Thursday, April 12, 2007

Χριστός Ανέστη! Muffin-ομανίας συνέχεια..

Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες, Χριστός Ανέστη! Χαίρομαι που σας διαβάζω και προσεχώς θα δοκιμάσω τις γιορταστικές σας προτάσεις όπως τα Καλιτσούνια, τα μικρά τσουρεκάκια, τα μεγάλατσουρέκια και ασφαλώς τα μαυρομάτικα φασόλια της αγαπητής συμπατριώτισσας! Συνταγή ισορροπημένη και νόστιμη, που έχω φτιάξει το καλοκαίρι ακόμα και με ..βλήτα!
Η ανταπόκριση της σελίδας μας στο διαγωνισμό Cheesecake , σας είναι γνωστή! Εδώ είναι οι συμμετοχές όλων-οι δικές μας Νο.48 και Νο.49 και εδώ η νικήτρια συνταγή. Αλλά μάλλον ξεχαστήκαμε και δεν ψηφίσαμε… Tην επόμενη φορά! Όμως,

Muffin Monday
Σας θυμίζω ότι ο γύρος Νο.2 για συνταγές muffins, γίνεται από την ίδια συμπαθή blogger και θα είναι ενδιαφέρουσα και η δική μας συμμετοχή! Ξεσκονίστε τις αγαπημένες σας συνταγές και καταγράψετε τη δική σας συμμετοχή! Έως τις 27 Απριλίου 2007! Ήδη υπάρχουν δύο συμμετοχές.
Tέλος, εννοώ για ..σήμερα μόνο, υπάρχει και ο διαγωνισμός συνταγής για brownies, εδώ από τη Μύριαμ και η συμμετοχή σας, μέχρι τις 30 Απριλίου.

12 comments:

Anonymous said...

Χρόνια πολλά Κατερίνα

Juanita La Quejica said...

Χρόνια Πολλά Κατερινάκι!

Έχεις βάλει μουσική με το που ανοίγει το μπλογκ μαζί με τις ευχές σου;
Αν ναι... εγώ προσωπικά θα σε παρακαλούσα να το βγάλεις, γιατί επειδή πρέπει να έχω ανοιχτό τον ήχο για να ακούω τα mails μου και διάφορα άλλα, δημιουργείται μεγάλη βαβούρα και επειδή έχω ανοιχτό το μπλογκ όλη την ημέρα, είναι δύσκολο να έχει και μουσική συνέχεια.
Δεν ξέρω τί λένε οι υπόλοιποι, αν έχουν ηχεία στις δουλειές τους και αν τους ενοχλεί εξίσου...
Προτείνω γενικά επειδή είναι ομαδικό το μπλογκ, καλύτερα όποιος θέλει να βάζει μουσική να έχουμε δυνατότητα επιλογής για το αν θα την ακούσουμε -κατεβάσουμε- ή όχι και όχι απλά και μόνο με την είσοδο στο μπλογκ ή σε κάθε μήνυμα να αρχίζει να παίζει. Σε φιλώ!

Katerina ante portas said...

-Επίσης Σταυρούλα! Πήγες στη Σπάρτη;

-Δοκιμή ήταν Juanita, άλλωστε το έβγαλα πριν γράψεις νομίζω! :)
Χρόνια πολλά και σε σένα!

Juanita La Quejica said...

Δεν ήξερα από που προερχόταν, δεν φαινόταν κάτι στο κείμενο... σου έγραψα όσο το άκουγα και δεν μπορούσα να βρω από που ενεργοποιείται, στην τύχη ουσιαστικά στο δικό σου κείμενο, γιατί ήταν το τελευταίο που μπήκε και μετά προέκυψε η μουσική.
Πώς μπαίνει αλήθεια χωρίς να φαίνεται πουθενά κάποια μπάρα στην πρώτη σελίδα που να μπορείς να κλείσεις ή να χαμηλώσεις τον ήχο στο συγκεκριμένο site; Μέσα από κάποιο site το βάζεις με ειδικό πρόγραμμα;

Anonymous said...

Nαι Κατερίνα πήγα στην πατρίδα και πέρασα πολύ όμορφα. Εσύ; Πρέπει να τα πουμε και από κοντα κάποια στιγμή.

Katerina ante portas said...

-Δίνω Juanita μου, είτε στο template, πρός το τέλος, είτε στο κείμενο(αυτό δοκίμαζα μια και δεν έχω δυνατότητα στο εδώ Τemplate), μια εντολή με το http του τραγουδιού, που το έχω ανεβάσει συνήθως σε mp3 στο fileden.com ή σε midi. Aλλά επειδή παλαιότερα στο είχα υποσχεθεί, στη σελίδα μου, από την Krotya νομίζω έχω "σύστημα" που κλείνει! ;)

Λυπάμαι αλλά στα σχόλια δεν μπορώ να σου δώσω τις εντολές δεν τις παίρνει, θα τις γράψω στο κουτί συνομιλίας!

Katerina ante portas said...

Σταυρούλα μου θα χαρώ πολύ! Θα γνωρίσεις ίσως, αν έχει καιρό και την Lilly, άλλως γνωστή σου ως Αγγελίνα.
Πήγαμε και εμείς, για πολύ λίγο και κατευχαριστηθήκαμε τις εναλλαγές βροχής και ηλιόλουστου πρωινού! Αλλά άρχιζε δουλειά η μεγάλη και φροντιστήριο η τρίτη και φύγαμε γρήγορα..

Λία Π. said...

Αληθώς ο Κύριος , Κατερίνα, και Χρόνια Πολλά!!!

Katerina ante portas said...

Eπίσης Λία Π., επίσης!

Juanita La Quejica said...

Α! Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και εδώ και στο mail, θα το κοιτάξω με καθαρό μυαλό αύριο και αν έχω απορία θα επανέλθω.

Αγγελική Ν said...

Χρόνια πολλά Κατερίνα!
Φιλιά στις τρεις κόρες!

Katerina ante portas said...

-Ok Juanita! Στη διάθεσή σου!

-Επίσης Αγγελική Ν., αγαπητή φίλη, να χαίρεσαι και εσύ όλη την οικογένεια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...