Monday, February 25, 2008

Τσικνοπέμπτη

Αγαπητοί Φίλοι και φίλες,

Στο «Παντοπωλείον της Μεσογειακής Διατροφής» Σοφοκλέους 1 & Αριστείδου 11, στην Αθήνα, την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου, ώρα 12:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ., θα γίνει ένα μεσημεριανό γλέντι με ζωντανή μουσική και τραγούδι, για να απολαύσουμε επιλεγμένα κρασιά και μεζέδες:
καπνιστά λουκάνικα από την Ποταμιά Μεγαλόπολης και λουκάνικα από αγριογούρουνο, απάκι Κρήτης, νούμπουλο Κερκύρας, ποικιλία από τοπικά τυριά και κρασιά από λευκές και ερυθρές ποικιλίες του πελοποννησιακού αμπελώνα.

Εγώ θα κερνάω Νούμπουλο Κέρκυρας, Σαλάμι Κέρκυρας και παλαιωμένο Κασέρι Σοχού.

Θα χαρώ αν καταφέρετε να έρθετε.

Παναγιώτης

12 comments:

Anonymous said...

Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση, Παναγιώτη.
Κασέρι Σοχού!!! Είναι φοβερό. Το ξέρω από την πατρίδα μου, τη Μακεδονία, αλλά δυστυχώς στο Μαρούσι δεν το βρίσκω.

Anonymous said...

καλό μεσημέρι και νάσαι καλά για την ανοιχτη πρόσκληση ;-)

τα προϊόντα είναι όντως παααρα πολυ καλά, αλλά... όσο πουλιώνται ακριβά σα ντελικατέσεν, δεν στέλνεται ο κόσμος πίσω στα σουπερμαρκετ ? και το χειρώτερο απ΄ όλα οι τεχνήτες μικροπαραγωγοί στις πόλεις μακρυά απ τους τόπους τους?

Anonymous said...

Γειά σου Παναγιώτη.
Πολύ νωρίς βρε το τελειώνετε το πάρτυ!
Ξέρεις... κάποιοι δουλεύουν...

@ Αγαπητέ ανώνυμε έχεις δίκιο για το κασέρι Σοχού. Το παλαιωμένο δε, που θα έχει ο Παναγιώτης είναι άλλο πράγμα.

@ Ο "δρόμος1" βάζει μεγάλο θέμα και θα χαιρόμουν αν κάποια στιγμή "άνοιγε".
Ειδικά στο συγκεκριμένο κατάστημα έχω εκφράσει και ο ίδιος τα παράπονά μου για τις τιμές.

Anonymous said...

Κασέρι Σοχού (Προίκα) έχει ο Βασιλόπουλος.

kiki said...

Καλά να περάσετε Παναγιώτη!

Anonymous said...

Μερσί, kostas p., για την πληροφορία. Θα το προμηθευτώ με την πρώτη ευκαιρία. Είναι το καλύτερο κασέρι που έχω δοκιμάσει.

ΕΛΕΝΑ said...

Παναγιώτη ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση, μακάρι να τα καταφέρουμε να έρθουμε, να σε γνωρίσουμε και από κοντά:))

Anonymous said...

@δρόμος1 ,έχεις απόλυτο δίκιο για τις τιμές.Πράγματι σε τόσο δύσκολους καιρούς τα προιόντα αυτού του είδους είναι δυσπρόσιτα ,τουλάχιστον σε καθημερινή κατανάλωση.Οφείλω όμως να παραδεχτώ πως η παραγωγή τροφίμων μακριά από τις συνηθισμένες βιομηχανοποιημένες πρακτικές, ανεβάζει το κόστος παραγωγής και το κόστος κατανάλωσης.
Είναι στο χέρι του αγαπητού Παναγιώτη και κάθε επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον κλάδο να προσελκύσει και να σταθεροποιήσει ως πελάτες ,με προσιτές τιμές ,ολους εμάς που αγαπούμε και στηρίζουμε την εγχώρια ,παραδοσιακή παραγωγή.
Καλή διασκέδαση σε όλους σας, Παναγιώτη από τη Μακεδονία.(Εντός Ελλάδος...)

Anonymous said...

Εκτός απροόπτου ενα γειά θα περάσω να στο πώ Παναγιώτη μου. Να τσιμπήσω και ενα κασεράκι.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Μ

Nena said...

Εμείς θα είμαστε εκεί και θα σε δούμε Παναγιώτη μετά χαράς.
Το κασέρι είναι ασφαλώς το κάτι άλλο.
΄Οσο για τις τιμές, παραείναι ακριβό το μαγαζί σε όλα του.

Anonymous said...

Στο Α/Β (αλλά και αλλού) έχουν κασέρι Προίκα αλλά όχι το παλαιωμένο.
Αυτό είναι άλλη γεύση. Εγώ πρώτη φορά το πήρα με προτροπή του Παναγιώτη στο μαγαζί του και έκτοτε το βρήκα και εδώ στο παντοπωλείο.

elie said...

Παλαιωμένο δεν έχω δοκιμάσει (στα υπ' όψιν) αλλά το... απλό το είχα βάλει σε πεϊνιρλί και είχε γίνει κόλαση!
Ξεφεύγω και από το θέμα...

Καλή Τσικνοπέμπτη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...