Saturday, December 09, 2006

Σοκολάτα και ταλιατέλλες ..κλεμμένες

Eίναι λυπηρό να ανακαλύπτεις ότι χρησιμοποιούν εύρημα-τίτλος- και έρευνα -φωτογραφία και θέμα- σε άλλο blog στο διαδίκτυο, χωρίς να έχουν την ευαισθησία να σημειώσουν την προέλευση!
Εντελώς τυχαία ανακάλυψα τίτλο και φωτογραφία σε άσχετο άρθρο και αυτό ίσως με πειράζει περισσότερο γιατί το θεωρώ ειρωνικό, στο blog του κ. Στ.Γιαλαμά, κοπιαρισμένα από το άρθρο μου στις 16 Νοεμβρίου για τη Juanita κλπ ..
Είναι ευχάριστο να ανακαλύπτεις ότι άρεσε το άρθρο σου, αλλά αυτό κ. Γιαλαμά, είναι ο λάθος τρόπος..
Δεν ξέρω τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις, εσείς έχετε εμπειρία δείτε το.

4 comments:

Anonymous said...

Ζητώ συγνώμη , δεν είχα καμία πρόθεση να σας κάνω να αισθανθείτε άσχημα και ούτε να αντιγράψω την πρωτότυπη συνταγή Σας , μου άρεσε ο τίτλος και γι΄ αυτό τον έβαλα , αφού σας έκανα να νιώσετε άσχημα τον αλλάζω .
sgial
Σταύρος Γιαλαμάς

Anonymous said...

http://sgial.pblogs.gr/2006/12/29268.html
Αφού και πάλι σας ζητήσω συγνώμη και δηλώσω ότι δεν είχα καμία πρόθεση να ειρωνευτώ , αφαίρεσα το τίτλο και τη φωτογραφία και το αντικατέστησα με ¨Δίαιτα από το ίντερνετ¨

SGIAL

Juanita La Quejica said...

Μάλλον άτυχη στιγμή Lilly μου.
Δεν πολυκατάλαβα τί ακριβώς είχε γραφτεί, χαίρομαι πάντως που τα "βρήκατε".

Τί γίνεται ο αιώνιος δήμαρχος SGIAL στα μέρη σας; Ο δικός μας έχασε με 88 ψήφους, αλλά φοβάμαι ότι οι Ιζνογκούντ που ακολουθούν θα βάλουν το χέρι βαθειά στην τσέπη μας, όχι απαραίτητα για την βελτίωση συνθηκών ζωής στη γειτονιά μας.

Anonymous said...

Δεν έχει καμία δόση ειρωνείας η αναφορά μου για τις ταλιατέλες , είμαι λάτρης των ζυμαρικών και μάρτυρας τα κιλά μου , απλά δεν είχα ακούσει ποτέ μου για σοκολατένιες ταλιατέλες και εντυπωσιάστηκα .
Το μπλόγκ σας είναι εξαιρετικό και πραγματικά ξεχωριστό .
Αγαπητή Juanita La Quejica ο δήμαρχος μας τελείωσε , από 1 /1/2007 θα έχουμε δήμαρχο ένα διαβητολόγο ελπίζω να μην πέσει ο δήμος σε ¨διαβητικό κώμα¨....

Με τύψεις
sgial

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...