Tuesday, May 27, 2008

Βιωματικά σεμινάρια β'

Συνταγή δεν έχω να μοιραστώ μαζί σας, γιατί όπως καταλαβαίνετε και κάποιοι από εσάς ξέρετε, η ενασχόλησή μου με τη μαγειρική εδώ και πολλές εβδομάδες αφορά μόνο κάτι τα μαγειρέματα κάτι ψυχοθεραπευτικών μεταμεσονύχτιων μαρμελάδων. Ο λόγος είναι ότι το έριξα στη δημιουργική εργασιοθεραπεία. Είπα λοιπόν να ενημερώσω για τα αποτελέσματά της!
Μετά το εργαστήρι-σεμινάριο με θέμα την Ψυχολογία της Διατροφής, που κύλησε πολύ ωραία, ακολουθούν τα δύο Σάββατα που μας έρχονται τα επόμενα βιωματικά σεμινάρια του κύκλου, που έχουν ως θέμα αντίστοιχα:
1. τη Διαχείριση Άγχους (31 Μαΐου): άγχος εξετάσεων, εργασιακό στρες, τρόποι αντιμετώπισης άγχους, αξιολόγηση, άγχος και διατροφή, προβλήματα υγείας συσχετιζόμενα με το άγχος, κρίσεις πανικού, κτλ. και
2. τη Διαχείριση οικογενειακών κρίσεων (7 Ιουνίου): πένθος, διαζύγιο, άγχος, εφηβεία, προβλήματα ψυχικής υγείας και εξαρτήσεων στην οικογένεια, ατίθασα παιδιά, αλλαγές περιβάλλοντος, κτλ.Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τους EMPLOY AE.
Η φωτογραφία που αναρτώ (συμβολική) είναι από το υπέροχο Ρέθυμνο που με φιλοξένησε το προηγούμενο Σαβ/κο με αφορμή ένα εξαιρετικό συνέδριο.

7 comments:

Gianni said...

Ευχαριστώ για την πληροφορία.
θα δω την ιστοσελίδα τους.
Αυτό το Διαχείριση Οικογενειακών Κρίσεων μου κίνησε το ενδιαφέρον, μιας και με η Διαχείριση Κρίσεων σε επιχειρήσεις και οργανισμούς (τόσο σαν εφαρμογή, όσο και σαν σεμινάρια) είναι ένα κομμάτι των επαγγελματικών μου ενασχολήσεων.

Penelope said...

Κάλλη μας, αυτό το σεμινάριο διαχείρισης Άγχους με αφορμή τις εξετάσεις, θα έπρεπε να γίνει μάλλον νωρίτερα!
Τώρα πια όσοι δίνουν εξετάσεις... τις δίνουν...
και δεν έχουν προλάβει να το παρακολουθήσουν.
Πάρε για παράδειγμα την φίλη μας την Juanita.

Kalliope said...

Έγινε και νωρίτερα Πηνελόπη μου, είναι ο δεύτερος γύρος για όσους δεν πρόλαβαν τον πρώτο κύκλο. Και φυσικά το άγχος δεν αφορά μόνο τις εξετάσεις, αλλά δυστυχώς είναι μέσα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, οπότε θα το 'τρέχουμε' το αντίστοιχο σεμινάριο στο εξής σε τακτά διαστήματα (από φθινόπωρο και μετά δηλαδή). Όσο για τη Χουανίτα μας, την έχω αναλάβει προσωπικά :-))
Γιάννη ενδιαφέρον το θέμα της διαχείρισης κρίσεων στον εργασιακό χώρο!

ΕΛΕΝΑ said...

Aγχος υπάρχει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας δυστυχώς, σωστότατο Κάλλη!!
Ααααχχχ, δεν έρχεσαι να με αναλάβεις κι εμένα προσωπικά??

Juanita La Quejica said...

Έλενα, όλα κι όλα!
Το Καλλοποππάκι το έχω κλείσει κατ΄αποκλειστικότητα!
Αν θες, πήγαινε στο γραφείο της για περισσότερα και φέρε και μερικά τσουρέκια, μιας και θα ανέβεις μέχρι Θεσσαλονίκη! Και όταν θα φεύγεις, πείσε την να έρθει μαζί σου και μια βόλτα στην Αθήνα για πάνω από 5 ώρες, χαχα!

Πέραν της πλάκας, πραγματικά είναι κρίμα που τα σεμινάρια αυτά τα κάνει η Kάλλη αρκετά μακρυά, θα ήταν πολύ ενδιαφέροντα και χρήσιμα σε πολλούς από εμάς.

ΕΛΕΝΑ said...

Ολα αυτά εγώ πρέπει να τα κάνω?? Με .... άγχωσες χα χα χα

Πραγματικά, μακάρι να είχαμε την Κάλλη πιο κοντά μας, θα είχαμε να ωφεληθούμε πολύ από τις γνώσεις της:)

kiki said...

Ενδιαφέροντα τα σεμινάρισα Κάλλη. Κρίμα που είναι μακριά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...