Sunday, November 30, 2008
Fennel and Celery Salad
H μεσαία κόρη μου, επιδίδεται στις σαλάτες. Καταφέρνει και δένει τα πιο ετερόκλητα υλικά και με φαντασία στο σερβίρισμα μας εκπλήσσει ευχάριστα συνεχώς.
Τελευταία φάγαμε μια σαλάτα με μαραθόριζα που μοιάζει με αυτήν εδώ ακριβώς που παρουσιάζει ο Mark Bittman, συνεργάτης Η.Tribune και στους Ν.Υork times. Mόνο που η Αναστασία, εκτός από τα χειμωνιάτικα υλικά εποχής, πρόσθεσε και σπόρους ροδιού.
Μια άλλη πρόταση, ολοκληρωμένη ώστε να προσφερθεί σαν appetizer διαιτητικό ή μή είναι η σαλάτα μαϊντανού. Εδώ στη σελίδα των Ν.York Times θα βρείτε εικόνα και συνταγή.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
5 comments:
Μπράβο Κατερίνα, ωραία ιδέα! τον παρακολουθώ κι εγώ τον κύριο Μαρκ των Ν.Υ. Τάιμς, απ'αυτόν ανακάλυψα και την καλύτερη συνταγή ψωμιού έβερ. Η σαλάτα είναι πεντανόστιμη, την προτοδοκίμασα χωρίς τυρί, με πορτοκάλι και πράσινες ελιές, μ'άρεσε πολύ κι από τότε τη φτιάχνω. Βάλε μας κι άλλες ιδέες της κόρης:)
Διδάσκομαι αεί διδασκομένη!!
Η επομένη θα είναι με πορτοκάλι και ελίτσες, υπόσχεση!
Ηeart n soul, δός ημίν μια ανταπόκριση από την ετοιμασία για Χριστούγεννα εκεί, στα σπίτια, στις πόλεις στο ραδιόφωνο ακόμα!!
Λιγώθηκα. Λατρεύω τις σαλάτες. Μπράβο Κατερίνα και σε σένα και στην κόρη. Περιμένω σαλατοσυνέχειες :)
Κατερίνα, εδώ οι φωταψίες και η κατανάλωση έχουν αρχίσει από τον Οκτώβριο. Νηστεία δεν υφίσταται, τα μαγαζιά ανοιχτά και τις Κυριακές, οπότε έχουμε μια 3μηνη "Χριστουγεννιάτικη" κατάσταση. Εγώ, ως αφελής, προσπαθώ να χαίρομαι:)
Κάνε ένα φωτορεπορτάζ καλέ μου!! Θα το διαβάζουμε και θα περιδιαβάζουμε μαζί σου!!
(Αν συναπαντήσεις και τίποτα βιτρίνες για..χοντρούλες, ενημέρωσε ειδικώς!) :)
Post a Comment