Για μία ακόμη σεζόν, το επιτυχημένο Σεμινάριο Απόλαυσης του Κρασιού του, καλού φίλου και αναγνώστη του blog, Θόδωρου Λέλεκα* έρχεται να φέρει τον ερασιτέχνη οινόφιλο πιο κοντά στο κρασί, μέσα από τη γνώση και την πρακτική εξάσκηση.
Ο Φθινοπωρινός κύκλος ξεκινάει την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στις 7.30 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί σε 8 εβδομαδιαίες συναντήσεις. Κατά την διάρκεια του νέου αυτού κύκλου σεμιναρίων οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν θεωρητική κατάρτιση, αλλά και θα δοκιμάσουν επιλεγμένα κρασιά από όλες τις σημαντικές οινοπαραγωγικές περιοχές του Ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα, καθώς και χαρακτηριστικά Ελληνικά και εισαγόμενα γλυκά και αφρώδη κρασιά.
Ο νέος κύκλος σεμιναρίων επιφυλάσσει στους συμμετέχοντες πολλές εκπλήξεις, όπως παρουσιάσεις από γνωστούς οινοπαραγωγούς, δοκιμές σπάνιων και εξωτικών κρασιών από την προσωπική συλλογή του Θόδωρου Λέλεκα, διοργάνωση τακτικών θεματικών οινο-γαστρονομικών δείπνων, επισκέψεις σε οινοποιεία, και πολλά άλλα.
Για πιο πολλές πληροφορίες εδώ.
… Γιατί όσο πιο καλά μαθαίνουμε το κρασί, τόσο πιο πολύ το απολαμβάνουμε...
Ο Φθινοπωρινός κύκλος ξεκινάει την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στις 7.30 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί σε 8 εβδομαδιαίες συναντήσεις. Κατά την διάρκεια του νέου αυτού κύκλου σεμιναρίων οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν θεωρητική κατάρτιση, αλλά και θα δοκιμάσουν επιλεγμένα κρασιά από όλες τις σημαντικές οινοπαραγωγικές περιοχές του Ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα, καθώς και χαρακτηριστικά Ελληνικά και εισαγόμενα γλυκά και αφρώδη κρασιά.
Ο νέος κύκλος σεμιναρίων επιφυλάσσει στους συμμετέχοντες πολλές εκπλήξεις, όπως παρουσιάσεις από γνωστούς οινοπαραγωγούς, δοκιμές σπάνιων και εξωτικών κρασιών από την προσωπική συλλογή του Θόδωρου Λέλεκα, διοργάνωση τακτικών θεματικών οινο-γαστρονομικών δείπνων, επισκέψεις σε οινοποιεία, και πολλά άλλα.
Για πιο πολλές πληροφορίες εδώ.
… Γιατί όσο πιο καλά μαθαίνουμε το κρασί, τόσο πιο πολύ το απολαμβάνουμε...
*Ο Θόδωρος Λέλεκας είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων και Συγγραφέων Οίνου και Αποσταγμάτων, και Συντάκτης Οίνου και Οινο-γαστρονομίας στο περιοδικό «ΟΙΝΟΧΟΟΣ» της Καθημερινής και στο διαδικτυακό περιοδικό In2Life.gr.
3 comments:
Θα είναι σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Eυχαριστούμε πολύ Γιάννη που πάντα μας κρατάς ενήμερους:))
Ναι είναι ενδιαφέρον σεμινάριο. Ειδικά για όσους ασχολούνται ερασιτεχνικά με το κρασί. Αυτή τη φορά θα τ ακαταφέρω και θα πάω, μιας και πέρισυ δεν τα κατάφερα.
Post a Comment