Τσομπανοπούλες και τσομπανόπουλα, απολαύστε μία Σαρακατσάνικη συνταγή για τυρί βγαλμένη κατευθείαν από την Cyber Στάνη του φίλου Τσέλιγκα, ΕΔΩ!
4 comments:
Anonymous
said...
Σφέλα ή τυρί της φωτιάς Αφού πήξει το τυρί, το "κόβουμε" βάζουμε πάλι στή φωτιά να ζεσταθεί καλά και μετά το μαζεύουμε. Αυτή η διαδικασία σκληραίνει την τυρόμαζα. Χουανίτα πυτιά ΒΛΑΧΑΣ σούφερα. Οπως λέει ο τσέλιγγας είναι η καλύτερη.
Σφέλα ή τυρί της φωτιάς Αφού πήξει το τυρί, το "κόβουμε" βάζουμε πάλι στή φωτιά να ζεσταθεί καλά και μετά το μαζεύουμε. Αυτή η διαδικασία σκληραίνει την τυρόμαζα. Χουανίτα πυτιά ΒΛΑΧΑΣ σούφερα. Οπως λέει ο τσέλιγγας είναι η καλύτερη.
4 comments:
Σφέλα ή τυρί της φωτιάς
Αφού πήξει το τυρί, το "κόβουμε" βάζουμε πάλι στή φωτιά να ζεσταθεί καλά και μετά το μαζεύουμε. Αυτή η διαδικασία σκληραίνει την τυρόμαζα. Χουανίτα πυτιά ΒΛΑΧΑΣ σούφερα. Οπως λέει ο τσέλιγγας είναι η καλύτερη.
Σφέλα ή τυρί της φωτιάς
Αφού πήξει το τυρί, το "κόβουμε" βάζουμε πάλι στή φωτιά να ζεσταθεί καλά και μετά το μαζεύουμε. Αυτή η διαδικασία σκληραίνει την τυρόμαζα. Χουανίτα πυτιά ΒΛΑΧΑΣ σούφερα. Οπως λέει ο τσέλιγγας είναι η καλύτερη.
Αμάν! Ω ρε τί έχει να γίνει!
Φέρτε μου τσαντήλες....φέρτε μου πυτιεεεεές!!!
Post a Comment