Thursday, December 28, 2006

Αποτελέσματα κατεπείγουσας συνάντησης

Σήμερα, 28 Δεκέμβρη του 2006 και ώρα 1 μεσημβρινή, έλαβε χώρα στην Αθήνα του νομού Αττικής κατεπείγουσα συνάντηση των διαχειριστριών του ομαδικού blog Hungry For Life.

Σκοπός της συνάντησης να καλυφθεί η κατεπείγουσα ανάγκη επιμόρφωσης μέσω σκληρής μελέτης γύρω από τον χώρο της Γαστρονομίας, καθότι οι διαχειρίστριες "πιάστηκαν στα πράσσα", απροετοίμαστες και αδιάβαστες, από επαγγελματίες του χώρου.

Τα αποτελέσματα της συνάντησης με λύπη σας ανακοινώνουμε ότι υπήρξαν απογοητευτικά. Οι ανεπίδεκτες μαθήσεως διαχειρίστριες, παρασυρόμενες από τις οικογένειές τους, προτίμησαν να το ρίξουν στο χοιρινό με δαμάσκηνα, ξυνόμηλα και κάστανα και να αναβάλλουν την μελέτη για κάποια άλλη στιγμή, όταν θα νοιώθουν αρκετά ώριμες για ένα τόσο σοβαρό και καθοριστικό στη ζωή τους βήμα.

Σας στέλνουμε ένα μικρό δωράκι με λικεράκια, σοκολατάκια και γλυκό κυδώνι από τα χέρια της Κικής και σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά, γεμάτη Υγεία και Αγάπη!

19 comments:

Anonymous said...

NAI KALA. PERIMENATE NA FYGOYME E?

Anonymous said...

Βρε παλιοκόριτσο, αφού το κορίτσι τώρα το έβγαλε ο δρόμος στην Αθήνα!
Δεν σου έταξα εξάλλου σαλιγκαράκια με σοκολάτα μόλις επιστρέψεις από την ξενιτιά;
Η Κική είχε μια καλή ιδέα: να οργανώσουμε συνάντηση των μελών του μπλογκ κάποια στιγμή το Νέο Έτος!

Anonymous said...

Μέσα για τη συνάντηση. (Να διαβάσουμε πρώτα όμως...)

Αθήναιος said...

Εγώ πάντως σας βρίσκω επαρκέστατες στα περί Γαστρονομίας, ειδικά τη Χουανίτα όταν δίνει συνταγές με 5 μπαχαρικά και ρίγανη στο ίδιο πιάτο.

Anonymous said...

Το ίδιο σχόλιο Αθήναιε μου είχε γράψει κάποια στιγμή κάποια καλή σου φίλη στο Hungry. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνεστε.
Χαίρομαι που ασχολείστε με το τί γράφω και τί περιλαμβάνω στις συνταγές μου. Έχει πλάκα, να προσελκύω το ενδιαφέρον ενός "επαγγελματία".

Anonymous said...

Καλή Χρονιά σε όλες και περιμένουμε τις πιο τολμηρές και αγαπημένες σας ιδέες για του χρόνου...

Anonymous said...

Ένα απο τα καλυτερα Blogs που έχω βρει στο αχανές κυβερνοδιάστημα... Να'στε όλοι καλά!

Anonymous said...

Βρε καλέ μου Αθήναιε...γιατί τότε απλά δεν διαβάζετε κανένα άλλο site πιο ειδικό κια προτιμάτε να χαλιέστε μαζί μας Χριστουγεννιάτικα;

Juanita La Quejica said...

Lupa, λες να δοκιμάσουμε τα σαλιγκαράκια με την σοκολάτα και να βάλουμε την Κική και την Σταυρούλα (που τα σιχαίνονται) να γίνουν οι γευσιγνώστριες; ΧΑΧΑ!
Καλώς την Efi, Χρόνια Πολλά!
Κικίτσα, την επόμενη φορά σε περιμένω με διανυκτέρευση!

Anonymous said...

Καλώς σας βρήκα όμορφες!
Ολο αυτό το πιάτο το φάγατε μονάχες σας!
Και στην συνάντηση λέμε ΝΑΙ!
Στα σαλιγκάρια πάλι ΟΧΙ!

Φιλιά πολλά και με το καλό η νέα Χρονιά.

Anonymous said...

Βρε δεν είμαι χωρίς όνομα... πως το κατάφερα πάλι αυτό! Γκρρρρ...

Juanita La Quejica said...

Χρόνια Πολλά Λόπε μου! Και του Χρόνου με το αγγελάκι σας!
Εσένα θα σε προσέξουμε, μόνο ό,τι σου αρέσει θα σου φτιάξουμε, όλα κι όλα, δικαιούσαι ειδικής περιποίησης! Τα σαλιγκαράκια θα σου τα φυλάξουμε για μετά την γέννα, με το καλό! Χιχι!

Anonymous said...

Καλά άμα μου φτιάξετε σαλιγκάρια πραλίνας (ξέρετε εκείνα από τις περίφημες πραλίνες Βελγίου...) θα τα τιμήσω δεόντως. Για τ' άλλα του αγρού που βγαίνουν παρέα με το ουράνιο τόξο, ευχαριστώ σας, αλλά δεν θα πάρω!

Marina said...

Ακουσα για σαλιγκάρια και ήρθα. Μήπως ξέρεις κανείς- αγαπητέ Αθήναιε συμπεριλαμβάνεσαι- που σερβίρουν ωραία σαλιγκάρια? Πρίν πολλά χρόνια σε γεύμα γάμου (του δικού μου του πρώτου) είχα φάει ένα είδος millefeuilles σαλιγκαριών στο L'escargot του Λονδίνου. Στην Ελλάδα τα έχω φάει στη Σαντορίνη, και μία σχετικά υποφερτή μορφή τους σε ένα απαράδεκτο απο πλευράς σέρβις ουζερί στην Αμφιθέα. Ομως αλλού γιόκ..
Ιδέες κανείς?

Juanita La Quejica said...

Στου πρώην Κανίογλου στην Νέα Χαλκηδόνα είχε κορυφαία σαλιγκάρια. Δυστυχώς το μαγαζί έκλεισε πριν 2 χρόνια γιατί συνταξιοδοτήθηκε ο ιδιοκτήτης και τα παιδιά δεν θέλησαν να συνεχίσουν...

CGP said...

Καλή Χρονιά

Anonymous said...

Δε μου λέτε....επίτηδες το κάνετε για τα σαλιγκάρια; Θα συνεχιστεί πολύ αυτό το σίκουελ; Όχι, να ξέρω να λείψω κανα μήνα...Πηνελόπηηηηη! Heeeeeeeeelp!

Anonymous said...

Να βοηθήσω εγώ;
Σαλιγκάρια μπλιαχχχχ!
Αρνιέμαι αρνιέμαι αρνιέμαι! Ακόμα κι αν με βασανίσουν, κι αν μου βγάλουν τα νύχια, κι αν..., κι αν...
(φτάνει Κική;)

kiki said...

Με έπεισες!
kxan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...