Monday, December 11, 2006

Θερμή Παράκληση

Θερμή Παράκληση προς όλους μας:

- Όταν γράφουμε κείμενα για το blog μας, ας αποφεύγουμε να αφήνουμε κενά ανάμεσα στις γραμμές γιατί έτσι μακραίνουν πολύ τα posts μας. Επειδή είμαστε πλέον αρκετά μέλη και όλοι έχουμε την καλή διάθεση να γράφουμε, κάπου χάνονται αυτά που έχουν γραφτεί πριν από τα δικά μας, κατά την ίδια μέρα. Γι αυτό, όσο πιο συμπτυγμένα τα γραπτά μας, τόσο καλύτερα για όλους.
- Επίσης, επειδή δημοσιεύονται πολλά κείμενα σε μια μέρα, καλό θα είναι να μην δημοσιεύουμε περισσότερα από ένα το κάθε μέλος ημερησίως -ιδίως όταν πρόκειται για μεγάλες συνταγές- έτσι ώστε να προλαβαίνουμε να τα διαβάσουμε όλα με την προσοχή που τους αξίζει, να τα σχολιάζουμε, να κάνουμε τις ερωτήσεις μας κλπ κλπ.
- Όταν γράφουμε, με γραμματοσειρές μεγέθους μεταξύ 11 και 12, ξεκινάμε με κεφαλαία, καταλήγουμε σε τελείες, χρησιμοποιούμε τόνους και γενικότερα ας προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να τηρούμε τους κανόνες της γραμματικής και του συντακτικού, για να είναι τα κείμενά μας πιο ευανάγνωστα.
- Οι φωτογραφίες που βάζουμε, καλό θα είναι να έχουν πρώτα σμικρυνθεί ώστε να μην είναι πάνω από 60kb, γιατί πολύ σύντομα δεν θα μας χωράει η "κουζίνα" μας και θα πρέπει να μετακομίσουμε ή να πετάμε έπιπλα από το παράθυρο.

Δεν έχουμε φτιάξει μια όμορφη παρέα; Σας ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή και την εξαιρετική διάθεση επικοινωνίας.

Κική - Juanita

14 comments:

Hungry For Life said...

Λίλλυ, αν διαβάσεις αυτό το μύνημα, ήθελα να σου πω οτι έστειλα ένα mail στη διεύθυνσή σου και γύρισε πίσω. Αν θέλεις, έλεγξε την διεύθυνσή σου ή πες μας αν έλαβες αυτό που έστειλα...
(το μύνημα απευθύνεται στη Λίλλυ Τσ.)

Katerina ante portas said...

Kόρες οι όμορφες θέλετε έναν τρόπο για λίγα λόγια και εικόνες; Θαυμάστε την άνεση για ουγγαρέζικο στρούντελ εδώ!

tassoula said...

Κατερίνα ντροπή...Τι μας κάνεις πάλι!!!

luna said...

Olo ekplixis eiste!

Anonymous said...

Στολίσαμε για τις γορτές Luna. Πώς σου φαίνεται;

Anonymous said...

"Για να προλαβαίνουμε να τα διαβάζουμε". Γεια στο στόμα σου.
Άντε γιατί έχω πολύ διάβασμα για απόψε. Είναι 12,30 και βλέπω να πιάνω τις 3.00.

Anonymous said...

Για διάβαζε, γιατί σε λίγο θα βάλω ποστ!!!

Juanita La Quejica said...

Κάνε επιλογή Δέσποινα, τί σε ενδιαφέρει περισσότερο. Δεν θα εξεταστούμε κιόλας αύριο! ΧΑΧΑ!

luna said...

Ειναι πολυ ομορφο.το αλλο ζαλιζε λιγο.να σοθ στειλω κατι στο μειλ σοθ αν εγκρινεις να το ποσταρουμε?

Juanita La Quejica said...

Βεβαίως... στείλε μας ό,τι θες. Τί είναι; Ελπίζω κάτι πονηρό, χιχι! Έπεσες πάντως την ώρα των δοκιμών, γιατί δεν ήξερα πως να το κάνω, πρέπει να σε ταλαιπώρησα, sorry!

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Μ said...

Καλά δεν σας προλαβαίνω τα είπαμε. Συμφωνώ με τα περιεχόμενα του post αλλά θα ήθελα να συμπληρώσω ότι καλό είναι να δίνουμε συνταγές που τις έχουμε δοκιμάσει ώστε να μπορούμε να τις συστήσουμε με βεβαιότητα. Βεβαίως το τι αρέσει στο καθένα είναι σχετικό.

Juanita La Quejica said...

Συμφωνώ μαζί σου Σταυρούλα, σε γενικές γραμμές. Αλλά λυπήσου τον Δ! Πρέπει να φάει σαλιγκάρια με σοκολάτα για να μπορέσω να βάλω εγώ "δοκιμασμένη" συνταγή; ΧΑΧΑ! Καλημερούδια!

Anonymous said...

Χουανίτα στις δικές σου συνταγές θα ζητώ και την επιβεβαλιωση του Δαμιανού για σιγουριά. Εκτός αν μιλάμε για τις σούπερ γαρίδες σου. Τοτε δεν θέλω γκαραντί.

Juanita La Quejica said...

Θα φροντίσω τότε να τον εκβιάσω! Χαχα! Αλλά μπα... δεν χαμπαριάζει. Όταν κάτι δεν του αρέσει, απλά το διαλαλεί σε όλον τον κόσμο, αφού βέβαια το φάει πρώτα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...