Πρόσφατα γνώρισα τον πολύ καλό μας chef κύριο Βαγγέλη Δρίσκα. ΄Ανθρωπο με πολλές γνώσεις, με τρόπο που μπορεί να σου διδάξει/μεταδώσει τις γνώσεις αυτές, αλλά και με καλό και ευγενικό χιούμορ. Να σας πω δε ότι μας ξέρει, μας έχει δει. Μαγείρεψε/δίδαξε καταπληκτικά ψάρια τα οποία και φωτογράφισα, αλλά θα τα βάλω κάποια στιγμή που θα τα φτιάξω εγώ για νάχει γούστο το πράγμα. Πήρα μαζί μου το βιβλίο-ημερολόγιο που αγόρασα στις αρχές του χρόνου και που έχει γράψει εκείνος και τον παρακάλεσα να μου το υπογράψει. Μου έκανε τη χάρη να γράψει μια ζεστή αφιέρωση και τον ευχαρίστησα διπλά. Ελπίζω να το βρείτε ακόμα σε κεντρικά βιβλιοπωλεία γιατί πολλά το έχουν επιστρέψει ως ημερολόγιο. Μα δεν είναι ότι κι ότι ημερολόγιο. ΄Εχει μέσα καταπληκτικές συνταγές κινέζικης κουζίνας. ΄Εχει τον τίτλο Αθήνα-Πεκίνο, το ημερολόγιο μαγειρικής του Βαγγέλη Δρίσκα για το 2008. Είναι των εκδόσεων Πατάκη κι αν σας διευκολύνει το ISBN του είναι 978-960-16-2664-2 και ιδού η εμφάνισή του:
Sunday, March 09, 2008
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
4 comments:
Περιμένουμε με χαρά να φτιάξεις τα ψάρια και να μοιραστείς μαζί μας τις συνταγές Νενάκι.
Οι συνταγές του Δρίσκα είναι από τις αγαπημένες μου, γιατί συνδυάζει αγαπημένα υλικά, φρούτα δηλαδή και ξηρούς καρπούς.
Τον παρακολουθώ σε σεμινάριο κι ευτυχώς την ερχόμενη Πέμπτη δεν μπορεί να μας το κάνει οπότε θα τραβήξει για αργότερα.Βολεύτηκα.Το άλλο καλό πούχει ο κ.Δρίσκας είναι οι ενδιάμεσες συμβουλές που δίνει κι εκεί γράφω συνέχεια. Αργότερα θα τα βγάλω στη φόρα.
Νενάκι βγάλτα όλα ...στη φόρα;-)
Περιμένουμε τις συνταγούλες, όταν με το καλό φτιάξεις τα ψάρια:))
Το βιβλίο είναι ενδιαφέρον. Το έχω κι εγώ από δωράκι! Αναμένουμε!
Post a Comment