Saturday, October 25, 2008

Σεμινάρια μαγειρικής

Για τον chef κ. Δρίσκα σας ξανάγραψα. Θεωρώ πάντα πως είναι πολύ άξιος όχι απλώς ως chef, αλλά και ως δάσκαλος. Έχει μια φυσική ευγένεια κι ένα τρόπο που λέει όσα πρέπει να διδάξει που τον παρακολουθεί κανείς με μεγάλο ενδιαφέρον που σιγά-σιγά γίνεται ενθουσιασμός. Αυτή την περίοδο κάποιες μέρες παρουσιάζει μαγειρική στο γνωστό μεγάλο κατάστημα της Πλ. Κοτζιά. Εκεί τον παρακολούθησα την περασμένη Τρίτη (παρά την απεργία όλων των συγκοινωνιακών μέσων) και με ευχαρίστηση σας δείχνω μερικές φωτογραφίες που τράβηξα από τον ίδιο και από τα καλά που μας έφτιαξε. Ο χρόνος ήταν λίγος, ο κόσμος πολύς, μα η δοκιμή ζυμαρικών πέτυχε. Τα ζυμαρικά δεν ήσαν φρέσκα γιατί γι αυτό πια με τίποτα δεν θα έφτανε ο χρόνος.

Μας παρουσίασε σπαγγέτι με σκορδο, λάδι και καυτερή πιπεριά,
παπαρδέλες με γαρίδες και ψητά ντοματίνια,
ριγκατόνι με κουνέλι, κάπαρη και μουστάρδα
ριγκατόνι μπολονέζ
Την ερχόμενη Τετάρτη στις 29.10.08, θα παρουσιάσει κινέζικη κουζίνα (για την οποία έχει βραβευτεί) στο ίδιο κατάστημα στις 13.00 και αργότερα στις 18.00. Η ίδια παρουσίαση θα γίνει και το Σάββατο 01.11.08 στις 13.00, στο ίδιο πάντα κατάστημα.
Όσοι πιστοί, απολαύσατε.

5 comments:

Maria B. said...

Οι παπαρδέλες πολύ μου αρέσουν ! να είχα ένα πιατάκι τι καλά που θα ήταν.!! Θα πρέπει να πέρασες ωραία Νενάκι και τράβηξες ωραίες φωτογραφίες, είχε κόσμο??

Nena said...

Γεμάτο κόσμο ήταν. Φαντάζομαι πως και στα κινέζικα θαχει κόσμο. Πάντως το Σαββατο θα έχει πάλι ζυμαρικά.

Gianni said...

Την συνταγούλα με το κουνέλι και την κάπαρη την έχουμε Νενάκι;

kiki said...

Τα σάλια μου!

ΕΛΕΝΑ said...

Aμάν βρε Νενάκι, τι μας κάνεις!!!
Πήρες την συνταγή για το κουνέλι με την κάπαρη, που ενδιαφέρει και τον Γιάννη?? Φαίνεται super!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...