Thursday, December 20, 2007

Ενα άλλο ...προφιτερόλ

Η ιδέα είναι να βάλετε το κάθε σού μέσα σε φλυτζανάκι ελληνικού καφέ, να το σκεπάσετε με σοκολάτα μέχρι τη μέση και απο πάνω τριμμένη σοκολάτα. Πώς σας φαίνεται?
(Η φωτό απο μπουφέ στο ξενοδοχείο Ledra Marriott)

12 comments:

Δώρα said...

Μια χαρά μου φαίνεται αλλά για το ευχαριστηθώ θα ήθελα τουλάχιστον 5 φλιτζανάκια (δεν είμαι υπέρ του "παν μέτρον άριστον"!!!!!!).

Marina said...

Πολύ λογικό να θέλεις τουλάχιστον 5είναι μικρούτσικα..η bitter σοκολάτα λιώνει στο στόμα.

Anonymous said...

ax!!Marina mou!!yperoxh h skepsh sou!!!alla ligh!!!!xathike kalh mou ena mpol pagwtoy!!etsi megaloutsiko...na bgei kai h sokolata ligo apeksw!!!filakia!!!

Anonymous said...

xaxa!!xathhke!!htan eukolotero me i!!kai pooosa alla kaaanw!!!

Anonymous said...

Εμένα πάλι μου αρέσουν αυτές οι μικρομεριδούλες, παίρνεις την νοστιμιά χωρίς να το παρακάνεις. Σκεφτόμουν να κάνω καμιά φορα πηχτή μούς σε μικρά ποτηράκια (ανάμεσα σε ούζου και κρασιού), με στρώσεις από τριμμένο μπισκότο και σαντιγύ. Το κέρασαν σε μια καφετέρια και πολυ μου άρεσε ως ιδέα για μπουφέ! Προς το παρόν αγόρασα μικρά κουταλάκια του εσπρέσο για αυτόν τον σκοπό.

Juanita La Quejica said...

Με βαριά καρδιά θα συμφωνήσω με την Κάλλη και θα πω ότι είναι πολύ χαριτωμένη η πρόταση Μαρίνα!
Αν και... μα ένα μόνο σουδάκι; ΧΑΧΑ!
Και όμως! Είναι εξαιρετική πρόταση τελικά, γιατί πράγματι μας βοηθά να πάρουμε μεν μια γεύση και να γλυκαθούμε, αλλά να συγκρατηθούμε ταυτόχρονα και να μην το παρακάνουμε σε κατανάλωση "κακών" θερμίδων.

witchofdaffodils said...

πολύ χαριτωμένη ιδέα ασε που σου βάζει και μέτρο, πως να πεις έφαγα 6 φλυτζάνια;-)

H.Constantinos said...

Εξυπνο!

Και ότι πρέπει μετά το μπρόκολο γρατέν της Κικής, να χτυπήσεις 6-7 φλυτζανάκια μετά το ταψάκι με το μπρόκολο, και να πάς κατευθείαν νοσοκομείο ύστερα...

Αγγελική Ν said...

Και σε μένα αρέσουν αυτοί οι μικροί πειρασμοί!
Στην Θεσσαλονίκη, στο Χάιατ, σερβίρουν στο πρωινό (μεταξύ χιλιάδων άλλων γλυκών και αλμυρών) ρυζόγαλο φούρνου σε φλιτζανάκι παλιομοδίτικο του ελληνικού καφέ! Και αφού φας τον περίδρομο (από τον μπουφέ) λες χαριτωμένα: "μα τι πήρα? Ένα φλιτζανάκι ρυζόγαλο..."

Marina said...

Για να σας χαλάσω το κέφι δίπλα απο αυτά υπήρχαν και σφηνάκια με creme brulee, φανταστείτε το μικρούτσικο σφηνάκι με μία κουταλίτσα κρέμα απο κάτω και απο πάνω τη καραμέλα. ..ΚΟΛΑΣΗ. Φωτό όμως δεν μπόρεσα να βγάλω είχε απίστευτο κόσμο!

kiki said...

Γιαμι, γιάμι!

Katerina ante portas said...

Ωραία ιδέα!! (Τώρα μεταξύ μας, εμένα τι να μου κάνει μόνο ένα φλυτζανάκι..)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...