Sunday, December 02, 2007

Δρόμοι Ζωής

Όλα τα μαγειρικά σε τούτο το μπλόγκ μ αφήνουν άφωνη άλλοτε απ την απλότητά τους κι άλλοτε απ την έμπνευσή τους. Ακόμα η παρουσίασή τους με τις φωτογραφίες που μπαίνουν τα κάνουν ακόμα πιο ελκυστικά και φορές νιώθω να τα οσμίζομαι κιόλας. Να, λοιπόν, μια ευκαιρία για όποιες/όποιον μπορεί και κυρίως θέλει να παρουσιάσει ζωντανά κάτι απ τ αριστουργήματά του που εκτός απο τερψιλαρύγγια θα βοηθήσουν και κόσμο. Στις 8 και 9 Δεκεμβρίου, γίνεται το ετήσιο παζάρι των Δρομων Ζωής. Πολλές/οί από σας ήδη ξέρουν τι γίνεται εκεί. Παραθέτω λοιπόν την πρόσκληση και την ιστοσελίδα για όσους δεν γνωρίζουν.
Θέλω να πω επίσης πως κι αν ακόμα δεν έχετε τη διάθεση, ή το χρόνο να φτιάξετε κάτι, ελάτε να ψωνίσετε.
Οι Δρόμοι Ζωής σας προσκαλούν το Σάββατο 8 (10:00 π.μ. - 22:00 μ.μ.) και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου (10:00π.μ. - 20:00 μ.μ.)στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar,Περσεφόνης 49, 3ος όροφος, δίπλα στο σταθμό του μετρό «Κεραμεικός». Θα έχετε την ευκαιρία, μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη εκπλήξεις, να διαλέξετε Χριστουγεννιάτικα δώρα και στολίδια, σπιτικά γλυκά καιλιχουδιές, όλα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη. Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου μετά τις 8:00 το βράδυ στα πλαίσια του Bazaar, θακάνουμε και το Χριστουγεννιάτικο πάρτυ μας.
Σας περιμένουμε, Υποστήριξη κοινωνικά αποκλεισμένων παιδιών και οικογενειών Γαργηττίων 12, Γκάζι 118.54 ΑΘΗΝΑ Τηλ. : 210 3474218url : http://www.dromoi-zois.gr

6 comments:

Λαμπρινη said...

Καλή επιτυχία στο bazaar !!

Μακάρι να μπορούσαμε να νοιαστούμε έστω και λίγο , έστω και τώρα στις γιορτές , για όλους τους συνανθρώπους που περνάνε καθημερινά δύσκολες στιγμές .
Θα χουν όλα τα παιδάκια φέτος δώρο από τον Αγιο Βασίλη? Άραγε όλες οι πολύτεκνες οικογένειες θα μπορέσουν να στρώσουν γιορτινό τραπέζι ?
Εκείνοι οι δύστυχοι άνθρωποι στην Πελοπόννησο πως θα περάσουν φέτος τις "γιορτές" ?

Μάγια said...

καλή επιτυχία να έχετε! :)

heart n soul said...

θα ήθελα να κάνω κάτι περισσότερο από το να σας ευχηθώ καλή επιτυχία, αλλά η απόσταση βλέπετε, μακάρι να ψωνίσουν όλοι από σας κι όχι από τις Α.Ε.

Anonymous said...

Η συλλογική προσπάθεια για τη βοήθεια κάποιων συμπολιτών μας αξίζει να επαινεθεί, όμως αυτούς για τους οποίους έγραψε η Λαμπρινή πιο πάνω οι περισσότεροι από εμάς τους έχουμε ξεχάσει.

ΕΛΕΝΑ said...

Ετσι είναι Rox. Καλό είναι να θυμόμαστε όλους όσους έχουν ανάγκη ειδικά αυτές τις μέρες. Και να προσπαθούμε όσο μπορούμε και μ' όποιο τρόπο μπορούμε να τους ανακουφίσουμε. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, γιατί έτσι μας το υπαγορεύει η καρδιά μας και κανένας άλλος.
Καλή επιτυχία στο bazaar.

kiki said...

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε αρκετούς ανθρώπους. Ο καθένας θα βρει αυτόν που του ταιριάζει.
Καλή επιτυχία εύχομαι.
Αν ο Αίολος δεν έχει τις αναποδιές του την Παρασκευή, θα κάνω κι εγώ μια βόλτα από το μπαζάρ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...