Tuesday, March 03, 2009

Η Λακωνική Γη και φέτος στο κέντρο της Αθήνας

Καλή εβδομάδα σε όλες και όλους (άστε που θα είναι και πιο σύντομη εργασιακά τούτη εβδομάδα!!!). Η καλή μας φίλη Σταυρούλα είναι αρκετά πιεσμένη με δουλειά τον τελευταίο καιρό και έτσι με παρακάλεσε να ανεβάσω ένα ποστάκι για λογαριασμό της.

Πρόκειται για το 3μερο ΛΑΚΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ που και φέτος γίνεται στον Σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, από 10-13 Μαρτίου. Από την περσινή μου επίσκεψη εκεί, νομίζω πως θα άξιζε τον κόπο να δώσετε λίγη προσοχή και σεις φέτος.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το σχετικό Link
http://www.lakonia-syntagma.gr/.

Καλή Σαρακοστή σας εύχομαι.

6 comments:

Nena said...

Καλά κάνεις και μας το θυμίζεις. Στο περασμένο "φεστιβάλ" Λακωνικών προϊόντων πήρα εξαιρετικό σιγλινο (εκτός απ το καλό δώρο της φιλενάδας μας της Κατερίνας).

Anonymous said...

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Αν βρεθώ στο Σύνταγμα εκείνες τις ημέρες (πράγμα πολύ πιθανό) θα το επισκεφθώ οπωσδήποτε.

KitsosMitsos said...

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

Juanita La Quejica said...

Ευκαιρία να προμηθευτούμε σύγκλινο!

Anonymous said...

Απ'ότι είδα οι εκθέτες φετος είναι περισσότεροι και αρα θα εχει ενδιαφέρον. Ευχαριστώ Πηνελόπη μας για το ανέβασμα του ποστ.

Penelope said...

Και για να επανέλθουμε μια και το evente "τρέχει", νομίζω πως είχε ενδιαφέρον η εκεί επισκεψή μας. Οντως περισσότεροι οι εκθέτες από πέρσι και βεβαίως εμείς τιμήσαμε δεόντως τα νηστίσιμα πορτοκαλοκούλουρα του φουρνου του Νικητέα! Κάντε μια μικρή στάση στο μετρό, αν είναι ο δρόμος σας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...