Friday, February 23, 2007

Περί κενού!

Παράκληση:

Μην αφήνουμε κενά μεταξύ των κειμένων μας, γιατί έτσι "μακραίνουν" πολύ και πιάνουν περισσότερο από τον απολύτως απαραίτητο χώρο, στέλνοντας αναγκαστικά στον πάτο τα κείμενα των υπολοίπων, που μπορεί να τα έχουν ανεβάσει στο μπλογκ ελάχιστη ώρα πριν από τα δικά μας. Μιας και είμαστε πλέον αρκετοί/ές που γράφουμε εδώ, ας κάνουμε μια προσπάθεια να "χωράμε" όλοι χωρίς να χρειάζεται να φτιάχνουμε μύες στο δαχτυλάκι που ανεβοκατεβάζει το ποντίκι για να δούμε όλη την σελίδα. Τα κενά, οι πολλές παράγραφοι και οι μεγάλες φωτογραφίες δυσκολεύουν την κατάσταση.
Ας θυμηθούμε τις οδηγίες, όπως τις έχουμε ξαναγράψει πριν καιρό.
Όταν βλέπετε κομμένα τα κενά, να ξέρετε ότι το κάνουμε οι διαχειρίστριες για τον λόγο που εξήγησα πιο πάνω και αυτή η διαδικασία παίρνει χρόνο, αρκετό μάλιστα. Καλύτερα λοιπόν να το αποφεύγουμε όλοι εξ αρχής.
Μην αφήνουμε κενά μεταξύ των κειμένων μας, ακόμα και αν έτσι μπορεί να φαίνονται κάπως στριμωγμένα. Όταν είμαστε μια παρέα, χρειάζεται και λίγο στρίμωγμα για να χωρέσουμε όλοι. Ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια, σας παρακαλώ!

4 comments:

Αθανασία said...

Yes sir!

Juanita La Quejica said...

Μακάρι να είναι yes, και θα το καταπιώ και το sir.
Γιατί είναι χρονοβόρος διαδικασία, ειδικά όταν το κείμενο γράφεται στο compose και όχι στο edit html, οπότε εμφανίζονται διάφορες εντολές που γίνεται αρκετά περίπλοκη η "ανάγνωση" και το "κόψιμο" των περιττών γραμμών, χωρίς να φαγωθεί κατά λάθος κάτι άλλο.

kiki said...

Ειδικά όταν γίνεται στο compose και όχι στο html, με κίνδυνο να κόψουμε κατά λάθος ό,τι δεν πρέπει. Το επαναλαμβάνω κι εγώ με τη σειρά μου γιατί πραγματικά είναι πολύ χρονοβόρο να διορθώνουμε τις συνταγές και επικινδυνο. Προχτές στην προσπάθειά μου να κόψω μια δική μου φωτό από το compose, σβήστηκαν όλες και πήγε στράφι όλο το άρθρο. Αε είμαστε λίγο προσεχτικοί όλοι για να χωράνε όλων τα άρθρα και να μην έχουμε επιπλέον δουλειά κι εμείς. Thanks.

Αθανασία said...

Yes ma'am!
(Καλύτερα Jua?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...