Η ιδέα είναι να βάλετε το κάθε σού μέσα σε φλυτζανάκι ελληνικού καφέ, να το σκεπάσετε με σοκολάτα μέχρι τη μέση και απο πάνω τριμμένη σοκολάτα. Πώς σας φαίνεται?
(Η φωτό απο μπουφέ στο ξενοδοχείο Ledra Marriott)
Thursday, December 20, 2007
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
12 comments:
Μια χαρά μου φαίνεται αλλά για το ευχαριστηθώ θα ήθελα τουλάχιστον 5 φλιτζανάκια (δεν είμαι υπέρ του "παν μέτρον άριστον"!!!!!!).
Πολύ λογικό να θέλεις τουλάχιστον 5είναι μικρούτσικα..η bitter σοκολάτα λιώνει στο στόμα.
ax!!Marina mou!!yperoxh h skepsh sou!!!alla ligh!!!!xathike kalh mou ena mpol pagwtoy!!etsi megaloutsiko...na bgei kai h sokolata ligo apeksw!!!filakia!!!
xaxa!!xathhke!!htan eukolotero me i!!kai pooosa alla kaaanw!!!
Εμένα πάλι μου αρέσουν αυτές οι μικρομεριδούλες, παίρνεις την νοστιμιά χωρίς να το παρακάνεις. Σκεφτόμουν να κάνω καμιά φορα πηχτή μούς σε μικρά ποτηράκια (ανάμεσα σε ούζου και κρασιού), με στρώσεις από τριμμένο μπισκότο και σαντιγύ. Το κέρασαν σε μια καφετέρια και πολυ μου άρεσε ως ιδέα για μπουφέ! Προς το παρόν αγόρασα μικρά κουταλάκια του εσπρέσο για αυτόν τον σκοπό.
Με βαριά καρδιά θα συμφωνήσω με την Κάλλη και θα πω ότι είναι πολύ χαριτωμένη η πρόταση Μαρίνα!
Αν και... μα ένα μόνο σουδάκι; ΧΑΧΑ!
Και όμως! Είναι εξαιρετική πρόταση τελικά, γιατί πράγματι μας βοηθά να πάρουμε μεν μια γεύση και να γλυκαθούμε, αλλά να συγκρατηθούμε ταυτόχρονα και να μην το παρακάνουμε σε κατανάλωση "κακών" θερμίδων.
πολύ χαριτωμένη ιδέα ασε που σου βάζει και μέτρο, πως να πεις έφαγα 6 φλυτζάνια;-)
Εξυπνο!
Και ότι πρέπει μετά το μπρόκολο γρατέν της Κικής, να χτυπήσεις 6-7 φλυτζανάκια μετά το ταψάκι με το μπρόκολο, και να πάς κατευθείαν νοσοκομείο ύστερα...
Και σε μένα αρέσουν αυτοί οι μικροί πειρασμοί!
Στην Θεσσαλονίκη, στο Χάιατ, σερβίρουν στο πρωινό (μεταξύ χιλιάδων άλλων γλυκών και αλμυρών) ρυζόγαλο φούρνου σε φλιτζανάκι παλιομοδίτικο του ελληνικού καφέ! Και αφού φας τον περίδρομο (από τον μπουφέ) λες χαριτωμένα: "μα τι πήρα? Ένα φλιτζανάκι ρυζόγαλο..."
Για να σας χαλάσω το κέφι δίπλα απο αυτά υπήρχαν και σφηνάκια με creme brulee, φανταστείτε το μικρούτσικο σφηνάκι με μία κουταλίτσα κρέμα απο κάτω και απο πάνω τη καραμέλα. ..ΚΟΛΑΣΗ. Φωτό όμως δεν μπόρεσα να βγάλω είχε απίστευτο κόσμο!
Γιαμι, γιάμι!
Ωραία ιδέα!! (Τώρα μεταξύ μας, εμένα τι να μου κάνει μόνο ένα φλυτζανάκι..)
Post a Comment