Μαγειρική τέχνη και επιστήμη: Μια αρχιτεκτονική γεύσεων, ήχων και ιδεών
Ένας διακεκριμένος σεφ, ο Π. Γκανιέρ, ένας τολμηρός χημικός, ειδικός στη μοριακή γαστρονομία, ο Ε. Τις και ένας μουσικός, ο Ντ. Ιμέρ, σε μια συζήτηση-συγχορδία χημείας και μαγειρικής τέχνης. Εκδήλωση σε συνεργασία με τη Γαλλική Πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο.
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, 210-7282333.
Πέμ. 10/5, 7 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη, με δελτία προτεραιότητας που θα διανέμονται από τις 6 μ.μ. και σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης κοινού από τις 5.30 μ.μ.
Πηγή: Αθηνόραμα
Μην ξεχνάμε και το αφιέρωμα στην Ιβηρική στα Notos Galleries Home που μας είχε πρωταναφέρει εδώ η Μαρίνα.
Sunday, May 06, 2007
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment