Κυρίες και κύριοι σας αρέσουν τα ξινά? Τα περίεργα, τα πονηρά? Ελπίζω πώς ναί, αν όμως όχι, παρακαλούνται οι οσίες Μαρίες και άγιοι Ονούφριοι ας μην προχωρήσουν παρακάτω. Η συνταγή δεν απευθύνεται σε εκείνους! Πάμε φωτογραφικά βήμα-βήμα
Χρειάζεσθε απο ένα μεγάλο λεμόνι ανά άτομο. Κόβετε το λεμόνι φέτες στρογγυλές (πάχος ένα δάχτυλο) και πετάτε τη σάρκα. Βάζετε μέσα μία φέτα μοτσαρέλα και απο πάνω λίγη αντζούγια και ένα κομματάκι φρέσκια ντομάτα
Τα σκεπάζετε με άλλη μία φέτα μοτσαρέλα.
Ψήσιμο σε μέτριο φούρνο μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα και να ροδίσει. Σερβίρονται ζεστά.
Ψήσιμο σε μέτριο φούρνο μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα και να ροδίσει. Σερβίρονται ζεστά.
Να έχετε όμως υπόψη σας ότι αν τα βγάλετε για πρώτο πιάτο είναι πολύ χορταστικά και οι καλεσμένοι σας δεν θα φθάσουν ως το γλυκό. Σαν μεζές με ένα κρασάκι είναι μιά χαρά. Στο τέλος αυτά που μένουν είναι οι λεμονόκουπες, αν και κάποιοι τις τρώνε και αυτές.
7 comments:
Το λατρευω - το λατρέυω....
:))
Ξύπνησε ο πουριτανός εαυτός μου με την εισαγωγή , αλλά τελικά ανακάλυψα ένα ενδιαφέρον μεζεδάκι :)
Εμένα μου αρέσουν και τα ξινά και τα πονηρά και τα περίεργα. Συνεχίζω ακάθεκτη!
Ωραία τα ξινά. Ενδιαφέρον μεζεδάκι.
Σεμνάάάά......
Ωραιότατο! Πικάντικο και όμορφο στην παρουσίαση.
ti na grapsw??? ta exoun grapsei ta koritsia!!tha exei kai ayto thn sura tou otan erthw Ellada!!nase kala kopela mou!!!
Post a Comment