Sunday, June 17, 2007

Εβδομάδα Μεζέ

Φίλοι και Φίλες,
Η πλειοψηφία όσων ψήφισαν για την καταλληλότερη φωτογραφία, προτίμησε αυτή της Σταυρούλας.
Στείλαμε τη φωτογραφία "φτιαγμένη" για την Εβδομάδα Μεζέ στα e-mails σας, έτσι ώστε να τη βάλουμε συνοδευτικά στην αρχή κάθε συνταγής μας για την Εβδομάδα Μεζέ, κάτι σαν "σήμα κατατεθέν". Εννοείται ότι μπορούμε να προσθέσουμε όποια άλλη φωτογραφία θέλουμε στα κείμενά μας, καθώς και να γράφουμε και ό,τι άλλο μας ενδιαφέρει, εκτός του θεματικού πλαισίου της Εβδομάδας Μεζέ.
Επίσης, σας στείλαμε το banner που φτιάξαμε και που κλικάροντας πάνω του οδηγούμαστε στο Hungry For Life, ώστε να το βάλουμε όσοι θέλουμε στα ατομικά μας blogs σαν ενημερωτικό, για όσο διαρκεί η Εβδομάδα Μεζέ.
Όποιος φίλος blogger θέλει να φιλοξενήσει το banner στο blog του, ας μας στείλει ένα μήνυμα στο hungryforlifeblog@yahoo.gr για να του το στείλουμε.
Αν υπάρχουν πολλές συνταγές και δεν μας καλύπτει ο περιορισμός που έχουμε για ένα post ο καθένας μας την ημέρα, τότε μπορούμε να παρατείνουμε την διάρκεια της Εβδομάδας Μεζέ και σε δεύτερη εβδομάδα ή να επαναλάβουμε το αφιέρωμα μετά από λίγες εβδομάδες.

Καλή Εβδομάδα (με Μεζέ ή χωρίς!)

4 comments:

Λαμπρινη said...

Ερώτηση : Αν γραψουμε συνταγή άσχετη με την Εβδομάδα Μεζέ , βαζουμε το μπανερ για διαφήμισή ή το αφηνουμε για να μην μπερδευουμε τους αναγνώστες?

Juanita La Quejica said...

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα (των παθών και των εξετάσεων, ωχ!)
Το banner το βάζουμε συνοδευτικό μόνο στις συνταγές της Εβδομάδας Μεζέ, για να ξεχωρίζουν Λαμπρινή.

Στα υπόλοιπα κείμενα, ως συνήθως, κάτι δικό μας, ό,τι προτιμούμε.

kiki said...

Με πρόλαβε η Juanita!

Anonymous said...

Kαλημέρα σας. Σήμερα επέστρεψα από μια βολτίτσα στα πάτρια.
Ευχαριστώ για την επιλογή της φωτογραφίας και εύχομαι να φερει γούρι. Για την ιστορία να πώ ότι τραβήχτηκε στη Σκάλα Συκαμιάς στη Μυτιλήνη το καλοκαίρι του 2005. Και νομίζω ότι ήταν μετά την πρώτη ουζοποσία από τις πολλές που ακολούθησαν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...