Wednesday, February 28, 2007

Εκδήλωση της Fauchon

Η FOOD SOCIETY
Fauchon, Ghezzi, Crociani, Bisol, Acquerello et al οργανώνει εκδήλωση τεσσάρων εβδομάδων στο ξενοδοχείο Ochre & Brown, Bar Restaurant
για περισσότερες πληροφορίες κυττάξτε εδώ

5 comments:

Αθανασία said...

Και πάλι ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

Juanita La Quejica said...

Α! Ωραία! Ευχαριστώ Μαρίνα.

Αθανασία said...

Μαρίνα, super τα μανιτάρια χθες!
Ήπιαμε στην υγειά σου που μας το είπες και χάρη σε σένα απολαύσαμε εξαιρετικά πιάτα. Παραήπιαμε κιόλας και ξενυχτήσαμε (με ταξί στο σπίτι, α, δεν οδηγήσαμε), αλλά χαλάλι!
Τα φάγαμε ΟΛΑ, τα καταφέραμε γιατί αυτή τη φορά περιορίσανε λιγάκι το μενού: έλειπε η μανιταρόπιτα και η καρυδόπιτα-ραβανί (είχε μόνο το σου με το παρφέ, και στη συνέχεια το γλυκό κουταλιού από μανιτάρι, αρκούσαν για γλυκά).
Ήταν εκεί και ο "Μαμαλίτο" (όπως τον λέει χαϊδευτικά ο άντρας μου), μάς χαιρέτησε στην έξοδο!
Επίσης ο σεφ ήρθε στο τραπέζι και μιλήσαμε. Όταν του είπαμε για σένα σε θυμότανε πολύ καλά!
Να είσαι καλά να μας ενημερώνεις πάντα για τις γαστριμαργικές βραδιές!

Αθανασία said...

Μαρίνα, προσπάθησα πολύ να ποστάρω στο blog σου, αδύνατον!!!
Αμάν αυτό το "word verification" που απαιτείται! Δεν κατέβαινε κι έτσι δε δεχόταν το σχόλιό μου, οπότε στα γράφω εδώ που είναι πιο χαλαρά τα πράγματα:

*Τέζα δεν ήμαστε, το φαγητό ήταν κανονικό μετά τις αφαιρέσεις. Ήπιαμε όμως πολύ και αυτό μας επηρέασε την επομένη. Το κρασί που σέρβιραν το βρήκα ουδέτερο, θα ήθελα να είχα δοκιμάσει τα βιολογικά των Γρεβενών, αλλά μάς είπαν ότι τα άλλαξαν γιατί δεν άρεσαν σε πολλούς.
Η γέμιση στο χοιρινό είχε αμανίτη του Καίσαρα. Αν δεν ήξερα ότι είναι μανιτάρια και όχι συκώτι ΔΕ θα το έτρωγα! (τι σου κάνει το ψυχολογικό). Ενδιαφέρουσα γεύση, σαν φουα γκρα... Παρόμοιο ήταν και το πατέ μανιταριού που σέρβιραν στην αρχή με τα ψωμάκια.
Αντίθετα με το Γιάννη δε βρήκα "ετοιματζίδικη" τη σάλτσα του χοιρινού, όλα ήταν καλοφτιαγμένα άλλωστε! Σ'εμένα και στο Δ. άρεσαν πολύ τα αρχικά "σνιτσελάκια" και η μανιταρόσουπα ήταν βάλσαμο! Νοστιμιά!
Απόλαυσα πολύ όλη τη βραδιά, αξίζουν τέτοια δείπνα και μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμα και άλλοι εστιαάτορες και να προσφέρουν ειδικές βραδιές με σεβασμό στον καταναλωτή (και εννοώ και καλά υλικά-τεχνική-δημιουργία και καλές τιμές).
Μαρίνα σ'ευχαριστούμε και θα τσεκάρουμε πάντα τις προτάσεις σου!

kyrallina said...

Έπίσης, Μαγειρικό Τηλεπαιχνίδι στον ALPHA.Για περάστε κι από εμάς νά ρίξετε μια ματιά! ΦΙΛΙΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...