Υλικά:
½ γιαούρτι TOTAL
5 ώριμα ροδάκινα
2 κουταλιές κοφτές της σούπας μέλι
4 μπισκότα Μιράντα
1 βανίλια
Εκτέλεση:
Καθαρίζω τα ροδάκινα και τα κόβω σε μικρά κομματάκια. Χτυπάω στο μίξερ την κρέμα γάλακτος για 3 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτω και το γιαούρτι συνεχίζω να χτυπώ για 2 λεπτά ακόμη. Βάζω το μείγμα για 10 λεπτά στο ψυγείο. Πολτοποιώ στο multi τα ροδάκινα και τα μπισκότα.
Προσθέτω στο μείγμα το μέλι και την βανίλια και τα ανακατεύω ελαφρά . Στην συνέχεια προσθέτω τον πολτό από τα ροδάκινα και τα μπισκότα και χτυπώ το μείγμα με το μίξερ για 1 λεπτό. Το βάζω στην κατάψυξη.Σημείωση: Είναι καλύτερα να αντικαταστήσουμε την κρέμα γάλακτος με γάλα εβαπορέ, αλλά με τέτοια ζέστη ποιος πηγαίνει στο super market ……
Η κόρη μου το τίμησε και είναι ένας τρόπος για να τρώμε φρούτα!
Εύη
10 comments:
Μην ρωτήσει κανεις ποσο τοις % ειναι το γιαουρτι, τα χουμε πει αυτά !! χαχαχαχααχ
Ευχαριστούμε Ευακι , ωραια συνταγούλα και πανέμορφες φωτογραφιες :))
Ωραια συνταγούλα, φρουτένια και δροσερή.
Και τι ωραια χρώματα Ευάκι εχουν οι φωτό σου.
Λοιπόν μας χρειαζόταν αυτή η κατηγορία που δημιουργησε φυσικά η Ιωάννα και την ευχαριστούμε πολύ.
Εγώ που είμαι μεγάλο μωρό μπορώ να έχω μια μεριδούλα με μπισκοτάκι μέσα;;;
όταν παγώνει στην κατάψυξη δεν γίνεται πολύ σκληρό;
Νιώθω την ανάγκη να πω σε όλες-ους σας ένα μεγάλο "μπράβο" και συγχαρητήρια για τις τόσο ωραίες συνταγές και περιγραφές.
Εδώ μέσα μπορεις να βρεις τα πάντα δοσμένα πολύ όμορφα.
Αν και ο χρόνος μου τελευταια είναι περιορισμένος προσπαθώ να παρακολουθώ.
Και σήμερα βρήκα πολλάααα μαζεμένα! Ευχαριστώ :)
Cook απο Δευτέρα θα μας απαντήσει η Έυη αλλα σε παρόμοιο εγχειρημα μου με παγωτό γιαούρτι-φράουλα , το συχνό χτύπημα κάθε ώρα νομίζω το κάνει αφράτο :)
Amo εμείς σ΄ευχαριστούμε!:)))
Εγώ πάλι εκτός από το ωραιότατο παγωτό θέλω και την καρεκλίτσα, γιατί τα τελευταία 5 χρόνια (ίσως και 10) περνάω την φάση του think green, και βουτάω όλα τα παιχνίδια των παιδιών των φίλων μας που έχουν τέτοιες αποχρώσεις, χιχι!
Αν πετύχει και αρέσει στον μικρό μου η συνταγή, ΛΑΜΠΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΨΩ!!!!
Και επειδή σας παρακολουθώ αθόρυβα από μακρυά, να σας χαιρετήσω όλους τους συντελεστές και να σας ευχαριστήσω για όλες τις απίθανες συνταγές σας!
Καλημέρα, καταρχήν σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Σην κατάψυξη το άφησα για 1 ώρα μέτα το άφησα στο ψυγείο για να είναι πιο μαλακό (γιατί αν δεν το φάμε την στιγμή που το ζητάμε μετά μετανιώνουμε.) Χουανίτα η καρέκλα και το τραπεζί είναι από το ΙΚΕΑ. Ομως μην ανησυχείς,όταν έρθεις Θεσσαλονίκη, θα έχεις την πράσινη καρέκλα δικιά σου.
Χα χα χα, bebe gourmet, έτσι? Ωραία!
Post a Comment