Friday, March 09, 2007

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ "ΤΑ ΝΕΑ" 9/3/07

FOOD FOR THOUGHT

5 comments:

Juanita La Quejica said...

http://www.greekgastronomer.com/?p=438
Και ένα σχόλιο του Αθήναιου με αφορμή αυτό το άρθρο.

Αθήναιος said...

Χθες το βράδυ μου σφύριξαν ότι ΤΑ ΝΕΑ σήμερα θα είχαν αφιέρωμα σε μαγειρικά μπλογκ.Σημειώστε ότι ήξερα από χθες οτι δεν θα αναφέρεται στο δικό μου. Επειδή έχει ξαναγράψει η κ.Κόχυλα για το Hungry σκέφτηκα ότι αυτή τη φορά θα έγραφε για το μπλογκ αυτό που έχει τόσους χρήστες. Λάθος εκτίμηση. Μετά την παρουσίαση των μπλογκ που πλακώνονται, τα μπλογκ που κρίνουν. Γιαυτούς που χτίζουν κάτι, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας, κουβέντα.

Katerina ante portas said...

Ουσιαστικά όλοι οι καλοί συντάκτες και η κυρία Κόχυλα, πρέπει να προσωποποίησαν αμιγώς την συνέντευξή τους.. Θέλω να πω ότι ξέρουν το πρόσωπο πίσω από το blog και σε κείνο αποτείνονται. Το blog, με τόση λίγη θητεία και δείγμα γραφής, εμένα προσωπικά δεν με πείθει.
Σαφώς θα προτιμούσα τους Βορβορυγμούς του Αθήναιου, που και κρίνει και δημιουργεί και απογειώνει με το κείμενό του.
Ερρέτω τα errata σας!

Errata Culinaria said...

Ας είναι καλά τα blog των πρωτοπόρων και πολυγράφων που χτίζουν εδώ και χρόνια. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει τόσος δα χώρος για νέες (μειονοτικές, έστω) απόψεις από διαφορετική σκοπιά;

« Έρρωσθε!» αντεύχονται τα errata.

Penelope said...

Τελικά το θέμα αυτό έχει πάντα τις διαστάσεις του.... Σ' άλλους αρέσει και σε άλλους όχι αυτός ο "πλουραλισμός" δημοσιεύσεων για την μαγειρική. Αλλά ο λόγος και οι ιδέες πάντα θα υπάρχουν οπότε καλό είναι να καταγράφονται και να μοιράζονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...