Tuesday, August 28, 2007

Συγκέντρωση

6 comments:

Λαμπρινη said...

ΑΦΗΣΑΜΕ την Ελλάδα να γίνει στάχτη !

ΕΛΕΝΑ said...

Ο καθένας με όποιον τρόπο κρίνει και μπορεί, ας βοηθήσει κι ας συμπαρασταθεί στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.

Anonymous said...

Στείλτε το μήνυμά σας στις κάλπες. Μαύρο παντού

Anonymous said...

Καλές οι συγκεντρώσεις, αλλά έχουν συμβολική και μόνο αξία, η οποία μάλιστα ισχύει μόνο την πρώτη φορά, όπως έγινε μετά το κάψιμο της Πάρνηθας.
Δηλαδή αν αντί να μαζευτούν 1000 και 2000 μαυροφορεμένοι στο Σύνταγμα ή στις πλατείες όλων των πόλεων, που θα μουτζώνουν τη Βουλή και θα διακόψουν την κυκλοφορία, μποτιλιάροντας εκατοντάδες αυτοκίνητα που θα μολύνουν το περιβάλλον, δεν είναι καλύτερο όσοι θέλουν πραγματικά να κάνουν κάτι για το περιβάλλον, να οργανώσουν προφύλαξη των δασών που έμειναν; Να γίνουν ομάδες πυρασφάλειας όπου δεν υπάρχουν και να ενισχυθούν οι ήδη υπάρχουσες, γιατί ΝΑΙ υπάρχουν και κάποιοι εθελοντές που ξενυχτούν στον Υμηττό (και αλλού).
Δεν είναι καλύτερα να πιέσουμε για να γίνουν ασκήσεις σε περιόδους που δεν υπάρχει πρόβλημα για να πετύχουμε καλύτερη οργάνωση στις υπηρεσίες; Και φυσικά να συμμετέχουμε σε αυτές τις ασκήσεις.
Δηλαδή με του που θα πάω Σύνταγμα τι θα γίνει; Θα έχω άλλοθι πως εγώ δεν φταίω; Πως διαμαρτύρομαι ενάντια στους φταίχτες; Και η δική μου ενοχή γι΄αυτό που έγινε;

Δεν θα πάω λοιπόν, επειδή νιώθω ένοχος και βλέποντας όλους εκεί θα νιώθω πως φωνάζουν σε εμένα...

ΥΓ. Και όχι Μαργαρίτα. Το "μαύρο παντού" δεν είναι λύση.
Αλλά αυτό θέλει πολύ κουβέντα...

Anonymous said...

Ο Γιάννης με κάλυψε από πολλές πλευρές.
"Το μαύρο παντού" παραπέμπει σε ιστορικά σκοτεινές νοοτροπίες και
ιδεολογίες. Ας συγκρατηθούμε και ας είμαστε φειδωλοί στις εκφράσεις μας. Οι ουσιαστικές και καίριες παρεμβάσεις μετράνε.

Anonymous said...

Δεν ξέρω σε πόσο "σκοτεινές" νοοτροπίες και ιδεολογίες παραπέμπει το μαύρο, πάντως το "μπλε" και το "πράσινο" μέχρι τώρα δεν έχει αποδώσει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...