικρός για το προξενιό;

Anonymous said...

ΟΥΠΣΣΣΣΣ, ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ 1,5 ΧΡΟΝΙΑ Ε ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ...ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.

Anonymous said...

Αχ!
Μ΄αυτόν τον παίδαρο!!!
Λέω να κάνω άλλη μια κόρη τώρα και να τη φυλάξω για τον παίδαρο...
Η άλλη θα του πέφτει λίιιιιγο μεγάλη. Εξάλλου την έχω υποσχεθεί...
Σε έβλεπα Jua, είχα εγκαταστήσει κάμερες και σε κατέγραφαν...χι χι χι.

kiki said...

Πάντα τέτοια φίλοι μας! (αχ να δάγκωνα λίγο χεράκι-πατουσάκι)!

Anonymous said...

a...τι ωραίες αυτές οι παρεούλες....μπράβο πάντα τέτοιες χαρούλες...αχ...θέλω αυτό το πιάτο με το σαλάμι και τα 2 ποτήρια που έχουν τι;;;

Juanita La Quejica said...

Τιραμισού Cook. Είχε και καταπληκτικό γλυκό κουταλιού κυδώνι (καλά, όχι σαν της Λόπε, παραπλήσιο όμως) με αμύγδαλα, αλλά ποιός να νοιαστεί για φωτογραφίες; Κική, ο Παίδαρος αλλάζει με εκπληκτική ταχύτητα!
Ρωξ, γεια σου Σέρλοκ, χαχα!
Αναστασία ελπίζω να βελτιώθηκε κάπως η μέρα σου και να έχεις ένα ήρεμο βράδυ, παίζοντας με τα κουτσούνια σου.
Αρχοντία η δική σου κόρη πόσων χρόνων είναι;
Λαμπρινή, είστε κοντά με τον γιο της Νένας;
Νενάκι, έφτασε καλά το καμάρι σου;
Γιάννη, πότε θα μας βάλεις το ενημερωτικό για κάτι κρασιά που μας έλεγες;
Έλενα, ακόμα διαβάζεις;

Penelope said...

Ευχαριστούμε για τα προξενειά (θεία Juanita) πολύ συμπαθητική η υποψήφια, αλλά θα μας πέφτει λίγο μεγάλη και μπορεί να μην μας θέλει...

Η παρέα ήταν πολύ όμορφη όπως ήδη έγραψα, φίλοι μου και μην μου "κακοβάλετε" τον Γιάννη που τα φωτογραφίσαμε όλα τα κατρουτσα μπροστά του, οι άλλοι τρεις τι κάνανε; Χαμομήλι πίνανε;

Εκείνο όμως που θα επισημάνω και ας μου το επιτρέψετε το σχόλιο, είναι ότι η ζωή μας κάνει απίστευτους κύκλους. Η Ελένα και εγώ συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, χθες. Αλλά όπως τελικά αποδείχτηκε γιατί η μνήμη μου ποτέ δεν με γελά. Εχουμε γνωριστεί πολλά-πολλά χρόνια πριν και μάλιστα μέσα στο ίδιο μου το πατρικό, στο οποίο πάλι είχαμε βρεθεί σε όμορφα τραπεζώματα. Απίστευτο. Ξαναβρεθήκαμε μέσα από τούτο το blog μετά από 15 (ίσως και περισσότερα) χρόνια εντελώς τυχαία και σαν άγνωστες. Για μένα ήταν κάτι σαν "μήνυμα της μοίρας" γιατί είχε πολύ ιδιαίτερο νόημα η συνάντηση που ήρθε τώρα, με αυτήν και τον άντρα της.
Να 'στε πάντα καλά Ελενα και Δημήτρη. Να έχετε υγεία και τα καλύτερα να έρθουν στην ζωή των παιδιών σας.

Penelope said...

Ξέχασα να πω, πως τα φουντουκοπιτάκια ήσαν εξαιρετικά. Προσωπικά "χτύπησα" δύο και το βράδι συνέχισα με τούρτα καραμέλα! 'Εχω καταστραφεί δεν το συζητώ καθόλου.....

Juanita La Quejica said...

ΧΑΧΑ! Μα είναι δυνατόν να προσπαθείς να καλύψεις τους 9 μήνες εγκυμοσύνης που δεν άντεχες να φας γλυκά μαζεμένους εκ των υστέρων; ΧΑΧΑ!
Πραγματικά, ο κόσμος μια σταλιά είναι! Απίστευτο!

ΕΛΕΝΑ said...

Πηνελοπάκι μου μια σταλιά ο κόσμος τελικά:)))
Πόσο χάρηκα κι εγώ που ξαναβρεθήκαμε μετά από τόσα χρόνια!!!
Παιδιά πραγματικά τα τραπεζώματα στο σπίτι της Πηνελόπης ήταν από τα πιο όμορφα που θυμάμαι, διότι εκτός από την χρυσοχέρα μανούλα της είχε φανεί και το ταλέντο της κόρης από τότε.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τον αντρούλη σου και να χαίρεστε και να απολαμβάνετε κάθε υπέροχη στιγμή του υπέροχου γιόκα σας:)))))

Anonymous said...

Επεράσαμε ομορφα, ομορφα, ομορφααααα. Χικ. Εμένα κάποιος μου γεμιζε συνέχεια το ποτήρι και μετά εβλεπα αστράκια. Κακά παιδιά, σας λατρεύω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...